Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 165> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bromi, ti si zakon!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje hvala na pohvalama
![]() cukorrek samo polako ima vremena terasa je otvorena, kava kuhana ![]() mari nisam ti ja najbolja daleko sam od toga na forumu ima puno i večih i ljepših vrtova ali ja uživam u mome miru i biljčicama.... kamilice hvala ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa ovome teško mogu da odolim. ![]() Pa ako i kad bude bila jedna malecka , ali sa korjenčićima. Sve što sam dobila bez korjenja je propadalo, te mi žao da se netko muči a ne uspije. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo sam svratila vidjeti ponovo onaj agapantus, a hibiji me nikako ne ostavljaju na miru, moram stalno svraćat da ne zaboravim kako su lijepi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Triša samo ti navrati plavi cvijeta, a bijeli je još mali.....kako tvoj dali ima cvijet nisam ga primjetila, a nebi voljela propustit tu ljepotu......bit će reznica hibija ako si zainteresirana
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
A kako se ovaj cvijet zove ?
Čini mi se da ja imam takav ali bijele boje cvijeta ,listovi u kao trava ali okrugli ,a cvijet me podsjeća na šafran .
Nije mi ove godine cvjetao ne znam zašto .
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Taj cvijet se zove Zephyranthes i ima ga još u bijeloj i žutoj boji ali sam vidjela samo na slici...nezahtjevna biljka
|
|
![]() |
|
znam da sam vam dosadna sa hibijima ali moram ih slikati jer stvarno neumorno cvijetaju...
ovo je obični vanjski ![]() Moja Ivana ![]() ![]() jedan buketić ![]() pa još jedan ![]() ovdje se može vidjeti razlika u veličini cvijeta kod šarenolisnog i običnog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i moji afrički ljiljani ![]() ![]() ![]() ![]() ovu sam biljku dobila na poklon neznam kako se zove ![]() ![]() još uvijek ima poneki cvijetić ![]() bugenvile raskošno cvijetaju ![]() ![]() kao i mandevila ![]() posebno me razveselijo ovaj delphinijum koji je u drugom krugu cvijetanja još bujniji i raskošniji a možda i zato što je bio prvi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovako izgleda raj na zemlji !
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja izludila si me najprije hibijima, a onda agićima, pa to je stvarno kao u raju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Evo i mene malo u raju!!!!.....prekrasno je sve, ali uživo je još i ljepše, vjerujte
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kak se ja radujem kad skužim da ti imaš nove slikice, nemaš pojima!! Baš volim doći k tebi! Sve mi je lijepo, Bromić, ali ova slika je naj,naj...
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I meni je kod ove slike zastao dah, koja prekrasna cvijetna džungla
![]() ![]() Čime đubriš i hraniš mandevilu da je onako krasna? Vjerujem da je kod tebe vlaga noću tj rosa i da joj to paše, ili možda griješim? ![]() |
|
![]() |
|
Mojoj bugici su počeli odpadati cvijetovi ,jel to mora tako,hoče li još cvjetati ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jopaaa ovaj kokotić je fenomenalan
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prava raskoš .... šuti i gledaj...i uživaj
![]() |
|
![]() |
|
svim mojim dragim šetačima velika
![]() smrcko nije mi mandevila na rosi malo je uvućena na terasi ali zato ima sunce tamo negdje do 11-12 h i zaljevam je svaki dan pomalo... anči39 vidjela sam da ti je flavia odgovorila samo radi po njenom receptu i bit će prekrasne bugice... evo ima nešto i novog cvijeća...procvijetala roza mandevila zapelcana od lanjskih flavijinih ![]() ![]() ![]() kad smo kod novog cvijeća i ovo je najnoviji ![]() ![]() i ovo je za mene nova biljka polygala Africana ..flavia ![]() ![]() ![]() hibiskus močvarac ![]() novi hibiskus i bugenvilija lili 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pasiflora hana
![]() ![]() ![]() mlada papigica ![]() i tomica je puno porastao ![]() ![]() ![]() moj ljubimac...a procvijetao je i drugi ![]() ![]() ![]() ![]() cvijeta i hosta ![]() i naravno ruselije ![]() ![]() ![]() i na kraju pozdravljaju vas Cezar i Tarzan ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
e dakle ima da pokažem svojo pasici tvoju i zaprijetim joj kantiranjem ak se ne sabere i počne rasti.... kakav je novi hibi? Nema cvijeta pa šapni...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |