Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 119>
Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 08:21
a jojjj, sarajka, koliko ga je u tebe. nadam se da su vas odtrpali.
pozdrav!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 09:55
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

ipak ima nešto i pozitivno ,imam struju voda je zaledila pa topim snijeg i pravim kavu,svratite i vi na jednu šoljicu

Uploaded with ImageShack.us

LOLbas si me nasmijala s ovom slikom..eto mene na jednu slatku k tebi...smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 10:01
E Sarajka, to se zove snijeg!
Predivno za vidjeti, ne znam kako je za živjeti. Iako vidim snalaziš se....Big%20smile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 10:14
ma još nismo otrpani,ali su napravili stazicu pa možemo komunicirati sa svijeto,jutros kod mene -24,neke biljkice su se smrzle u pred ulazu, molimo Boga da ovo prođe što prije
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:43
I ja ti želim da proljeće što prije pokuca na tvoj brijeg!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 20:53
hvala Trišice,vjerujem da  svi mi čekamo proljeće
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 21:13

Majko mila Sarajka, ovo nisam dugo ni na slici vidjela!!!

Držite se draga!

Jedva čekamo da to prođe a -27 je groznooo!!!!

Rijeka

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 22:15
Sarajka dali je išta popustilo
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 22:30
Lijepi je snijeg, no kod tebe je ipak malo pretjerao. Ali, vidim da se znaš boriti s njime zajedno s tm. Dobro je da barem struje imaš da budeš i dalje s nama. Znaš šta mi je palo na pamet kad sam vidjela kako kuhaš kavu? Dobar sistem protiv kamenca, a i kava je ukusnija od meke vode. Wink 
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 09:45
Nevolim baš snijeg ali kad ovo vidim najrađe bi pola ovog vašeg preselila kod nas pa da vama bude lakše....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 11:46
Joooooj....pa vi ste totalno zameteni u snijegu. Užasno mi je to i gledati na slikama. Vjerujem da je upravo tako i u mojoj vikendici, ali se ne usudim otići do nje da to vidim. Čekamo da se barem malo počne otapati. Na ovih -20 do -26 što trenutno imamo vjerovatno ću čekati dovijeka. Držite se.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2012 u 16:42
drage moje još uvijek je isto,no zdravlje je dobro.mještani su napravili stazu do glavne ceste,pa je i osječaj drukčiji da nisi izolovan,no ja nisam silazila,samo MM do prodavnice,hvala vam drage moje i ovo će proči,izgleda da smo svi pogođeni minusima,snijegom,bum,ledenom kišomno izdržat ćemo
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 18:55
Jel i kod vas opet snježi i kako je s vodom? Jeste je dobili ili morate čekati porast temperature? Jedina utjeha je ta da snježni pokrivač štiti biljke od ovih velikih minusa.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 20:06
sniježi ali ne tako jako,oko 10 cm jutros i evo sada ponovo pada,vode nema dok ne otopli,ali snalazimo se,staza je napravljena do sela,tu ima prirodni izvor te donesemo za piti,a ostalo topimo snijeg,ma biće bolje ,moramo se nadatsmile79
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 22:21
Jako je teško bez vode pogotovo  po zimi. Sjećam se da mi je mama otapala snijeg  za pranje kose kad sam bila djevojčica. Govorilo se da je tada kosa ljepša..... 
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 22:43
Imali smo mi takve kolicine snijega, ali sad jos i ove grozno niske temperature. Valjda bude i tome kraj, pa kad nam Sarajka, okruzena cvijecem, mahne sa svog brijega.
Jel vidis, nakon ovih novih padalina, jos van iz kuce? Sreca da imate struje, za vodu se ipak covjek moze snaci.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2012 u 22:51
ma i to će se spominjat,neka samo ugrije sunce i mi ćemo procvjetat a kamo li cvjećkicesmile79
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 04:46
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

sniježi ali ne tako jako,oko 10 cm jutros i evo sada ponovo pada,vode nema dok ne otopli,ali snalazimo se,staza je napravljena do sela,tu ima prirodni izvor te donesemo za piti,a ostalo topimo snijeg,ma biće bolje ,moramo se nadatsmile79
Bit će bolje sigurno! Do tada ja se nadam da ćeš "uloviti" još koju prelijepu sliku, od onih tvojih panoramskih Embarrassed
Time is something you can never get back..
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 15:16
majko draga pa kao da je netko istrpao sav višak snijega na jedno mjesto Unhappy
drži se draga Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Veljača 2012 u 20:22
hvala Kontesa,vidim da smo svi pogođeni ovim hladnim valom,samo da ne bude goresmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.