stenik - decopage počeci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro nam došla i budi još duuugo s nama. Vrlo dobri početci i puno hrabrosti kod ljepljenja cijele salvete. Ubrzo ćeš biti pri vrhu. Nastavi tako i dalje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Vlatka hvala na dobrodošlici
![]() salveta je u komadu preko tanjura, namučila sam se s njom a sad ovdje vidim savjeta za pomoć. Ali vratit ću se ja!!! Što više čitam, a ovdje ima šta da se pročita, manje znam, tj. vidim koliko malo znam. |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
I da, dobrodošla u klub teta salveta
![]() |
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Sve je super, a ovaj tanjur sa mačuhicama mi je mrak, volim mačuhice.
Da li si to zaljepila cijelu selvetu ili si izrezivala i ljepila? ![]() |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
hvala vam svima koji ste pogledali moje radove, ja evo koristim svoje učitelje dok su još kod kuće da me obuče kako da prebacujem slike tamo-vamo (učitelji su naravno djeca a oni često nemaju vremena za nas a još manje razumijevanja hehe, a mi sporo pamtimo
![]() Ovih dana ću se polako okušavati dalje, decoupage je definitivno zarazan. Hvala i na riječima dobrodošlice, dugo ja vrtim po ovim stranicama samo što na njima nisam bila aktivna. Čitajući vaša iskustva koristim u radu drvofiks, boju za beton. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobrodošla!Vidim napreduješ.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Dobro došla, lijepi počeci, a meni se naročito sviđa ovaj zadnji tanjur!
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
šteta bi bilo da ih i ostali nevide, pa eto ja prebacila slike.....ostani sa nam i vidjet češ kako je ovdje super druženje....što god te zanima, pitaš, a savjeti i tajne velikih majstorica stižu sa svih strane...
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Mren što si to odradila umjesto mene, ja sinoć pokušala pa kad sam vidjela da ne ide razočarala se i odustala od daljnjeg prebacivanja. Drago mi je da ti se moj tanjur sviđa. Ja sam pravi početnik u ovome pa se nadam da nećete zmjeriti na greškama. U toku dana pokušat ću još neke slike postaviti, a na tebe se mren uopće neću ljutiti ako i njih prebaciš ovdje!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |