Oxalis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A je al sa vrečicom.Sad tu kuka a ima par metara do mene,nek sa popisom dođe i čupa.Ko da ja znam kaj žena hoće(osim da joj vratim knjigu sa kolačima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Hana, pa ja sam mislila da si ti to vec obavila....
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Mislim stvarno! Ja budem k tebi došla sa tačkama pa me tjeraj!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja imam takvu vani posađenu i ne vadim je preko zime iz zemlje.Valjda joj ne smeta kad raste,a sad je cvasti počela
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() Evo još jedna saksija sa ukrasnom detelinom |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Ove imaju gomoljčiće i jako se lako razmnožavaju, a imam i sa 4 lista, zelene boje, sa nekim braonkastim šarama, koje imaju lukovicu i u toku zime imaju period mirovanja, dok ove na slici rastu cele godine.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |