LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 111> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Predrage moje, hvala vam od srca na svim lijepim rijećima.
Svakoj posebna ![]() Ne dolazim baš često na svoje stranice, već samo onda kad vas mogu počastiti nečim novim. Dosta sam truda lani i ove godine uložila, ali zato pomalo počinjem biti zadovoljna rezultatima. A sada naravno a što drugo nego malo novosti. Najprije moj "strogo izabrani ulov" u Decori Buzet i Vodnjanu kod Dade ![]() I pomalo nekakvim "nazovi" redom.... Tulipani koji jako sporo, ali ipak izviruju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "> ![]() ![]() ![]() I nastavljam s ostalim cvijetićima..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nastavak.....
Paeonia i Iris barbatum ![]() "> ![]() ![]() Bijeli Korijenkovi ![]() Fritillaria Uva Lupis ![]() ![]() Ceanothus repens ![]() ![]() Jasminum officinalis ![]() Weigela variegata ![]() ![]() Clemaatisi Clematis Montana Grandiflora/posadjen lani/ ![]() ![]() Clematis Nelly Mose, prvi cvijet /Pordenone ove godine/ ![]() I opet nastavljam, ugnjavit ću vas danas do kraja.... |
|
|
![]() |
|
Abutilon
![]() ![]() Geum Coccineum Cooky/Jagoda/ ![]() ![]() ![]() Houttuynia cordata/Cameleon ![]() Moje Hoste Hoyina/moja, mislim Fire and Ice /ispravite me ako sam pogriješila molim/ ![]() Šmrčkina Bijelih cvijetova ![]() Hosta Halcyon ![]() Hosta Golden Tiara ![]() Jedna moja stara, stara hosta, kojoj ne znam ime i od prvog dana živi u vazi na suncu od 11 do zalaska sunca ![]() U Decori sam nabavila još dvije koje će se pridružiti ostalima. Malo panoramskih ![]() ![]() ![]() U mom vrtu svako proljeće dolaze dva kosa. Uspjela sam jednoga slikati ![]() Za kraj jedan čupavi cvijetak koji se stalno namještao da ga slikam ![]() Nadam se da vas nisam previše ugnjavila. Do slijedećeg dolaska......./neću tako brzo ![]() |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lora, na početku - a zašto nećeš opet brzo doći!? Pa toliko zanimljivosti i ljepota ima u tvojem vrtiću da zaista moraš češće dolaziti a ne pomišljati da nas gnjaviš! Ja sam uživala prolaskom kroz tvoj vrtić, a baš me zanima koje si sve novosti odabrala u vrtlarijama jer nisam sve biljkice mogla prepoznati. Pusa velika malom klupkanu čupavom koji je medenjak pravi i super nam je pozirao!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasno je šetati tvojim vrtom, toliko je lijepog!!
Ovaj abutilum me jednostavno opčarao!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lora kod tebe je pravi mali cvjetni raj,tulipani su prekrasni,pogotovo onaj poslednji,klemici,floks,hoste,sve biljke koje puno volim,a uz sve to -uredno i sve na svom mjestu...pa kos,pa cupac pravi slatkis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Lora, predivne slike, ja evo pijuckam kavu i šetam vrtovima. Divno, predivno. Hostice su krasne, pa Irisi... ma divno!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
lora bez teksta sam :)))
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
panoramske slike su za deset!
neznan šta bi izdvojila, sve me oduševilo, klematisi, hoste...ma sve je prelijepo! vidin da i tebi nikad dosta biljaka, lijepo si se ponovila! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lora prekrasno je
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Lora
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala, hvala
![]() ![]() ![]() Imam još puno slikica, jer stalno nešto fotkam, ali sam lijena to prebaciti na forum. Evo još samo malo. Ostalo kad završim sredjivanje terase, sukulenata kaktusa..... Još jedan tulipan danas otvoren ![]() Hortenzija roza je već povelika ![]() Lychnis x arkwright Vesuvio/koji sam čvrknula pod aucubu i na njega zaboravila lijepo proviruje i čeka premještaj ![]() Mlada punica granatum, takodjer još na čekanju da se izbori za svoje mjesto ![]() Ruža penjačica Decor, svaki dan ima sve više cvijetova ![]() Ništa naročito. Jedan Sedum palmeri koji je izborio svoje mjesto u zidu izmedju Hedere, a meni je tu baš fora ![]() Mačuhice i košarica od Zvonkice još uvijek prekrasne ![]() Opet širim kamenjar, ne znam kako će to završiti ![]() ![]() Malo detalja iz kamenjara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I još jedna sličica Kosa ![]() Kad poslikam novo nabavljene javit ću se....Lijenčini je i ovo previše....dva dana za redom stavljati slike, pa to nisam ja ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrt ti je raj na zemlji!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lora moja draga, ostala sam paffff! Koliko cvijeća i sve nazive si napisala, to me oduševljava! Kako si vrijedna! Znam da ćeš proći ovu ogradu a tako i treba kada imaš volje i ukusa1
Lora
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lora napiši nešto o ovom cvijetu, prekrasan mi je, nisam ništa našla o njemu: potočnica ili Myosotis
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lora, samo brzo dođi ponovo, nisi nas ugnjavila, svi te jedva čekamo.
Baš si me razveselila hrpom slika. Hoste su ti prekrasne, obožavam ih. I ja zadnjih tri godine skupljam sve više različitih vrsta. Normalno i sve ostalo cvijeće je krasno! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrsano ti je u vrtu
![]() Kako je B. podnio novitete? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga LORA,
prekrasna je šetnja tvojim vrtom.Imaš zlatne prstiće.
Divim se slikama sa nazivom.Tako imaš i manekene,crno-bijele.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |