ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 145> |
Korisnik | ||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne smijem niti razmišljati kako će biti kad sve naraste.gdje će se to smjestiti. tradescantije su jako lijepe i zahvalne biljke.mislim da bi ih svatko trebao imati
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
draga moja betty nemoj reći da ne vidiš kutiju prekrivenu dekicom.to ti je kutija od velikog televizora puna stoljnjaka,ljetnih majica i ostalog veša za peglanje koje čeka svoj trenutak.nije da se hvalim,ali ne volim više peglati.smatram to gubitkom vremena.radije ispeglam pokoju slikicu,a veš samo ono što se mora.uh...baš sam ljenčina
|
||
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Tako značiii
![]() ![]() šalim se...ja imam isto mišljenje o peglanju,tako da...pridružuje ti se još jedna lenjivica
![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
hej Ajama, javljam se za peglanje, nije baš da sam luda od sreće kad imam za peglanje ali nije mi mrsko.....čak bi mi i taj tvoj ambijent između pelargonija odgovarao..... da vidiš kako bi ta kutija za čas bila prazna
![]() ![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
|
drage moje i ja sam nekad voljela peglati,ali uz sve obaveze više to ne mogu.nemam živaca.ne volim posao odraditi ''ofrlje'',a za pravo nemam vremena.radije vrijeme provodim u vrtu
|
||
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
I moja prostorija za peglanje je izgubila svrhu,ali me više veseli kad mi je cvijeće na sigurnom.Ulaz ti je super,a cvijeća imaš i za tržnicu.
![]() |
||
![]() |
||
|
zahvaljujući dragim mi prijateljicama,pa i nekim nazočnim skupilo se dosta još samo da uspješno prezime zimu
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...pridružujem se klubu i podržavam članice...i ja peglam samo ono kaj se mora!...
pusa ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
ove sukulentice su odlučile porasti
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
i zmajić je odlučio cvasti za božić
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ja nisam peglala, jer sam se ovo ljeto napeglala, ali sam uživala u krasnom cvijeću i sukulentima.
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Lijepo , lijepo ! Vidi se da si vrijedna !
![]() |
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
Fenomenalno,koliko je star? |
||
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
jao ajama, prekrasan je ovaj crveni
![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
dok me nije bilo u vrtu gosti samo šeću.neka vas,dođite i na kavu .nećete morati peglati
|
||
|
||
![]() |
||
|
draga moja daleko je to od vrijednoće.volim raditi u vrtu,ali onda zapostavim druge stvari
|
||
|
||
![]() |
||
|
jako je velik.star je 5 godina,ali se brzo raširio.imam jednog od 7 godina i nije ni približno toliki
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |