Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da vam se sviđa jorgovan... i meni strašno i to baš ovaj tamno lila. Taj mi raste kod pčelinjaka i toliko je već veliko stablo da se je nagnuo na jednu stranu koliko je krcat cvjetovima ove godine, ja ne pamtim da je bio ovako lijep i baš mi je drago da će ga curke vidjeti u petak u živo.Isto tako krcat mi je i bijeli jorgovan....danas mi je dan od "luftanja" pa ću malo slikati, nema veze što pada kiša....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O draga moja: Sretan ti rođendan!
A vrt - ma predivno!
Ali od moje zadnje posjete tvojoj hacijendi ja pamtim ipak najljepšu sliku i to mi je simbol, vizija tvog vrta: TM i ti u radovima, u sumrak, umorni, ali zadovoljni.
Sretno ti bilo i sve ti još više i još ljepše cvjetalo!
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Prekrasno imanje i poprilična kolekcija biljaka, svaka čast. Baš na priliku zemaljskoga raja! Vidim da imate dosta košnica. Kako se uspijevaš obraniti od pčela? Moj susjed ima 30 košnica i bome me bodu ko sumanute. Nekako su agresivne ove godine. |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma vidi vrta, kako se je samo rođendanski okitio
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala vam drage moje na čestitkama
![]() M. Gogo, na veliku žalost sumnje mog tate kroz zimu su se obistinile. Još uvijek ne znamo što se je točno dogodilo ali sve pčele ali kompletno sve košnjice su poginule, da ti pojasnim.... kad je tata otvorio (njih se kroz zimu ne smije dirati) košnjice ili su unutra bile uginute pčele ili ih uopće nije bilo.
To se je dogodilo i nekim drugim pčelarima u našem kraju a tata kaže da je već lani primjetio da se nešto čudno događa jer su bile strašno agresivne i ponašale su se čudno...... Njemu je u jednu ruku strašno teško jer pčelari od malih nogu i to mu je tradicija u obitelji a u drugu ruku već par godina planira sve prodati i odustati od pčelarenja jer ove je godine navršio 88 god i ima previše posla sa svim i svačim....
Eto tako, baš tužno, ja sam odrasla sa pčelama i nešto osnovno i naučila iako se ih strašno plašim i nikad se ne bi mogla baviti pčelarenjem.
Tata se još uvijek nada da će se možda kakav roj pčela vratiti iz šume, barem jedan......
Mislim da ako nastavimo uništavati i zagađivati prirodu ovakvih će se stvari događati sve više i više
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma vidi ja na tebe zaboravila -..............SRETAN TI ROĐENDAN-.---sunce moje zlatno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E sad malo tvoj vrt da komentarišem---------ostala sam bez rijeći. Samo ima 1 problem tu ja se satre zavirujuči negdje da vidim tm. a ne bi ga niko pronašao --samo da ti kažem -cicijooooooooooo-a srcad su mi zakon i snalazi se jkako znaš
|
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt ti je prekrasan
![]() Žao mi je zbog pčelica ![]() ![]() Sretan rođendan ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sretan rođendan draga Korijenko
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() SRETAN ROĐENDAN KORIJENKOOOOOO
SRETAN ROĐENDAN TIIIII....
žal mi je pčelica..
al vrt kao i uvijek besprijekoran
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sretan rođendan!
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Sretan rođendan draga Korjenko!!Vrt je predivan,ali onaj crveni javor me je ostavio bez daha!!!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sretan rođendan sa zakašnjenjem
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Ma hoću <Pedra bolan šta čekaš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Korijenko kod tebe im svačega lijepog za pogledati. Dobro da si postavila klupice jer sam bila u zaostatku nekoliko stranica. Sve je u tako kratko vrijeme postalo bujno, mnoštvo različitih boja, prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Žao mi je zbog vaših pčela
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Evo me, evo me.... ova me kiša više toliko ljuti, sve u vrtu stoji ništa ne raste ne cvjeta samo travurina i korov
![]() Ali ja svejedno stalno nešto čačkam i pretumbavam, kad ne mogu u vrtu onda barem na balkonu.
Situacija je sljedeća ...
Tu ima svega i svačega udrobljenoga, sve nešto što najbolje raste u polusjeni i ovo mjesto na balkonu mi je savršeno za takve biljke
![]() Ove dvije begonije žutu i crvenu sam dobila od mame za rođendan... lani sam imala bijelo roza kombinaciju
![]() ![]() ![]() ![]() Tu ima par vrsta čuvarkuća, Trišine crasule rosularis, Dudin sukulent sa žutim cvjetićima, pa neki sukulent što smo ja i jagoda kupile isti u MBM.....
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ovo su isto primule iz MBM spašene sa akcije, bile su ružne i komad 5,00kn
![]() Nova azalea - dobila sam ju od susjede za rođendan
![]() Klivija - neće pa neće, svake godine sve ružnijo lišće ali svake godine procvate
![]() ![]() Verin crnoglavac...
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ma svaka čast nezna se šta je ljepše ali i kad sam bila kod tebe mene je tvoj čošak već tad oduševio -
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |