Bugičini cvjeteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 154> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opa draga moja, zatrpalo i vas. One prve slike su prekrasne malo snijega popračeno suncem. A onda opsadno stanje. Nije vam dosadno, a djeca uživaju.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Aj ....... aj ..... pa to je stvarno puno snijega ! A mi imamo samo 5 pahuljica !
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Već sam se smrzla šetajući vrtovima zatrpanima snijegom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
I ja sam se već smrzla
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Izgleda meni da su se i onih nasih 5 pahuljica
![]() nema im vise ni traga , sve suho , cisto i suncano ! ![]() |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Predivno...jos bi ljepse bilo da se djeca valjaju po snijegu..nadam se da su ozdravili...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam što šećete ovuda po ovom smrznutom i škripavom snijegu. Zahvaljujem na svakoj stopici i tragu koji ste ostavile u ovim zimskim danima.
![]() ![]() ![]() Karli, je, pošteno nas je zatrpalo, ali ipak minus i nije tako veliki - jutros samo -6. ![]() gute Fee, došle su i one k nama ali nije mi žao jer tih pet pahuljica su tvoje, ledene sjeverne, a kod nas samo "kap u moru"... ![]() ![]() moon, draga moja, i ja se slažem da bi bilo ljepše vidjeti sunčeko... opako ga nema već dugo, ono je bio samo jedan sunčan dan kad sam uhvatila u fotić snijeg i sunce u kombinaciji... ali ipak bi bilo najljepše da je proljeće i da se mogu slikati cvjetići. ![]() miska, baš je ledeno... šalji, molim, malo sunca ako ga imaš. Radije bih da mi je vruće i obećavam da se ne bih žalila. ![]() JosipaNu, nismo bili već dugo na snijegu, malo nam nedostaje sanjkanje, ali ne stignemo, a neki i ne smiju. Još pet dana antibiotika, ali sad u tabletama kod kuće umjesto u dnevnoj bolnici. Svi su se složili da je ovo bila komplikacija gripe. Sad znamo da je imao i gripu - u startu dane dvije krive dijagnoze.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() Evo, od srca te častim jednim koktelom punim pozitivne energije i dobrih misli sa željom da još dugo uživamo u međusobnom druženju i ljubavi prema prirodi. ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
o bugi nasa sretan prvi rodjendan a i 5 zvjezdica nije malo...stretna sam sto se moj vrt nalazi medju tvojim postovima....hvala na divnom prijateljstvu...
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi, draga moja prijateljice, od srca ti hvala na čestitki i tako lijepim riječima. I ja se nadam nastavku druženja i razmjeni iskustava, koje je itekako bitno za što bolje razumijevanje biljaka, cvjetića i prirode u kompletu... pogotovo se radujem proljeću kada ću s veseljem dolaziti u posjetu tebi i tvom prelijepom vrtu.
![]() Draga Miranda, zahvaljujem i tebi, ti si mi bila među prvim prijateljicama s kojima sam došla u doticaj i čije biljčice rastu u mojim cvjetnjacima, a to se ne zaboravlja. Navrati mi opet s toplim proljećem, ako ne i prije. ![]() @kaktus, draga moja prijateljice, hvala puno! S tobom i curkama mi je zaista brzo prošla prva godinica. Zahvaljujem ti na divnom prijateljstvu i nesebičnošću kojom si obogatila moje sukulentiće i kaktusiće. ![]() JosipaNu, počašćena sam što si moja prijateljica i što se dobro razumijemo... s radošću dolazim u tvoj vrt i gledam kako napreduje i raste, a kako ću tek uživati u proljeće kad ti se prišuljam kroz plavkasta vrata i smjestim u hlad... bit će to divan prizor - rascvjetano, šareno, mirisno... samo ću promatrati i odmarati se... Draga moja, puno ti hvala na čestitkama! ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 154> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |