Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - stenik - decopage počeci
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

stenik - decopage počeci

Odgovori Odgovori Stranica  <1 78910>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 10:37
Dobro nam došla i budi još duuugo s nama. Vrlo dobri početci i puno hrabrosti kod ljepljenja cijele salvete. Ubrzo ćeš biti pri vrhu. Nastavi tako i dalje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 23:13
Vlatka hvala na dobrodošlici smile56
salveta je u komadu preko tanjura, namučila sam se s njom a sad ovdje vidim savjeta za pomoć. Ali vratit ću se ja!!!

Što više čitam, a ovdje ima šta da se pročita, manje znam, tj. vidim koliko malo znam.
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 23:31
I da, dobrodošla u klub teta salveta
Na vrh
vlatka- View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 229
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vlatka- Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 23:20
Sve je super, a ovaj tanjur sa mačuhicama mi je mrak, volim mačuhice.
Da li si to zaljepila cijelu selvetu ili si izrezivala i ljepila?
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 18:15
hvala vam svima koji ste pogledali moje radove, ja evo koristim svoje učitelje dok su još kod kuće da me obuče kako da prebacujem slike tamo-vamo (učitelji su naravno djeca a oni često nemaju vremena za nas a još manje razumijevanja hehe, a mi sporo pamtimo Wink)
Ovih dana ću se polako okušavati dalje, decoupage je definitivno zarazan.
Hvala i na riječima dobrodošlice, dugo ja vrtim po ovim stranicama samo što na njima nisam bila aktivna. Čitajući vaša iskustva koristim u radu drvofiks, boju za beton. smile219
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 18:05
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 18:02
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 18:00
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 17:57
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 17:55
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 17:52
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 17:50
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 17:45
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 16:01
Dobrodošla!Vidim napreduješ.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 15:54
Dobro došla, lijepi počeci, a meni se naročito sviđa ovaj zadnji tanjur! smile73
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 13:18
šteta bi bilo da ih i ostali nevide, pa eto ja prebacila slike.....ostani sa nam i vidjet češ kako je ovdje super druženje....što god te zanima, pitaš, a savjeti i tajne velikih majstorica stižu sa svih strane...
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 13:14

[URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/moji_pocetci_u_decoupagu/53651.aspx][/U
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 13:13
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 13:12

nama pobemasmile114

Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2013 u 12:20
Hvala ti Mren što si to odradila umjesto mene, ja sinoć pokušala pa kad sam vidjela da ne ide razočarala se i odustala od daljnjeg prebacivanja. Drago mi je da ti se moj tanjur sviđa. Ja sam pravi početnik u ovome pa se nadam da nećete zmjeriti na greškama. U toku dana pokušat ću još neke slike postaviti, a na tebe se mren uopće neću ljutiti ako i njih prebaciš ovdje!!! smile213
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 78910>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.