Moj raj na zemlji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 108> |
Korisnik | |
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema na čemu, a u rubrici knjige (pod nazivom online-knjige)sam objavila linkove za cijelu hrpu knjiga o cvijeću, voćkama, zaštiti i uređivanju eksterijera
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala na katalozima,zaista sam naparila oći,i samo mogla uzdisat za predivnim biljkicama
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Bili smo prošli tjedna, poslije nismo. Kaže Damir da snijeg još uvijek stoji. On je bio jučer. Tamo ga nema što tako brzo otopiti kada je nedirnut i neugažen.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jesi li bila ovaj tjedan tamo? Ima li još snijega?
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nisam nikada naručivala. Ne vjerujem da oni šalju van dok ne budemo EU. Samo parim oči i tražim onda kod nas to što mi se posebno sviđa.
Prije su se znali zabuniti, pa su mi poslali papirnati katalog kada naručim. U zadnje dvije godine neće ni to, već samo napišu da ne šalju van kataloge. |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sanja, jesi li nešto naručivala iz navedenih kataloga ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo i jedan francuski online katalog
http://www.willemsefrance.fr/media/ecatalogue/PE12/collection-printemps-2012/appli.htm |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Oh, nisam ni primijetila da si mi bila u posjetu. Vidim ja da ste i vi bili vrijedni kao i mi. Da je samo više vremena i sredstava. gdje bi nam bio kraj?
Bojim se što ću pronaći kada se otopi ovaj silni snijeg. Ova zima je bila jako hladna, snijega previše. Nadam se da nije previše biljaka stradalo. Isto se nadam i za tebe, jer je kod vas bilo još i gore. |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kada ste zadnji puta listali po katalozima za prodaju cvijeća? Skratite si malo vrijeme dok ne počne sezona.
Meni osobno najmiliji: Baldur Garten http://www.baldur-garten.de/onion/content/o18345_23default_26language_3Dde i još neki: http://www.starkl.at/view/p-1965/Katalog-online-ansehen/ http://www.as-garten.de/orbiz/DigiTrade/-/de/common/flashCat.html?edition=1112de&akzID=140&wkzID=102&catLang=de http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_ViewTemplate-View?Template=popups/blaetterbarer_katalog&CatalogPage=1&ls=0&BlaetterbarerKatalog=bd_pflanzen_125#lmPromo=la,3,hk,sh3779962,fl,Z1_S2_BP_Shop |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ponovo sam šetala tvojom vikendicom,vrijedne rukice zaista mogu svašta jer i sama sam zatekla sve devastirano,minirani,zapaljeno,a o korovu da i ne govorim,a danas je slika sasvim drukčija kao kod tebe, lijepo ste zaista sve sredili tako da i mi uživamo sa vama
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Na žalost će još neko vrijeme biti pravi sivi svijet, sve dok se sav snijeg ne otopi i dok se ne probudi priroda.
|
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sad kad gledam bojama prošarani vrt u usporedbi sa zimskom slikom istog vrta na um mi pade asocijacija: crno bijeli film i film u boji.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne boje
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Paaa....ne znam...mislim da nije baš manji, nekako prosječne veličine. Prije bih rekla da su ove dvije druge vrste veće nego što su uobičajeni. Inače, to su nekada bili potpuno crni tulipani, ali su s vremenom postali ljubičasti. Sve ove hibridne vrste se dosta loše razmnožavaju. Ja sam se nadala da ću do sada imati mali milion tulipana, a ono svake godine ih je sve manje i manje. Na žalost. Morat ću na jesen u potragu za novim vrstama. Nekada su se u Emmezeti mogle kupiti najrazličitije vrste. Nisam ih pokupovala kada je bilo vrijeme jer mi je uvijek teško odvojiti toliko novaca odjednom. Mislila sam kupovat ću ih svake godine po malo. E...sada u Emmezeti kod nas imaju jako lošu ponudu cvijeća. Jednostavno su drastično smanjili taj dio svog asortimana. Koje razočarenje. Na jesen ću put pod noge kako bih pokušala nabaviti i druge boje onih reckasnih i one što ih zovu papagajima.
|
|
|
|
![]() |
|
sanjalica4 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 257 |
zanima me dali ti je njihov cvijet manji od ostalih?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pozdrav svima. Pa da krenem redom odgovarati:
Ljubičasti tulipani su visoki, nisu niski, samo su tako odozgo uslikani. I meni voluharice znaju pojest tulipane, ali još gori su mi bili prolaznici...susjedi..tko zna tko...Dok još nismo ogradili plac, prvo su mi odrezali cvijeće na tim rijetkim tulipanima, a do idućeg tjedna su mi i iskopali lukovice. Onaj tko ih ne plati, ne usadi i njeguje jednostavno ne zna cijeniti tuđi trud. Pokušaj ponovo sa šebojem. On se lako primi, možda je bila loša godina ili tko zna zašto nije uspio. Jednom kada se primi imat ćeš ga u izobilju. Inače su šeboji dvogodišne cvijeće. Prve godine će imati samo list, a tek iduće cvijet. U kamenjaru jesu šarenolisne perunike ljubičastog cvijeta. Bojala sam se da će biti previsoke za kamenjar, ali na kraju je super ispalo. Na patuljaste perunike mislim, trebat će mi adresa da ih pošaljem. |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijep vam je kutak za odmor! Želim vam da u njemu provodite više vremena. Gizmo je ljepotan na kvadrat!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo je prekrasno, pravo osvježenje u ovom današnjem sivilu. U kamenjaru su mi posebno zapele za oko šarenolisne perunike (valjda nisam fulala), baš mi se lijepo uklapaju ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepo je pogledati ovo cvjetno sarenilo na slikama, dok nam ne dođe stvarno. Zuti tulipani su prekrasni, kod mene lukovice pojedu voluharice. Ona tvoja gredica sa šebojem je isto divna, meni nisu uspjeli - zemlja je grozna, glinena. Moram pokusati ponovno.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 108> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |