Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - valliSa - moj kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

valliSa - moj kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 13>
Korisnik
Poruka
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2011 u 20:11
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Martina83 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 156
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Martina83 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 08:42
odličnoThumbs%20Up
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 09:22
Ajme divote!!! Boca je predivna, uistinu si postala maher za čipkuThumbs%20Up
Malo sam prošvrljala po tvojoj galeriji - morska kutija ti je genijalna, pa ona boca s viticama, ma sve je 5+
Daj nam otkrij tajnu kakav je to konac s kojim radiš vitice i kako ga lijepiš da se ne vidi, please.....
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2011 u 14:20
Jani koristim konac kojim se vezu narodne nošnje, mislim da se koristi za zlatovez ali nisam sigurna....u svakom slučaju konac je zlatni a ja ga dobila na poklon davno pa mi sad dobrodošao :) lijepim ga drvofixom ili ljepilom za decoupage kako kad mi padne na pamet, poslije lakiram i to je to....
Cure
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2011 u 15:23

Boca je izvrsna. Što je unutra?

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2011 u 17:43
Liker od orasa
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2011 u 11:26
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2011 u 14:22
prekrasno je svi su radovi toliko profinjeni i sa toliko mašte i ljubavi urađeni ........ ma što reći sve je za 10
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
jelsin View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelsin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 15:57
Boce su odlične! Mrak!
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 16:44
Super čipka na Jack D. Smile
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 17:15
Cure hvala vam na posjeti sad me još malo neće biti jer sam upravo došla iz bolnice a kad se oporavim eto me da se divim vašim radovima....
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2011 u 20:42
Samo nam ti ozdravi. Skupljaj snagu za nove radove
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2011 u 08:55
Želim ti brzo ozdravljenje i da što prije staviš svoje nove radove!smile73
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 21:52
Dugo me nije bilo na forumu, nisam ništa ni radila.....ovu kutiju sam započela još prošle jeseni i kako nisam bila zadovoljna sve sam izbrusila.....u međuvremenu sam se razbolila pa je i kutija malo pričekala.....oporavila sam se odavno ali nekako nisam imala volje za bilo šta pa ni za kutiju.....kako sam kutiju odlučila pokloniti mojoj starijoj kćerki bilo je vrijeme da je završim, nažalost nije lakirana ali nisam izdržala da je ne slikam i postavim u galeriju.....
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 21:53
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 22:26
Dobro nam došla natrag dragaHeart!
Stvarno te dugo nije bilo.....
Kutija je famozna, kakve su ovo šablone?
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 22:48
Prekrasna kutija, boja i šablone!!
Na vrh
Julija D View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 176
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Julija D Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 08:42
Boja je prekrasna! Vitice su savršene - jedva čekam objašnjenje kako su nastale!
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 10:53
Jako mi se sviđa kutija Smile
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 16:56

prekrasna škrinjica,
kao i sve prije toga što si napravila... Clap  Thumbs%20Up

šteta što te tako dugo nije bilo...
nadam se da ima još radova
i s nestrpljenjem ih očekujem(o) ... 

Wink  Smile

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.