Internet kupovina materijala |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 21:02 |
||
zasad u Hr postoje ove tri internet stranice gdje možete nabaviti materijal za decoupage a i za ostale hobije
|
|||
Sponzorirani linkovi | |||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
internet kupovina salveta:
slobodno dodajte linkove za koje znate ali molim vas da to budu samo provjerene stranice
|
|||
omnia violet
Pustio korijenje Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
omnia ja i jos neke cure smo narucivale sa ove stranice,i nikakvih problema nije bilo..i vrlo brzo stignu, par dana nakon narudzbe,bar je moje iskustvo takvo |
|||
omnia violet
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
|
|||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
stvarno su im predivne salvetice,i na kraju sa postarinom dođu kao da kupujes na nasim sajtovima..najmanja postarina,mislim da u tu cifru ide i njihovo pakovanje,je 10€..neznam tocno do kojeg broja salveta je ta cifra,nas je doslo 12€ za nekih 160-ak salvetica..placa se karticom preko paypala,njima jos placas 1,5€ za posredovanje..
dakle najprije se moras odlucit dali da stavis karticu na internet,jer to je uvijek rizik..meni je to bio mali problem i nedoumica,i na kraju sam ipak odlucila,i do sada nisam imala problema..samo da tako i ostane |
|||
omnia violet
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
to sami pretpostavila....da treba dati karticu na internet a toga me malo strah..iskreno....nemam povjerenja u toi gotovo....neznam...ali tebi svakako hvala....
|
|||
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
ako tko zna moze li mi reci kolike su postarine...ja bi narucila nesto iz lumusa al postarina je mislim oko 40 kn...to je previse...
|
|||
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
bubi12
Upravo klijam Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
poštarine su od 35-70 kuna do 5 kg, ovisno s ćim šalješ. Mislim da je preko pošte najjeftinije. ili imaš drugu soluciju da skupiš cca 500 kn materijala i onda narućiš pa nemaš poštarine a ispadne ti i neki popust još dodatno
|
|||
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Na ovoj stranici ima super stvari i puuuno su povoljnije nego kod nas..
Ja sam im slala mail i oni nažalost dostavljaju samo na području Češke. |
|||
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Mislim na ovaj svetcz.com..
|
|||
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
www.art-klub.com
|
|||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|||
caca5
Mladi grm Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Imam ja jedno pitanje za vas ?Da li znate da li vase hobby radnje salju i van zemlje salvete?
|
|||
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
pepa
Novo sjeme Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Cure,ja sam u maxi konzumu našla neke lijepe salvete.Proizvođač je IHR
Ideal Home Range i otišla sam na njihovu stranicu.Imaju po mjesecima sortirane salvete i druge proizvode sa tim dezenima sa salveta.Našla sam i prekrasne plave barkice na moru.Da li tu salvetu netko ima? Dajem odmah 5 drugih. Pogledajte malo,ima svašta. |
|||
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
jel ide netko u Bumbar u zg po bočice?
Ako bi se našla koja dobra duša da mi uzme par, jer oni ne šalju komadno, samo u paketu ... a 30-40 bočica od jedne vrste bi mi bilo malo previše |
|||
pepa
Novo sjeme Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Evo još jedan link za kupovinu salveta.Nema šta nema a neke su jeftinije nego kod diana shopa.
Imate po temama ,mjesecima ,proizvođačima, tražilica kakve hoćeš- http://www.bastelbedarf-wimmel.de/de/servietten_nach_regionen17/seite_4.html |
|||
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||
Draga Pepa imaš i ovdje neke od salveta, pa pogledaj možda ti se što svidi. http://deco-salvete.blogspot.com/
|
|||
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |