dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđelka moja!
![]() Drago mi je vidjeti da si navratila. Brugmansija... pa ne radim joj ništa posebno. Svaki dan dobije puuuuno piti (pijandura jedna!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve ti je lijepo ali dama u žutom posebna,šta joj radiš da je tako lijepa?
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Neznam da li mi je ljepša dama ili onaj čupavac?
ma sve ti je najljepše ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mali Kaktus, drago mi je vidjeti te!
![]() Damu u žutom samo jako volim.... Pozdravljam te slikom prekrasnih cvjetića.... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Hvala ti, draga moja! Evo, pozdravlja te društvo čupavaca... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Asarina se zahuktala....
![]() .... a plumbago zablistao! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Šizantusi su neumorni
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
A gladiole sve dostojanstveno promatraju iz prikrajka....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
draga dadinice,kod tebe je uvijek lijepo navratiti...burgmansija je krasna,tu u kvartu sam vidla par komada ali ni blizu tvojoj,sve neke žgoljave i siromašne...a ove gladiolice sa zadnje fotke baš nježno djeluju...uživaj draga u svom cvijeću,i ne snašla ih gamad nametnička ko moje...
![]() |
|
![]() |
|
Arii draga
![]() Ima gamadi i kod nas ![]() ![]() Oporavit će se, dušo moja, i tvoje cvijeće, zasjat će opet, samo budi malo strpljiva.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Prosetala sam tvojim bogatim I raznolikim vrtom - stvarno je sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Klaudija, dobro mi došla i hvala ti na lijepim riječima!
![]() Daleko je to još od onoga kako bih željela da bude.... ali polako. Bit će.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho, hvala ti!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Procvao je močvarac......
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
A u dvorištu je zasjalo tisuću malih sunaca
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Lespedeza.... pretvorila se čudovište visoko preko 2 metra!
![]() Kada sam joj privezala vrh uz štap, dobila je jako lijepu formu.. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Svim posjetiocima na dar..... sićušna, prekrasna sunca koja su ozarila cijelo dvorište
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
Bas je lepo kod tebe-sareno i veselo!
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Dadinice, već sam ti rekla da ti je sve ljepše i ljepše, današnje slike osvježavaju ovaj sparan dan.
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |