Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 12:57
@Andinasmile120 bebice su ti za svaku pohvalu!!!
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2012 u 13:07
A vidi ih kako su lijepi,prekrasni,moram i ja nabavit jednog za svoju kolekciju.
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 13:07
Nije više tako kričav, samo su mu rubovi latica ostali jako rozi Tongue

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 13:14
@Emilly, prekrasno
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 14:07
Andina i Emilly smile141    samo tako dalje smile78
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 21:00
Emily, pa meni uopće nije bio kričav. Djeluje mi nekako profinjeno, tako je nježan, prekrasan  cvijet.

Cvijetomanijak, pazi, ovo je zarazno. Kad posiješ jedan, onda ćeš htjeti još pet, pa deset, pa ... LOL

Hvala vam na komentarima za moje bebolince.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 23:10
Bebolina hvala na savjetu smile186
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2012 u 10:14
poruke vezane za perlit premjestila sam u temu o perlitu
ovdje (klik)
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 11:44
Evo samo da vidite razliku u rastu. Svi su posijani u isto vrijeme, ali su ovi veći rasli uz puno više sunca Stern%20Smile

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 11:45
I Bebolinko samo što nije! Sad sam već stvarno jako nestrpljiva Embarrassed

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 13:20
Razlika vidljivaThumbs%20UpI ja ju primjetim kod svojih...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 16:39
Originalno poslano od člana Emilly Emilly napisao:

I Bebolinko samo što nije! Sad sam već stvarno jako nestrpljiva Embarrassed

Bravo @Emilly, došao je u prave rukeClap
Još dan ili dva i imati ćemo priliku vidjeti prvi cvijet duplog kultivaraEmbarrassed
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 18:31
ajde cjvetiću procvati

baš se vidi razlika

ja sam prevrnula ih par zajedno s lithopsima posadila sam ih nazad valjda neće krepati..baš sam baksuz
Per aspera ad astra.

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 19:51
Ne brini, žilavi su oni. I moji svako malo uče letjeti LOL
Bebi, nadam se da je samo dan dva u pitanju... U kojem su tvoji stanju? Nisi nam ih dugo slikala
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2012 u 23:44

Bebi, nadam se da je samo dan dva u pitanju... U kojem su tvoji stanju? Nisi nam ih dugo slikala
Čekala sam prve cvjetove kao ozebli sunce, ali ništa, otpali suConfused Nekoliko dana me nije bilo doma, nitko se od ukućana nije sjetio podići roletu i pupovi pa-paaaCry
Sad čekam idući ciklus, možda mjesec dana
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 08:25
Ajoj, šteta.
Ali šta je tu je... Budu oni opet pupoljke izbacili, a onda nema mrdanja od kuće Wink
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 09:15
Emilly, sad sigurno stalno virkaš koliko su se otvorili. Smile Krasna boja. Čestitam!

Bebolina, žao mi je zbog tvojih cvjetića. I ja sam nestrpljivo čekala da ih vidim pa mogu zamisliti koliko ti je žao.  A sad nema druge nego strpljivo čekati nove pupove. Srećom, stiže sunce i toplo vrijeme, pokazat će se oni u svojoj punoj raskoši.
Nego, daj malo pojasni ovo "dupli kultivar". Pretpostavljam da se radi o, laički rečeno, biljci koja je nastala tako da je na već križanu biljku dodana još jedna. Jesam li u pravu?
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 12:47
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Čekala sam prve cvjetove kao ozebli sunce, ali ništa, otpali suConfused Nekoliko dana me nije bilo doma, nitko se od ukućana nije sjetio podići roletu i pupovi pa-paaaCry
Sad čekam idući ciklus, možda mjesec dana

Draga,događaju se takve stvari.Ne tuguj,doći će novi pupoviClapWink
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 14:32
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Bebolina, žao mi je zbog tvojih cvjetića. I ja sam nestrpljivo čekala da ih vidim pa mogu zamisliti koliko ti je žao.  A sad nema druge nego strpljivo čekati nove pupove. Srećom, stiže sunce i toplo vrijeme, pokazat će se oni u svojoj punoj raskoši.
Nego, daj malo pojasni ovo "dupli kultivar". Pretpostavljam da se radi o, laički rečeno, biljci koja je nastala tako da je na već križanu biljku dodana još jedna. Jesam li u pravu?
Svi smo nestrpljivo čekali te cvijetiće, ali šta ćeš, događa seCry
Ovo "dupli kultivar" odnosi se na kalemljene biljčice s dvodtrukim i trostrukim cvjetovima...
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2012 u 17:28
bebi baš mi žao za pupiće , ma budu oni opet potjerali samo što opet moraš čekati tako dugo..znam da si nestrpljiva jako ma i mi smo isto da vidimo više te ljepotane
Per aspera ad astra.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9495969798 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.