enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 221> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prva pomisao na slici s ljubičicom je-pazi past će-da li ti to tako stoji ili samo za slikanje.pazi da ne padne -šteta,lijepo je-za ostale biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo sam prošetala po tvom vrtu i vidjela puno lijepo cvijeća
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
štefice.n
![]() Anaida ![]() Fany54 ![]() ajama samo za slikanje više ih stalo u kadar ![]() mali kaktus ![]() sve vas pozdravljam najnovijom slikom mog prvorođenog unuka Enrica ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Enric je baš.......dečko od stasa
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Večer, draga!
Ona tvoja iglica je i meni prekrasna, imam je već godinama i uvijek je puna cvijeta. Novine sa sajma su pravi pogodak, al ipak mi je najljepši cvijetak ovaj na zadnjoj slici . ![]() |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hehe unuk ti je slatkis pravi
super si se ponovila ,a sukulentici pravo napreduju kod tebe |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lorica10, bigmamma, kamenjar
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ma, nebrini do zime će se opet sve lijepo oporaviti, a onda.. opet zima i tako iz godine u godinu- eh da ju je ikako izbjeći.
unučić je pravi mali hahar već ga vidim, uživaj u njima dok su mali. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nona koji je to grad u italiji.bila sam ispred te crkve,ali se ne mogu sjetiti gdje je to.bila sam puno puta u italiji,ali to je samo leteći tako da sam neke stvari zaboravila,a i stari se
|
|
![]() |
|
belica imaš pravo kad bi sve bilo kao po špagi što bi mi radili i bilo bi i to dosadno , unuk je mustra kao i njegov tata ide u vrtić i osvaja već curice
![]() ajama ja mislim da je Firenca nisam tamo bila sin je obećao prvi put kad budemo išli k njima da idemo tamo, svaki put nas vodi negdje drugdje da što više vidimo i upoznamo mjesta ![]() danas smo dosta radili mm sijao soju, ja kopala povrtnjak nešto sam još i rasadila nadam se noćas kiši, a mms i buduća snaha spremali neke šupe i odvajali stvari za staro željezo i htjeli baciti ovaj bicikl koji je mpt dobio od radnih kolega kad je 1985. išao u mirovinu , spasila sam ga u posljednji trenutak i sjetila se slike naše mimar i sad to izgleda ovako ![]() kad ga pogledam sjetim se nekih sad već davnih lijepih vremena |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Uživam u cvijeću, a onda odjednom me dočeka prekrasan dečko. Zgodan ti je unuk, ljepši i od cvijeća. Baš si sretna.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
nona maguće da je firenca.bila sam tamo.morala bih kopati po starim slikama da budem sigurna.bilo je to prije 25-30 godina.hvala ti što si me podsjetila,a enrico ti je prekrasan
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
jako lijepa obitelj, bicikli je sjajna ideja,šteta bi bilo da je završio na starom željezu
|
|
![]() |
|
nona krasni su,a mali bucko
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
kokotić, perunike, prva ruža, ma sve je prekrasno, ali unučići su ljepši od svega!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |