Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 203> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepo u stvarnosti, prelijepo na slici
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ostadoh bez daha od ove ljepote!
![]() već dugo nisam čula ovako preslatku riječ - šćipunići!!!
mislim, tu riječ nisam čula nikada, ali , krasno zvuči, i još samo da mi ju je čuti izrečenu pravim dijalektom.
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma te tvoje grotice
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Grotice, šćipunići .... a gdje su Buzećanke?
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne znam više kako da pohvalim tvoje prekrasne, posebne, divno rascvjetane biljke......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapeo mi je za oko Polygonum, i nije mi jasno kako ga nisam zapazila kad sam šetala stranicom Decore, prije posjete.
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
¨Korijenko!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno imanje nema se što izdvojiti,kako je uživo mogu samo misliti
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Curke....
![]() Konti.. Lewisiu ćeš sigurno nać na Flori a mislim da će ju kupiti i svi ostali koji ju nemaju
![]() Malaluna.... dobro mi došla...ja sam zlatnu kišu isto dugo vremena škicala i to preko knjiga i časopisa a prvi put sam ju uživo vidjela kad sam ju kupila.
Jedino što me malo smeta je što je to neuredno stablo/grm i baš sam ove godine gledala po rasadnicima niti jedna nije uzgojena ko stablašica sve imaju barem tri četiri grane od samog dna. Kako ona jako brzo raste moram sve oko nje zabadati kolce i privezivati grane jer bi visile do zemlje..
R.Sara....šćipunići ja prava naša starinska riječ i to baš za ove male roza karanfiliće koji su za kamenjar
Otok... buzećanke se prilagođavaju, ipak su prešle Učku
![]() Lora...kad sam radila listu biljki za kupit najprije sam svaku biljku još posebno otvorila da točno vidim karakteristike i sliku naveće... Polygonum se lijepo širi pa će bit mladica...
Hamara, Željka, Duda, Baka, Hana.......hvala na lijepim komentarima
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
A sad krećem s novim slikama a ima ih dosta...... Perunike.. Žuta - Lantana ![]() Oker - od susjede
![]() Irisi žuti
![]() ![]() Tu su novo posađene od Bergi, niske boju ću vodjeti druge godine i šarene-žuto-lila. Tu san premjestila i borić koji je rastao u vazi...
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
hej Korijenko, hvala na informaciji, ja sam popikala u zemlju jednu odlomljenu grančicu pa što bude...
![]() Lp
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Što je procvalo u cvjetnjacima.... Ispred kuće lila margarete, lupinus i kokotić
![]() ![]() Tu ima svega i svačega...
![]() ![]() ![]() ![]() Wajgela me i dalje oduševljava
![]() Ruže penjačice iza kuće...
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lonicera piči ko luda i krcata je pupoljaka
![]() ![]() Cornus se rascvao
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hoste i koraljne zvončike.... ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kamenjar pred kućom....
![]() Šćipunići....
![]() ![]() Alisum-Lantana, sedumi-šmrcko
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Draga kod tebe pravi mali raj perunike i irisi su predivni ,al margarete su moj favorit prekrasna boja
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Grota-kamenjar kod pčelinjaka....
![]() ![]() ![]() Kuš - kadulja
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Kampanulice kod ulaznih stepenica
![]() ![]() Ova je izrasla iz same puči...
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Verin crnoglavac - aeonium "Schwartzkopf"
U točno godinu dana od malog picmoljka do predivnog primjerka
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I za kraj poziv na popdnevno ljenčarenje.....
![]() Veselo društvance iza ljuljačke
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uvijek sam se divila tvom vrtu,sve ti je lijepo i rascvjetano
![]() ![]() Tvoj je vrt prekrasan ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |