moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zašto moj pakujac ima samo busen kao kupus, a nigdje cvijeta?..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
da sam znala ...došla bi po njega u VŽ, ali onaj recept je još više razjasnio šta je sve bilo na ponudi
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasna gredica s pakujcima!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tek sad sam vidjela koji je ono makčina ...WOOW!!! Pakujci SUUUPPEEERRR, lijepo ih je vidjeti kad su ovako svi na kupu.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
tebi phlox i karanfili još cvjetaju? moji su oooodavnoo već prošli
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Pa sta ako je isto?! Ja dobru knjigu citam po nekoliko puta a o omiljenom filmu i pesmi necu ni da kazem ![]() Hajde, udovolji nam ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Frida,koliko ti je star pakujac? Trebao bi cvasti,nakon sjetve,druge godine.
Mari,ne kužim koji recept no drugi put rastegni nogice i doskakući do nas
![]() White,to je slikano prije 3-4 tjedna.Sad ništa od toga više ne cvate.Zamjenile ih heuchere,gazanije i veronice.
A joooj,Mimar,kak bi rekle naše drage dalmatinke-lino mi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma neću ništa da komentarišem samo ću reć pa Legendo gdje si mi
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Niho
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad znam kak bu cure koje su uzele sjeme pakujca na špancirkavi znale koje je boje ha ha ha
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
mislim da sam lani posijala taj pakujac...jel se to računa sad kao prva godina?
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Rekle bi dalmatinke i ni me voja! Ali slike očekujemo!
|
|
![]() |
|
SueZP ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
upravo sam pregledala svih 87 stranica (i usput zaradila upalu zgloba desne ruke od silnog skrolanja) i jednostavno...WOW!!!! ne znam kaj bi rekla, ja sam u soku...prekrasno....nemam rijeci...shasha, svaka cast, kapa dolje...
![]() |
|
"...sećanje je smešna lupa, koja sitne stvari uveličava..."
|
|
![]() |
|
Sue,drago mi te vidjeti,dugo te nije bilo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koja ljepotica
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nema te baš puno, ali kad se javiš odmah s "kapitalcem" od cvijeta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Shasha, mislim da govorim u ime svih - jako, jako rado bismo te vidjeli tu češće i s novim slikicama..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasna boja passiflore
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pasiflora - zaista fantazija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8586878889> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |