dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 119> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jojjj, sarajka, koliko ga je u tebe. nadam se da su vas odtrpali.
pozdrav!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
E Sarajka, to se zove snijeg!
Predivno za vidjeti, ne znam kako je za živjeti. Iako vidim snalaziš se....
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma još nismo otrpani,ali su napravili stazicu pa možemo komunicirati sa svijeto,jutros kod mene -24,neke biljkice su se smrzle u pred ulazu, molimo Boga da ovo prođe što prije
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja ti želim da proljeće što prije pokuca na tvoj brijeg!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
hvala Trišice,vjerujem da svi mi čekamo proljeće
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Sarajka dali je išta popustilo
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepi je snijeg, no kod tebe je ipak malo pretjerao. Ali, vidim da se znaš boriti s njime zajedno s tm. Dobro je da barem struje imaš da budeš i dalje s nama. Znaš šta mi je palo na pamet kad sam vidjela kako kuhaš kavu? Dobar sistem protiv kamenca, a i kava je ukusnija od meke vode.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nevolim baš snijeg ali kad ovo vidim najrađe bi pola ovog vašeg preselila kod nas pa da vama bude lakše....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Joooooj....pa vi ste totalno zameteni u snijegu. Užasno mi je to i gledati na slikama. Vjerujem da je upravo tako i u mojoj vikendici, ali se ne usudim otići do nje da to vidim. Čekamo da se barem malo počne otapati. Na ovih -20 do -26 što trenutno imamo vjerovatno ću čekati dovijeka. Držite se.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
drage moje još uvijek je isto,no zdravlje je dobro.mještani su napravili stazu do glavne ceste,pa je i osječaj drukčiji da nisi izolovan,no ja nisam silazila,samo MM do prodavnice,hvala vam drage moje i ovo će proči,izgleda da smo svi pogođeni minusima,snijegom,bum,ledenom kišomno izdržat ćemo
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jel i kod vas opet snježi i kako je s vodom? Jeste je dobili ili morate čekati porast temperature? Jedina utjeha je ta da snježni pokrivač štiti biljke od ovih velikih minusa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
sniježi ali ne tako jako,oko 10 cm jutros i evo sada ponovo pada,vode nema dok ne otopli,ali snalazimo se,staza je napravljena do sela,tu ima prirodni izvor te donesemo za piti,a ostalo topimo snijeg,ma biće bolje ,moramo se nadat
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jako je teško bez vode pogotovo po zimi. Sjećam se da mi je mama otapala snijeg za pranje kose kad sam bila djevojčica. Govorilo se da je tada kosa ljepša.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Imali smo mi takve kolicine snijega, ali sad jos i ove grozno niske temperature. Valjda bude i tome kraj, pa kad nam Sarajka, okruzena cvijecem, mahne sa svog brijega.
Jel vidis, nakon ovih novih padalina, jos van iz kuce? Sreca da imate struje, za vodu se ipak covjek moze snaci.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
ma i to će se spominjat,neka samo ugrije sunce i mi ćemo procvjetat a kamo li cvjećkice
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
majko draga pa kao da je netko istrpao sav višak snijega na jedno mjesto
![]() drži se draga ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala Kontesa,vidim da smo svi pogođeni ovim hladnim valom,samo da ne bude gore
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |