monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milice ja ju isto volim, ali MM- a teško natjerati da pojede bar komadić..njemu više paše sok od Hokkaida..Čudim se da mu je to bar dobro .. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Čekaj prije da ti ih ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajči onda dođi, ima ih još ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Kod tebe se štošta može naučiti
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Draga Nisa Dobrodošla na moj teren ( povrtnjak ) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Mljac,mljac...
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Heeeeej Betilly moja ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jel ostalo malo za mene, Monsic?!
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ma fine su te tikve na bilo koji način, ona tvoja hokaido je završila u prefinoj juhici. Jedino mi nije jasno kak može služiti za mršavljenje kad znamo da se pajceki tove između ostalog i tikvama.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Je, je draga, ima ih još, samo dođi !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Heeeej Ančice moja !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mislim da pomažu i ogledala po cijeloj kući
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Ma ne ogledala,nikako! Onda se jako brzo navikneš na svoj izgled i ne primjetiš promjene koje polako nastanu, ali kad se vidiš sa vremena na vrijeme doživiš šok od promjena nastalih u međuvremenu.
![]() ![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hej draga evo me opet kod tebe nakon dugo vremena...vidim raspravlja se o enzimu i ja sam ga napravila samo još nisam stigla isprobati ali lijepo kiselkasto voćno miriše.Napravljen je od jabuka,šljiva,bresaka,marelica i naktarina i ima lijepu crvenkastu boju,Poslikam ga kad ga procijedim.
A zeleni napita je super pila sam ga jedno vrijeme pa mi dosadio sad bih opet mogla malo na zeljenavu.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Heeeej Arim, draga moja! Hvala ti što si malo virnula ovdje ! ![]() ![]() Ja imam isto jednu voćnu turu, ali ne znam, nekako mi se prva tura bolje sviđa gdje ima i voća i povrća, čak mi i ljepše miriše nego sad ova voćna...Ne znam kakva će biti kasnije jer mi treba odstajati još mjesec dana dulje zato jer je sve skupa imalo neki čudan miris pa sam morala sve " popraviti" tako što sam dodala još 0,5kg šećera. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Curke samo da vam kažem, Enzim je stekao svoju popularnost i van našeg foruma...A koliko točno?.....Toliko da se za njega čulo sve do Njemačke. Ovu priliku koristim samo da vam kažem kako već idući tjedan 1l iste vrijedne tekućine putuje upravo za Njemačku..Naravno samo kao poklon ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Sta ima veze i da si prodala
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 979899100101 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |