DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odličan završetak jednog velikog projekta... uspjela si u njemu potpuno
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
hvala vam cure puno, drago mi je da vam se sviđa ova škrinja, ali Gogs na žalost ova škrinja nije moja, ja sam samo dobila zadatak obnoviti je. Ona je već otišla svojoj staroj vlasnici. Pod "staroj" ne mislim da je stara, jel cura ima tek 28!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Nije ni čudo da su zadovoljni. Stvarno si od vraga napravila anđela. Razlika noć i dan. Sada im može služiti za dddddaljnje generacije. Lijepo!
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
koliko posla s tom škrinjicom, ali na kraju se trud isplatio.
jako mi se sviđa što si stavila tu imitaciju drveta s unutrašnje strane i kako si je uredila. Prije nego sam pročitala tvoj komentar baš sam počela razmišljati kako mi djeluje kao da je ispala s nekog gusarskog broda. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Ipak si ju svladala,svaka čast Anđelka.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
wow kolika škrinja!!!
![]() ![]() ![]() jako si ju lijepo sredila i ne čudom se da je naručiteljica zadovoljna.......baš sam se sjetila da imam nekakav papir kao karta svijeta,išao bi savršeno u unutrašnjost
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Iako si uložila mnogo rada i truda znam da si učinjenim zadovoljna, jer je ispalo odlično
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
nešto novo..... kutijica za vjenčane prstene za buduću mladenku
kutijica je rađena u bijeloj boji, gore su zaljepljene školjkice (vjenčanje je na moru), školjkice su prelite sa tekućim staklom, okolo je stavljena samoljepljiva traka sa srčekima koja ima efekt pliša, a na jastučić je zašivena satenska srebrna traka (moram reči da je to bila želja buduće mlade koja je inače i vlasnica one velike škrinje)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
nikad čula za tekuće staklo, a gdje se to može nabaviti i kako se radi s tim
![]() |
|
![]() |
|
zahvaljujem se curke na vašim krasnim komentarima
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
kako romantična kutija , meni se naročito sviđaju srca sa strane, kako si ih radila.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Anđelka,što bi drugo ispalo iz tvojih ruku,nego nešto ovako,divim se i učim.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlična mi je ova kutijica-tako neobična, nježna, zanimljiva
![]() A to tekuće staklo...strašno me kopka šta je to, jako je zanimljivo....ako se ne reklamira ovdje, može na pp? |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ova srčeka okolo su samoljepiva traka već tako krasno izrezana, samo je odljepiš i staviš na kutiju (pod rukom imaš osjećaj pliša). Inače ima ih u NB Hobbyart shopu, različitih. Možda ova kutijica i ne spada baš po decoupage, ali nemam je gdje smjestiti
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga moja ja se već ozbiljno zabrinula za tebe i tvoje zdravlje......znam ja kad decoupage ovisnost uhvati da je to neizlječiva bolest......
![]() odlična ti je ova kutijica,tako nježna i romantična
![]() molim i ja adresu na pp......
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |