kalifornijske gliste |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Travanj 2008 u 12:39 |
Za one koji žele jeftino nabaviti leglo kalifornijskih glista. Ja sam prije par godina kupila zemlju za cvijeće Glistal. Malo mi je ostalo viška pa sam bacila na kompostište. Nakon nekog vremena u njemu su se pojavile hrpe crvenih, kalifornijskih glista.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čim si pripremim mjesto za komposište idem tražiti tu zemlju :)
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Iris, ne moraš imati puno mjesta. One se mogu uzgajati i u kanti. Vole ljuske od luka i talog od kave ( toga kod mene ima dovoljno)
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
i ja sam zainteresirana ali cula sam da one vole hlad a kod mene je sve na suncu, zatim kako ide s hranjenjem, da li se stavlja svaki dan i koliko puta?
Inace, ja bi im napravila bas pravo mjesto u vrtu a ne improvizaciju samo ne znam koliko zahtjevaju. |
|
![]() |
|
To ti je jednostavno, samo im baciš ostatke iz kuhinje, lišće, ljuske od jaja., ne kuhano. A za sunce, nemam pojma i moje nisu stalno u hladu.
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Jesi kupila onaj glistal u zelenom pakiranju? Ja ga kupujem u Zrinjevcu. Ne znam kako bi reagirale u plastičnom komposteru. Takav ja imam, ali mislim da su po ljeti u njemu temperature poprilično visoke. Sumnjam da bi imala kakve koristi od kuhanih glista
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam koji je Glistal bio, prošlo je dosta vremena. A kuhane gliste bi mogla jedino prodati Kinezima
![]() |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Pa ima ih dosta u ZG-u baš bi i mogla. Jedino se bojim da bi mi to servirali sljedeći put kad dođem u njihov restoran pod rezance
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |