Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:12
..evo kako možete označiti sorte sadnica a da vam se slova ne izbrišu ko meni ove godine..tonu im neznam ime, samo sam tri odgonetnula..vražije bilo..sunce izblijedilo natpise..ovo ću doista napraviti i to još ovih dana jer mi treba podosta tih kvačica.. 
heheheWink

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:19
Wiz pa to je super! Stalno iznenađuješ s korisnim idejama!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:24
..joooj..riknuo mi komp..malo sam ga opteretila..sad je dobro..uuuufff..kaj bi ja sada
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:26
Wiz.... briši poruke,sandučić ti je prepun"
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:26
eeeevooo..letim:)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:30
Wiz nadam se da je sad sve u redu s kompom?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:32
Uuuu..j...sad sam si sve obrisala..nemam ni jedne adrese od vas curamoonss..šalji, Fokili, šalji...Pustolovko  Šalji..još moram ostale tražiti..uuuh
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:42
Ljudi bum zgibal uskoro....
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:43
..ko i obično..nikaj novega...:)
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:47
Jel i ti wiz ideš?
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:48
Please wiz,send me links!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 01:11
Ljudovi,LAku noć,Pozzzzz ..
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 01:23
Fickili nam oooode..amen Fikiličual se nemoj skrivti tam negdije...jer mi imamo senzorske oći i vidimo kroz komp ak nisi znao...ahahahah
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 01:33
Društvo, prekoračila sam limit i više ništa od pp...Sad odoh, Wiz, Fiki, Laku noć vam želim.....

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 12:38
Dobar dan svima! Danas je baš nekako bljakasto i hladno!
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 20:25
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

Pustolov, nemam ništa više u teglama, samo na gruntu.Jedva čekam onu crvenu i zelenu prokulicu, jel znaš one slike koje sam ti poslala...e te su sada na pola narasle, još jedno 30 dana i krečem u berbuTongue

Prvi put cujem za crvenu prokulicu Viz, di si to nabavila ? Kak ti inace uspjevaju prokulice, jesu lijepi primjerci i kak ih tretiras ? Bas ih volim na tanjuru.

Ode moje pitanje u vjetar !!!!
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 18:44
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 19:16
Dobro vece! imal vas ili ste na godisnjem odmoru od brbljaonice ?
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:11
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:15

Tačkaćice smijemo li se poslužiti?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8081828384 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.