Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 120> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepi poklon draga Lovro
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..je, aralija, u toplu vodu sam je stavila! ...tu na cif sam pročitala poruku od gio, i dopala mi se priča...čekala sam je čekala, i nabasala na nju... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
moon, dadinice, pa nebrem se požaliti, malo malo dobim nekaj, skromno, al dobim, pogotovo sad kad sam otkrila mbm štandek sa "polovnom"robom!
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica, ak netrebaš milijun sadnica, pošaljem ti pol vrećice...mislim da tebi i carol moram nekaj poslati itak...moram provjeriti opče kaj...ili mi nanovo šapnete! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija, mk i vijolica, Vaše ruže su pri meni...u ponedjeljak šaljem!
Uživajte u buđenju! Mira, bokić...lijepo je da si mi došla! Čujem, da bi te" neki vjetrovi mogli dopuhati" u Međimurje..nadam se da hoće..veselim se! |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
evo vidim da uvjek imam nešto novo za naučiti hvala Lovro i na slici i na tekstu
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe si dareke dobila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Lijepi pokloni, ruža Jerihona ( ja bi rekla da ju ljudi zovu fenix )
![]() Maranta cvjeta!!!! Pravi uspjeh draga Lovro!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divno, tako se veselim! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Evo, curke moje...da se malo pohvalim...kupila sam nešto u Pordenone-u...
![]() malo božura, malo sjemenja: pamuka, papra i kave, malu tilandsiju, i lukovice duplog amarilisa, i nečeg sličnog mom haemantusu...pisalo je nešto sa Si h i x i još nešto između,a ja sam zaboravila ime! |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lovro, prekrasno. Božur je predivan. Kakve su to velike lukovice, i vidim da ides u proizvodnju vate.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ohoho pa tu ima svega!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasna kupovina
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Lijepo si se ponovila,baš me zanima kako će izgledati papar.
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasno si se ponovila!
Prošle godine sam i ja kupila isti takav božur, ali na žalost nije se održao. Nadam se da ćeš ti biti sretnije ruke!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si se ponovila,a zašto papar,pamuk i kava???otvaraš li novi biznis???
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Carol, dijana, štefica.n, kamelia, Floramye, MK, eto kupila sam nešto sitno na izgled, a u eurima oko 20...dosta krupno...
![]() Nadam se da bude sve niknulo, a pogotovo božur, i da vidimo s kojim novim biznisom bum prosperirala! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bravo lovro....odlican izbor....posebno bozur
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dala si se u uzgoj egzota, pametno, glavno da bude kave. Bravo dobar izbor, znam da ste uživale na sajmu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |