Silvestrina cvjetna priča |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 57> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Tija,taj pas je došao na svjet četiri mjeseca nakon što je iznenada sa ovog svjeta otišlo biće koje sam ja najviše voljela i u tim okecama ja ćesto tražim tu dragu osobu ,a psić ima i navike slićne tako da sam dublje analizirala i došla do spoznaje da je to moguće jer oba ta bića ja sam odgojila i naravno da su slićni po nekim gestama.Možda netko misli da sam šašava što uopće radim takvu usporedbu ali taj psić je meni jako drag i samo ja prepoznajem neke sitne detalje koje drugi ljudi ne bi nikada primjetili.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš sam se nagledala lijepog cvijeća kod tebe, draga Silvestra...primjećuje se da voliš ljubičastu boju, ali ne na štetu ostalih jer u vrtu je prava raznobojna cvjetna raskoš, no meni osobno najljepši su mimulusi, pogotovo ovaj crveni...krasna ti je i nikotiana, elegantna bijela, gazanije...a kaktusić mi je ovaj jako drag zbog njegovih predivni i savršenih crvenih cvjeteka
![]() Na kraju, panoramska slikica sa tvojeg brijega pokazuje nam svu ljepotu naše prigorske okolice...a Astorica je medena, ak netko shvaća kaj govoriš o tom peseku, ja shvaćam...i za mene mnogo misle da sam munjena i opičena u vezi sličnih stvari
![]() |
|
![]() |
|
Saro,drago mi je da shvaćaš da između ovih redaka čuči još puno toga,ali pošto je ovo stranica o cvjeću ne bi htjela mnoge drage ljude koji čitaju ovu moju stranicu rastužiti zato i ne pišem previše,nego više slikam,a kažu iskusni ljudi:što te ne ubije,to te ojača,a i nije bitno koliko puta padneš,bitno je da se uspiješ dignuti.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je predivno Silvestra
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Ti Gioiaa,taj mali prefriganac je po mami pekinezer,zna me kupiti na razne načine.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ljubicasta cajevka mi lici na Blu mun,sigurno ima divan miris
![]() |
|
![]() |
|
Da to je ta ruža,divan miris ima.
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Obozavam zuto cvijece (ali ih bas i nemam puno, samo narcise), tvoja gazanija je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 57> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |