Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj seoski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj seoski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 323>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 2,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 20:32
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 21:58
Prava uživancija gledati ove slikice, jedva čekam da snjeg u Rijeci nestane, uživat ću u tvojim slikama do proljeća,
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 22:00
Auuu Toni prekrasne slike, posebno ove zadnje, okupane suncem Clap
život je more
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2009 u 22:03
Lijepo je vidjeti ovaj snijeg ali samo na monitoru .
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 08:52
sjeme oleandera
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 08:53
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 09:14
Toni ,jel puno teže oleandar uzgojiti iz sjemena već zakorijenjivanjem?
Ja imam ovih sjemenki dosta na svojim olendrima ali nisam to nikad probala Confused...
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 10:19
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Toni ,jel puno teže oleandar uzgojiti iz sjemena već zakorijenjivanjem?
Ja imam ovih sjemenki dosta na svojim olendrima ali nisam to nikad probala Confused...
Prosle godine su mi prvi puta cvali oleanderi koji imaju sjeme.Inace  moji su bez sjemena.Tako da i ja prvi puta buem probao sijati pa cu vidjeti kako to ide.
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 12:28
Toni godinama nisam nikad razmišljala zašto neki oleandri imaju a neki nemaju tuljce. Dok me netko s foruma (ajme stao mi mozak tko??Confused)zamolio za sjemenke. Tad sam prvi put uočila te tuljce i poslala i bome već vidjela sliku malih biljčica, koje su niknule.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 12:37
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Toni godinama nisam nikad razmišljala zašto neki oleandri imaju a neki nemaju tuljce. Dok me netko s foruma (ajme stao mi mozak tko??Confused)zamolio za sjemenke. Tad sam prvi put uočila te tuljce i poslala i bome već vidjela sliku malih biljčica, koje su niknule.
Nisam ni ja znao da imaju sjemenje,isto cuo na forumu.Ali ja ih imam dvadesetak godina i na time uopstenema sjeme.Posebno sam pazio i nije bilo.Na ovima novijima od prije dvije godine ima sjemenje
Mozda je razlika u cvjetovima ja  sam imao stalno sa duplim cvijetom,a ovi su jednostavni mozda je tu razlika neznam
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 13:15
Ja imam osam oleandera starih 2 godine i većina ih ima te kako ih baka zove tuljce ali iskreno nisam znala da je u njima sjemeEmbarrassed.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 20:50
akcija rusenja borova
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2009 u 23:02
Ma sve je ovo ok Toni a tebe nigdje -okreni se malo date vidimo bolanWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 08:51
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

ti si izgleda nesto propustilaLOL
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 09:43
A Toni, trebaš za Nihu na slici nacrtati strelicu i napisati: to sam ja!WinkLOL
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 09:56
za snjezne slike
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 10:05
Originalno poslano od člana toni toni napisao:

Originalno poslano od člana niho niho napisao:

ti si izgleda nesto propustilaLOL

-- Ma daj Toni ne zaj------------pa ne znam te LOLLOLLOL-- pošalji ti meni svoju sliku Wink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 10:07
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

A Toni, trebaš za Nihu na slici nacrtati strelicu i napisati: to sam ja!WinkLOL

---- Nemoj ti bako Zaj--------ja hoću Tonija -i ima da crta strelicu na sebi samo nemoj Toni ako je ovaj malo krupniji nama se više ne javljam LOLLOLLOLLOL
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 12:01
Toni, zašto ste rušili borove...jer su bili stari,previsoki ili tako povremeno prorjeđujete i obnavljate.....
Lijepe su snježne slike......Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 18:01
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Toni, zašto ste rušili borove...jer su bili stari,previsoki ili tako povremeno prorjeđujete i obnavljate.....
Lijepe su snježne slike......Thumbs%20Up
bila opasnost da se koji ne srusi na kucu ili elektricne vodove
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 323>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.