Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OSica-Moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OSica-Moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 09:35
Karmen on je više ljubičast nego plav.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 09:34
Hoćeš da ti kupim,Karmen?
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 09:28
Predivno Osice. Ovaj plavac je zaista neodoljiv. Kad ideš opet na tržnicu? Embarrassed
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 09:14
Ma ima još i to je ovo ludo vrijeme krivo.Da je lijepo bila bi u vrtu a ovako samo hodam i naravno.....Moram se zaustaviti pod hitno.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 09:12
U MBM-u
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 09:12
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 09:11
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 09:10
Bucka u pravu si,nisam izdržala i evo što sam kupila
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 09:01
Camellia,Belina,11111 hvala na posjeti.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2013 u 08:59
Kamenjar to je Mamilaria longi mamma,ID Pinus
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 22:58
našetala san se večeras kod tebe i sad odo sanjati..Haworthia margaritifera ti je predivna-zdrava ... hortenzije ... a onaj silan "vatromet" na str.5 me je oduševio
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 20:50
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

[IMG]http://i1293.photobucket.com/albums/b587/OSica1/17D0uta.jpg" />

Sa zadovoljstvom sam prošetala tvojim vrtom,prekrasni ti je uvod u temu,a miris preljepim tvojim cvijećem širi se mojom sobom.
navratiti ću,samo da i kod tebe malo ugrije.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 20:45
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

A ovu biljčicu sam promašila s pisanjem imena

a ja se poradovala da cu saznat ime ovog kaktusa LOLimam ga i ja a neznam kako se zove...lijep paketic si dobila od kikac ,nek ti se sve primi i raste brzo brzo Smile
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 20:31
Bravo za sukulente,i one tvoje od Čordaša i one od kikach.Stvarno lijepi primjerci.
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 19:33

Osice, a zašto nam nisi pokazala što si sve kupila na tržnici. Sumnjam da se u košari našao samo Pericallis.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 18:48
Ja sam čekala springtime a ono stigao cijeli mali rasadnik.Presretan sam i još da se sve lijepo prime,nitko sretniji od mene.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 17:47
Kakav krasan šokk ti je Kikach priredila
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 17:19

Baš lijepa gesta. I vjerujem da te paket obradovao jer bome lijepa kolekcija sukulenata se nalazila u njemu.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 14:31
S obzirom na ovo ružno proljeće i da još nisam u svom vrtu,pohvalit ću se kako me je naša Kikach danas ugodno šokirala

Hvala Kikach
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2013 u 20:02
i ja sam obnovila kolekciju sa nekoliko vrsta ali su mi slabo prošle godine napredovali,bilo je prevrelo a ja baš nemam vode u izobilju,pozdravčić od mene 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.