Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 113> |
Korisnik | ||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vratit ce se one sve, sada su u guzvi
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
sledilo se vrijeme....sledili se odnosi.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
A tako, vec sam se zabrinula jer obicno je prijepodne najzivlje na forumu, a danas nigdje nista novog.
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Tu smo, samo nas je malo, neki po godišnjima, a mi na poslu tu i tamo škicnemo što se događa
|
||
![]() |
||
|
di ste danas svi
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
mir i svako dobro u Novoj
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Draga moja, pa to je neka sasvim druga priča, zar ne? ![]() Ali nećmo više o tome....vjeruj mi, naučila sam lekciju ![]() Btw, hvala svima koji su mi svojom potporom potvrdili da nisam baš u svemu u krivu ![]() Još jednom sretan Božić svima ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
Sretan Vam Bozic i svako dobro Vama i Vasim obiteljima.....budite zdravi i sretni, jer sve ostalo dodje samo po sebi.... :)
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
Sretan i blagoslovljen Božić
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Čestiti Božić i porođenje Isusovo!!! |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
svima sve najbolje za blagdane i novu godinu; puno zdravlja, srece i inspiracije!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
sretan i blagoslovljen bozic,obilje zdravlja i srece,ispunjenje svih zelja i snova u novoj godini,svima vama i vasim najmilijima..
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
imamo li mi van Zagreba pravo na ispričnicu
![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
nije me bilo ovih par dana...evo, svratih sad da vam svima zaželim miran i blagoslovljen Božić, da ga svi provedete uz najdraže vam ljude, da budete zdrave i vi i svi vaši...svega ostalog će biti
![]() ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Sretan Božić curke!
![]() |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
Sretan Božić i sve najbolje želim svim Vama!!!
![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Drage moje svima vam želim miran i blagoslovljen Božić!!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |