Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 23:08

Milice ja ju isto volim, ali MM- a teško natjerati da pojede bar komadić..njemu više paše sok od Hokkaida..Čudim se da mu je to bar dobro ..Smile

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 23:12
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Evo ti Pustilka pa čitaj da se mogu jesti i sirove, takve su možda i najbolje, sav udio vitamina i minerala ostaje nepromjenjen, što se za kuhane ili pečene bundeve ne može reći...Tebi je smješno, a jesi li gledala koju emisiju o sirovoj hrani ? Smile

Salim se veliki sma ti ja pobornik sirovog povrca i sama to ukucanima nudim.Doduse sa sokovima od tikve nisam probala,a hocu sigurno cim mi rode hokaido tikvice na godinu ako Bog da.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 23:15
 Čekaj prije da ti ih smile230...Nisam zaboravila! WinkEmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 20:18
ja ih volim mogla bih,ali ne jednu već sve to
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 20:59
   Ajči onda dođi, ima ih još ! ZbunjenZagrlitismile84

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2013 u 23:56
Kod tebe se štošta može naučiti smile55
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 09:45
   Draga Nisa Dobrodošla na moj teren ( povrtnjak ) smile169 Drago mi je da si i ovdje malo svratila....A to s učenjem, ma nije sad da sam ja baš neka sveznalica ima ovdje i drugih divnih ljudi koji znaju puno toga možda više od mene. Trudim se i sama još puno toga naučiti, a kao što vidiš nešto od toga  i prenijeti ovdje. Istina nešto je posuđeno, nešto je iz mog iskustva, ali sve u svemu, volim biti korisna i sebi i drugima. ZbunjenSrce

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 14:07
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Dragi moji poslužite se ko voli ! EmbarrassedHeart

Mljac,mljac...smile94smile79
The impossible is often the untried.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2013 u 09:48
 Heeeeej Betilly moja ! smile79smile86 Dođi ima ih još ! EmbarrassedHeart

Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2013 u 23:13
Jel ostalo malo za mene, Monsic?! Hug
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 01:25
Ma fine su te tikve na bilo koji način, ona tvoja hokaido je završila u prefinoj juhici. Jedino mi nije jasno kak može služiti za mršavljenje kad znamo da se pajceki tove između ostalog i tikvama.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 11:22
Originalno poslano od člana kacunak kacunak napisao:

Jel ostalo malo za mene, Monsic?! Hug

Je, je draga, ima ih još, samo dođi ! Embarrassedsmile84
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 11:25

Heeeej Ančice moja ! smile78smile84 NIje ni meni to baš previše jesano, ali možda ima neke logike, ako znamo da su tikve dosta zasitne, možda je baš do toga, ne znam....Ma u zadnje vrijeme se mršavi od svega i svačega, malo ja ili slabo vjerujem u to....Najbolja metoda je ona kako je netko već spomenuo, lokot na usta i frižider ,,eeeee to je onda sigurno mršavljenje...smile96
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 19:10
mislim da pomažu i ogledala po cijeloj kućismile96,ali on do poda
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 09:48
smile96smile156Ajči ! 

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 20:13
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

mislim da pomažu i ogledala po cijeloj kućismile96,ali on do poda

Ma ne ogledala,nikako! Onda se jako brzo navikneš na svoj izgled i ne primjetiš promjene koje polako nastanu, ali kad se vidiš sa vremena na vrijeme doživiš šok od promjena nastalih u međuvremenu.   smile226smile96
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 20:20
Hej draga evo me opet kod tebe nakon dugo vremena...vidim raspravlja se o enzimu i ja sam ga napravila samo još nisam stigla isprobati ali lijepo kiselkasto voćno miriše.Napravljen je od jabuka,šljiva,bresaka,marelica i naktarina i ima lijepu crvenkastu boju,Poslikam ga kad ga procijedim.

A zeleni napita je super pila sam ga jedno vrijeme pa mi dosadio sad bih opet mogla malo na zeljenavu.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2013 u 20:57
 Heeeej Arim, draga moja! Hvala ti što si malo virnula ovdje ! smile79smile86 Ja sam na nekim mojim biljkama koje su dosta dugo stagnirale ( ni naprijed, ni natrag ) primjetila velike promjene..Posebno one koje su jedno dulje vrijeme bile takve, sad su doslovno poludile...Ne znam da sam ih svega tri ili četiri puta zalila Enzimom i nakon nekog vremena nisam mogla vjerovati da su to one biljke koje sam već htjela otpisati..Neke imaju tako lijepo zeleno i sjajno lišće kao da su uglancane..

Ja imam isto jednu voćnu turu, ali ne znam, nekako mi se prva tura bolje sviđa gdje ima i voća i povrća, čak mi i ljepše miriše nego sad ova voćna...Ne znam kakva će biti kasnije jer mi treba odstajati još mjesec dana dulje zato jer je sve skupa imalo neki čudan miris pa sam morala sve " popraviti" tako što sam dodala još 0,5kg šećera.

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 11:54

Curke samo da vam kažem, Enzim je stekao svoju popularnost i van našeg foruma...A koliko točno?.....Toliko da se za njega čulo sve do Njemačke. Ovu priliku koristim samo da vam kažem kako već idući tjedan 1l iste vrijedne tekućine putuje upravo za Njemačku..Naravno samo kao poklon ...SmileEmbarrassedsmile84 jednoj mojoj dobroj prijateljici..

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 11:56
Sta ima veze i da si prodala Big smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.