Loznica |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 09:49 |
Evo da vam predstavim moj grad.podrucje opstine Loznice prostire se na severozapadu nase zemlje,na padinama planine Gucevo,izmedju reke Drine sa zapadne strane,planine Cer s istocne strane a sa severa granici s macvanskom ravnicom i na jugu s planinom Boranja,na nadmorskoj visini od 142m.
Kroz grad protice recica Shtira. Od Bg udaljena 136 km, od Shapca 53km. ![]() Loznicka gimnazija Vuk Karadzic ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemam bas nesto slika Loznice ,vise imam iz njene okoline,al potrudicu se da ih uradim.
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
nema veze može i okolica, meni ove slike Loznice djeluju tako spokojno ,miran grad za život
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bila nekada davno u tom zgodnom mjestu, ali mislim da su još ceste bile blatnjave, a sad izgleda moderno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Čekamo i ostale slikice!
![]() |
|
![]() |
|
moja majka kad je prvi put dosla seca se i ona blata,davne 56-7g.al ne u gradu nego u Loz.polju...
pre tri dana sam bila u Trsicu...ovo je stazica koja vodi kod Vukove kuce ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ovo je ulaz u Vukovu sumu... |
|
![]() |
|
lapsuz...u Vukovu kucu(haha),vrucina udarila u glavu...
![]() ruzicnjak ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pogled na sumu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Prekrasan krajolik... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovde se odrzava Sabor
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i ova[IMG]http://i284.photobucket.com/albums/ll35/gioiaa_album/trsic%20i%20tronosa/DSC00077.jpg" />
To su slike iz Trshica,nadam se da vas nisam udavila mnogo ![]() Posto se Tronosha nalazi u blizini iskoristili smo priliku da odemo,vec je bilo kasno pa nismo ulazili u manastir. Tronosha se nalazi u selu Korenita,i nastao je izmedju 1276-1287 g.,srusen je do temelja i obnovljen u 16 st.,crkva je posvecena Vavedenju Bogorodice i podignuta je 1559.g.Vuk S.Karadzic je ucio skolu u manastiru 1797.g. Manastir je osvecen 1834g.,tog dana je uveden obicaj da se svake godine na Veliki Cetvrtak prilazu dve svece duge 2 m i precnika 20 cm, njih prilazu mestani okolnih sela i nazivaju se RATARSKE svece. Ispred manastira nalazi se cesma koju su po legendi sagradili Jug-Bogdan i 9 brace Jugovica. |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Super, Gio, baš si nas lijepo poučila o svom kraju...Sad sam dočarala sebi kako izgleda....bujna, divna priroda....
Samo ti stavljaj slike.....i pričaj o običajima.... mene to osobno veseli jer sam radoznala i volim znati o običajima iz drugih krajeva ......
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
koja hladovina....sad bi bilo dobro biti tamo
![]() |
|
![]() |
|
cesma
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |