Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 89>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 11:46
Lijepo je u tvom vrtu Clap, posebno su lijepi oni mini irisi, a i sretni smo što nas tu i tamo počastš slikama Wink
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 14:37
Sve je zaista lijepo, ali plavi irisi su zaista posebni. Gdje si samo njih nabavila!?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2010 u 17:21
Horti,ne boj se,imam je ja.Nije to sva,ljubičica se ubacila između pa se drugi dio ne vidi a kako taj ni ne cvate,nisam ga slikalaWink
Bergenia,to sam od mame uzela a odakle njoj,poima nemam.
Evo slikala sam malo danas,sad samo da još prebacim slike...za koji danLOL

smile79svima
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 01:15
Lijepa dekoracija sa bršljanom
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 07:18
Prelijepo shasha, jaglaci i ona tratinčica su me raspametili!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 00:01
sve ti je prekrasno,vidi se ka s puno ljubavi uređuješ svoje dvorišće
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:38
sasha pa gdije si se izgubila,hocemo jos slikicaaaaaaWink
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 13:17
krasan je vrt smile99
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 00:00
Draga moja, ja cijelu dugu zimu nisam zavirila u tvoje dvorište, a kada sam krenula skoro sam narit opala kada sam vidjela daphne mezereum, onaj siroti grmić koji si ispod veš mašine izvukla i spasila ga, a on ti zahvalio takvom ljepotom usred snježine dosadne. Da i kukurijek je prva liga......A onda su došle proljetnice i lukovice kojima tvoje dvorište obiluje. Ljubičice nam nisi ove godine slikala, šta nisu cvale ili nečeš da slinimo...
A što sada štrajkaš? Sigurna sam da je tvoje dvorište već jako rascvjetano, kada su moji/tvoji phloxi procvali, onda je kod tebe raskoš...... daj nam slikeeeee.
P.S. stavila sam u mome dvorištu sliku nečega što sam lani od tebe dobila, mislim da je majčina dušica i još nešto... daj virni molim te...
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 00:19
Clapjedva cekam da ti mognem pokazat kako se lipo brinem za tvoje biljcice nisu se jos rascvjetale ali cim budu javim ti odma...naravno u tebe je sve prekrasno
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 07:19
I ja, kao maryann, stalno virim pod najlon da vidim kad će kućni hibići (koje si mi poslala) pustiti prvi listić. Oni lisni batrljci su još smaragdno zeleni, pa mislim da sam sve dobro uradila Smile
Pa gdje si ti? smile136
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 00:09
Shasha pa gdje si ti?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 07:30
da gdje si?
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 09:13
tu sam negdje.Pratim vas pomalo(bez pisanih komentara)a slike ....ima dosta slika a moje nije drugačije i sugurno ništa ljepše od vašeg pa nema potrebe da ih stavljam(čitaj-neda mi se).
Nešto me "korovi" privlače u zadnje vrijeme,a ko to voli gledatiLOL

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 09:17
Pa draga moja, ja volim te tvoje korove gledati , ali eto ja to vidim i uživo pa se ne "bunim" kao drugi koji se osjećaju uskraćenosmile184!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 09:42
potpisujem...ajd nemoj da nas mucis
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 15:16
a jesi nam zadala posla
sad samo viriš iz prikrajka kad bu to naše-tvoje cvijeće pokazalo
svoje čari
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 17:02
Više sam puta mislila na tvoj!
Znaj da mi je niknulo svo sjeme koje si mi poslala (zlatoglavica, delfinijumi kokotić). Polako sam počela presađivati..............
Ajd, please koju sličicu!Embarrassed

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 19:47
Baš sam danas čepkala po phloxićima i mislila gdje si! Ni meni se neda slikati, ali - slikam izbliza da se korov ne vidi. A tvoje je dvorište cijelo lijepo i sumnjam da nas nebi razveselila pokoja sličica!
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 22:53
Hajde stavi koju sličicu zaželjela sam se tvoga vrta.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.