Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 33> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E ovo je stvarno ludilo! Opet te uhvatila manija decoupagea. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Potpisujem sve cure sve je lijepo i uredno
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prelijepi radovi,ali ipak bi izdvojila tanjur sa magnolijama,poseban je!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() Evo nešto me drže boce...začini i hortenzije....
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
joj kako je lijepo, prekasno!!!
ova druga mi je najdraza, ali sve su stvarno prekrasne :) |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Božice predivno je sve ( gdje samo nađeš tako lijepe boce ) ali mi je mrvicu favorit ova s hortenzijama
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Stvarno prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divno!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Božice..... ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Presavršeno, od ova tri rada ne mogu izdvojiti koji je bolji, i oblik boce, pa motiv, pa rad, bravo!!!!!!
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure od
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ..boca-stražnja strana...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
o isuse kako je lijepoooooooooooooooo
pitanje: potraga je za ovom salveticom, imas li mozda viska? jedna forumasica i ja ju trazimo ko lude :) |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ove zadnje boce su fenomenalne...bravo!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Božica junior je junior valjda samo po godinama, ali po radovima bih ju svrstala u okorjele veteranke koliko je to lijepo i uredno i precizno!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
draga, kod tebe štancaona neka...eksplozija totalna...
jako lijepo ti to ide... preslatki su mi ovi ramovi od gipsića i taj motiv salvete... i ja je imam i stalno e gledam, ali nikako da smislim što...ovo si dobro uradila jel mi se to čini, ili je za podložak, odnosno za gipsanje poslužilo nešto iz kuhinjskih elemenata, ili s evaram, pa imaš baš takav kalup? |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |