moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 89> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo je u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je zaista lijepo, ali plavi irisi su zaista posebni. Gdje si samo njih nabavila!?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Horti,ne boj se,imam je ja.Nije to sva,ljubičica se ubacila između pa se drugi dio ne vidi a kako taj ni ne cvate,nisam ga slikala
![]() Bergenia,to sam od mame uzela a odakle njoj,poima nemam.
Evo slikala sam malo danas,sad samo da još prebacim slike...za koji dan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Lijepa dekoracija sa bršljanom
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepo shasha, jaglaci i ona tratinčica su me raspametili!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve ti je prekrasno,vidi se ka s puno ljubavi uređuješ svoje dvorišće
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sasha pa gdije si se izgubila,hocemo jos slikicaaaaaa
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
krasan je vrt
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga moja, ja cijelu dugu zimu nisam zavirila u tvoje dvorište, a kada sam krenula skoro sam narit opala kada sam vidjela daphne mezereum, onaj siroti grmić koji si ispod veš mašine izvukla i spasila ga, a on ti zahvalio takvom ljepotom usred snježine dosadne. Da i kukurijek je prva liga......A onda su došle proljetnice i lukovice kojima tvoje dvorište obiluje. Ljubičice nam nisi ove godine slikala, šta nisu cvale ili nečeš da slinimo...
A što sada štrajkaš? Sigurna sam da je tvoje dvorište već jako rascvjetano, kada su moji/tvoji phloxi procvali, onda je kod tebe raskoš...... daj nam slikeeeee.
P.S. stavila sam u mome dvorištu sliku nečega što sam lani od tebe dobila, mislim da je majčina dušica i još nešto... daj virni molim te...
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I ja, kao maryann, stalno virim pod najlon da vidim kad će kućni hibići (koje si mi poslala) pustiti prvi listić. Oni lisni batrljci su još smaragdno zeleni, pa mislim da sam sve dobro uradila
![]() Pa gdje si ti? ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Shasha pa gdje si ti?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da gdje si?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pa draga moja, ja volim te tvoje korove gledati , ali eto ja to vidim i uživo pa se ne "bunim" kao drugi koji se osjećaju uskraćeno
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
potpisujem...ajd nemoj da nas mucis
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a jesi nam zadala posla
![]() sad samo viriš iz prikrajka kad bu to naše-tvoje cvijeće pokazalo svoje čari ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Više sam puta mislila na tvoj!
Znaj da mi je niknulo svo sjeme koje si mi poslala (zlatoglavica, delfinijumi kokotić). Polako sam počela presađivati..............
Ajd, please koju sličicu!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš sam danas čepkala po phloxićima i mislila gdje si! Ni meni se neda slikati, ali - slikam izbliza da se korov ne vidi. A tvoje je dvorište cijelo lijepo i sumnjam da nas nebi razveselila pokoja sličica!
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hajde stavi koju sličicu zaželjela sam se tvoga vrta.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |