VrtLand |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 17> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod mene na bregu na kavi
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
pa mi mislile i prije....
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jako lijepe boje kala
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Kakve prekrasne kale,sadila sam zutu nije mi uopće nikla,kupila sam bijelu pa cemo vidjeti da li cu uspjeti s njom!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno cvijeće...imamo iste pelargonije...ove šatirane
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prekrasno ali kad vidim onu ogradu sa posudama prva asocijacija je vjetar.Kod mene bi to sve oletjelo u zrak prvim naletom jačeg vjetra.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
kada dođe vjetar, tegle idu dolje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno si to opet sve poredala, nema šta.
blago tebi kaj imaš tako puuno dukata ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Toliko različitih pelargonija nisam davno vidjela na jedno mjestu. Bravo za izbor!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lorica, kale su ti prekrasne. Ne stavljas ih u vrt, u zemlju?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Krasne su ti pelargonije, a naročito englezerice. Stvarno imaš svakakvih boja. A kale su moj favorit. Ja sam ih jedne godine posadila kod sebe ali su ih pojele voluharice. Sad razmišljam da ih stavim u tegle i zakopam u zemlju. Vidim da su tvoje kale u teglama, znači da ih preko zime ne ostavljaš vani?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |