Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Oxalis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Oxalis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 789
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2007 u 19:57
A je al sa vrečicom.Sad tu kuka a ima par metara do mene,nek sa popisom dođe i čupa.Ko da ja znam kaj žena hoće(osim da joj vratim knjigu sa kolačimaBig%20smile)LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aurora2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2880
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2007 u 09:44
Hana, pa ja sam mislila da si ti to vec obavila....Big%20smile
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2007 u 17:58
Mislim stvarno! Ja budem k tebi došla sa tačkama pa me tjeraj!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2007 u 22:34
Ja imam takvu vani posađenu i ne vadim je preko zime iz zemlje.Valjda joj ne smeta kad raste,a sad je cvasti počelasmiley_158
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2007 u 10:49

Evo još jedna saksija sa ukrasnom detelinom
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2007 u 13:19
Ove imaju gomoljčiće i jako se lako razmnožavaju, a imam i sa 4 lista, zelene boje, sa nekim braonkastim šarama, koje imaju lukovicu i u toku zime imaju period mirovanja, dok ove na slici rastu cele godine.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 789
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.