Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 203> |
Korisnik | |
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je super ali Pedro je......
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Zvonkice anemone još spavaju, u nedjelju sam nešto pripremala za Lantanu i anemone nisam mogla vaditi iz zemlje jer su toliko sićušne da nemaš što za vidjeti. Bijelu moram ove godine potpuno iskopati cijelu jer raste u jako skučenom prostoru da više gotovo nema zemlje i ne može se širiti. Misliti ću na tebe kad budem presađivala. |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Lijepo, zaista. Čekam proljetno izdanje sa nestrpljenjem.
Ono što si naslijedila od tate, četkasti cvijet je haemanthus albiflos. |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Prekrasan ti vrt, cvijeće. Čestitam! I da, i ja bih voljela znati kako se ove "četkice" zovu. I ja ih imam. ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Haemanthus albiflos.
Ha, ha, ma ovo je za krepat od smiha, ja znam koja je biljka i kako se zove latinski, Moram vam otkriri kako znam, SilveK kupila (crveni), stavila sličicu na svoju temu, ja upisala u google i evo ga... i krasan je... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Curke hvala na nazivu ja sam isto malo čačkala i sad sam zapisala definitvno. Da i ja sam otkrila da ih ima više sorti i da ima crveni samo ih nikad nisam vidjela za kupit. Lantana, sad ću ja kod Silvek da vidim kako njen izgleda pa da vidim kamo ga je kupila.
Pozvana, dobro došla na moju haciendu, već imamo zajednički cvijet, ma otkrit ćeš ti još štošta, ubrzo kad počenem malo slikavat, jer sad još nemam šta, opet danas ljeva ko iz kabla.
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ehoj, ja sam za tebe danas posadila (pazi kako sam zapamtila): alstroemerie, iberikse i santoline. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas ne pada kiša, a tebe te nema - normalno šepuriš se po Opatiji.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Stižem drage moje napokon nakon jučerašnjeg dana kojeg sam provela u vrtu i puno toga napravila a završila ga u Kvarneru na Evergreenima uživajući i kako kaže Triša šepureći se. Zaključila sam da mi je to bio jedan od boljih dana ove godine. Pa... niti danas nije bilo lošije, nas 140 žena i cca 20-tak dečki planinarili smo sa Učke na Planik veliki i mali, predivan dan, dosta snjega, pri vrhu maneštrica i svakoj curi karanfil, famozno zar ne?
Evo vam jedna slikica iz mojeg vrtića i šaljem veliku čestitku svim ženama na forumu. STRETAN 8. MART!!!
![]() I da, ovi su stihovi bili na jednoj čestitki koju sam danas dobila za 8. mart.
Mislim da će svaka od nas pronaći barem djelić sebe u njima:
"Božanske žene, sva ljepota svijeta
i lavska gordost i plahota srne,
kroz vaše čari uzvišene cvjeta
u plave dane, i u noći crne" .......... Tin Ujević
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kod tebe je već sve u cvatu,proljeće kuca na vrata! Treba sljediti tvoj primjer i početi malo čeprkati po zemlji- od sutra se primam posla!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ova zadnja slika je ko razglednica .
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Eto Korijenko i kod tebe je došlo proljeće. Jaglaci su baš nekako posebni. Drago mi je da si uživala u Opatiji, ja sam gledala na TV i mislila kako ti je lijepo tamo.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hvala za cestitku za 8.mart...
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tin Ujević, ah baš ovi stihovi pašu uz ovu predivnu sličicu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E baš lijepa slika a pogotovo što je za 8 mart i tvoj vrt znači već je na lijepom putu,
![]() |
|
![]() |
|
Strašno se poigrava ovo proljeće. Ili sam ja jako nestrpljiva ili nikako da zacije ono pravo sunce proljetno taman po mom guštu. Evo da vidite što je procvalo ovih dana kod mene: ![]() Jaglaci šumski uvijek najbujniji i meni nekako ljepši od onih "pitomih"
![]() ![]() Maćuhice, jako su se razrasle od jeseni kad sam ih sadila tako da ove male puškinije moram obavezno preseliti jer su tako slatke da zaslužuju prostor samo za sebe. Svaka je lukovica dala cvat.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Krasno Korijenko, evo dičekali mi i tvoje slike, a tek kad sve procvjeta, baš ćemo se nauživati.
Ove puškinije nisam do sada vidjela, baš su interesantne. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
baš prava proljetna atmosfera, prekrasno, nego reci ova tegla (pitar, lonac, kako se u Istri i Primorju kaže?) poput cvijeta to je plastika ili što?
|
|
![]() |
|
Ćuki i jacenti ilitiga narcisi i zumbuli
![]() ![]() Tu u ovom krugu na proljeće imam narcise i tulipane a po ljeti druga "postava" - ljetna
![]() Procvalo je tek malo sorti narcisa, neke cvatu kasnije i tulipani još zabušavaju
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tija ova vaza je u obliku petokrake i napravljena je od betona koji je obrađen i ima kao jednu nogu dakle nije direktno na travi. Noga se posebno kupuje. Sve zajedno sam platila 180,00 kuna
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |