Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e kate moja ove godine sam stalno reckala te nove mladice kao što si mi rekla ,lozica je podivljala nekako sam pokušala je maknuti od glicinije ali ču je u prolječe kad ju budem orezivala dosta odmaknut da joj ne smeta
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Dudo ljubomorna sam zbog vaših 27-28 stupnjeva ,a kod nas 10-12,koja razlika
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pazi ovu lijepu princezu i njenog ljubimca
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lave je već prava cura
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me nadam se da će bit sad sve ok,kao što ste vidjeli Lave me je nagovorila da udomimo čančaru a je simpa moram priznat da se jako maziti..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ups nešto me prekide,kao što am počela tu je Lavina jagodica mjesečarka nevjerovatna je i dalje ima cvijeteke i svaki tjedan zrelu 1-2 jagodice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
anči i gioia danas nije bilo sunca ali nije bilo hladno mi i dalje ručamo vani na balkonu a slobodno se pridružite
![]() mali kaktus ja ju pazim bolje nego moje oči neki dan sam čula izraz za previše brižne mama(ne razmem kak mogu biti previše brižna)..mama helikopter..svašta neće izmislit
Lantana plače mi se kako je izrasla pa nosi odjeću za 6g..buuuu..neću još je ona moja mala beba makar viče da ju ne sramotim tako hihi
drenova ja pogledala ispod repa moj je muški a tvoj?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Slike cvijeća u vrtu su lijepe, ljubimac kornjača je
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno je kod tebe,a majke nikad nisu previše brižne,samo ti nju lijepo pazi i mazi
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
kako ću znati kojeg je spola kornjača''?ajde mi objasni molim te!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
tako je mali kaktus i ja mislim da nikad pažnje nije previše
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Imaš ti pravu malu đunglicu! Pu no predivnog raznovrsnog bilja. Močvarni hibiskus je super a kamenjar ti je neponovljiv, a onaj puzavi, mislim da je pustinjska ruža kao da će se strovaliti naono maleno djetešce, zalazak sunca..... malo sam prošetala, ne svim stranicama ali dovoljno za odmotiti dušu i tijelo!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |