LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 111> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamelije su prekrasne! Oduvjek sam ih voljela, ali nikad se nisam usudila da ih kupum iz straha da mi neće preživjet zimu. Mislim da ću si ipak ispunit želju!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lorice, i ja zavirila vidjeti tvoje ljepotice, a svakako me veseli što će biti još slikica koje si nam nagovijestila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
WOOW predivna je ona roza kamelija!!! Moram pitati Jagodu zašto kod mene jedna u vazi turbo cvate a ona koja je posađena u vrtu još uvijek spava |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ti starinski zumbuli lijepo miriše zar ne
![]() kamelije su prvoklasne ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Drage moje cure što vam reći nego velika hvala na posjetama i pohvalama i jena velika
![]() A evo i malo novih slikica Camelija Charles Cobb je potpuno otvorila svoj cvijet ![]() Hyacinthusi/Zumbuli u pounom cvatu ![]() ![]() ![]() Muscari /Preslice?/ ![]() Prvi cvijet Narcisa, ostali još spavaju ![]() Maćuhice su se potpuno oporavile. Ima ih još i u vrtu ali nisam slikala ![]() ![]() ![]() ![]() Prvi cvijetovi Cheiranthus Cherii/Šeboj ![]() ![]() Paeonia drvenasta /Božur ![]() ![]() i zeljasta crvena ![]() Stachis bizantina dobro podnijela zimu ![]() Clematis Gran montana u pupoljcima ![]() Weigela dobiva listiće ![]() Sedum palmeri u cvatu ![]() Abutilon je pun pupova ![]() Nastavljam..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nastavljam sa sukulentima koji se sunčaju na balkonu, pored zimovališta u očekivanju zelenog svijetla za odlazak na terasu
![]() Malo pojedinačnih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burrito se baš i nije iskazao, bio je lijepši ljetos ![]() ![]() ![]() Calocephalus je preživio zimu ![]() a i Dihondra silver ![]() I za kraj kako moja trešnja još nije procvijetala, za sve vas cvijetovi procvali u vazi. Ubrani pred skoro m jesec dana ![]() Za sada dosta i previše. Nastavak kad nešto novo proviri......... |
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bez teksta sam
![]() |
|
![]() |
|
I još dodajem kamenjar kojega ponovo povečavam, produžujem, proširujem......i samo se pitam do kuda.....
![]() |
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sjećaš se kad si mi htjela dati heucheru pa sam ja odbijala ? Rekla sam nevolim Sukulenti su ti super. Vidim i neke bez kojih sam ostala - onaj bljedoliki burrito. Ajde mi sačuvaj koju bobicu.
I na kraju kamenjar - baš ti je sladak!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lora, i ti, kao i svi mi, stalno proširuješ cvjetni prostor
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bila sam ljuta kad sam jutros vidjela da je -5, no kad sam pogledala ove rascvjetane slike - odmah mi se raspoloženje popravilo... ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Kamenjar je ideja,samo naprijed,a sukulenti,jedan ljepši od drugoga,hvala ti za slike,
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
rado bi i ja uzivala sa tvojim sukulentima na terasi
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lora, sve ti je prekrasno i drago mi je da sam navratila makar i ovako brzinski.
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dakle, ti si totalno izmjenila sadržaj svog vrta.
Ja se hvalim jednom kamelijom a ti... predivne su ti.
O sukulentima da ne pričam. Koliko si ih skupila i svi su i odličnom stanju nakon zime.
A onaj dio sa zumbulima....
Ma, sve skupa Lora.Svaka čast!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Lora, u tvojim godinama želim si: tvoju snagu, volju, pozitivu i veliku ljubav za biljke... ako mi to uspije bit ću sretna
![]() Vrt ti je divan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Obilazim rječke vrtove i divim se vašim kamelijama,možeš biti ponosna na njih.Naravno i sukulenti i vrtno cvijeće ti je prelijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Mili Bože raja na zemlji!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |