Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 407> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
@Andina
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
|
A vidi ih kako su lijepi,prekrasni,moram i ja nabavit jednog za svoju kolekciju.
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Nije više tako kričav, samo su mu rubovi latica ostali jako rozi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
@Emilly, prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Andina i Emilly
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Emily, pa meni uopće nije bio kričav. Djeluje mi nekako profinjeno, tako je nježan, prekrasan cvijet.
Cvijetomanijak, pazi, ovo je zarazno. Kad posiješ jedan, onda ćeš htjeti još pet, pa deset, pa ... ![]() Hvala vam na komentarima za moje bebolince. |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Bebolina hvala na savjetu
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
|
poruke vezane za perlit premjestila sam u temu o perlitu ovdje (klik)
|
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Evo samo da vidite razliku u rastu. Svi su posijani u isto vrijeme, ali su ovi veći rasli uz puno više sunca
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
I Bebolinko samo što nije! Sad sam već stvarno jako nestrpljiva
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Razlika vidljiva
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() Još dan ili dva i imati ćemo priliku vidjeti prvi cvijet duplog kultivara
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
ajde cjvetiću procvati
![]() baš se vidi razlika ja sam prevrnula ih par zajedno s lithopsima posadila sam ih nazad valjda neće krepati..baš sam baksuz |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
|
Ne brini, žilavi su oni. I moji svako malo uče letjeti
![]() Bebi, nadam se da je samo dan dva u pitanju... U kojem su tvoji stanju? Nisi nam ih dugo slikala |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Sad čekam idući ciklus, možda mjesec dana
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ajoj, šteta.
Ali šta je tu je... Budu oni opet pupoljke izbacili, a onda nema mrdanja od kuće ![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Emilly, sad sigurno stalno virkaš koliko su se otvorili.
![]() Bebolina, žao mi je zbog tvojih cvjetića. I ja sam nestrpljivo čekala da ih vidim pa mogu zamisliti koliko ti je žao. A sad nema druge nego strpljivo čekati nove pupove. Srećom, stiže sunce i toplo vrijeme, pokazat će se oni u svojoj punoj raskoši. Nego, daj malo pojasni ovo "dupli kultivar". Pretpostavljam da se radi o, laički rečeno, biljci koja je nastala tako da je na već križanu biljku dodana još jedna. Jesam li u pravu? |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
|
Draga,događaju se takve stvari.Ne tuguj,doći će novi pupovi ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() Ovo "dupli kultivar" odnosi se na kalemljene biljčice s dvodtrukim i trostrukim cvjetovima...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
bebi baš mi žao za pupiće
![]() ![]() |
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |