Bjelovar u slici |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | ||
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Studeni 2008 u 22:00 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Super Božikovine, jednom sam bila kao mala, više nebi ni znala doći do Bjelovara, a sigurna sam da osim ovih tvojih slika ima još predivnih detalja.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Triša detalja ima no čini mi se da nemamo nikoga na forumu iz Bjelovara.
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
I mene to iznenađuje. Čudno malo ni Bjelovar, ni Karlovac, ni Ogulin, ni Crikvenica, nitko s Krka - našeg najvećeg otoka (ili bar drugog po veličini-ne mogu se dogovoriti), nikog iz Pule - to je što mi je palo na pamet, a koliko još ima mjesta iz kojih se nitko ne javlja.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
Ma kako nema,ja sam 13 km od Bjelovara udaljen.Ne stavljam slike od Bjelovara jer na Bjelovarskim portalima uopste nema sliks sa sela samo sve iz grada
|
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Toni, mi smo stacionirani 40 km od Bjelovara i često navratimo vezano uz Lidijin posao.
![]() Što se tiče odnosa grada prema okolnim selima, mislim da je odnos Snjeguljice i njene mačehe tu negdje. ![]() |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Wally ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
|
Evo sad ima nekog iz Bjelovara.
|
||
![]() |
||
Wally ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
|
Evo još malo.
|
||
![]() |
||
|
Gradski park u centru.
|
||
![]() |
||
|
Wally dobro nam došla. mene si baš razveselila slikama tvog grada. Nastavi nam i dalje pokazivati što sve ima u Bjelovaru.
Pozdrav Bjelovaru iz Rijeke.
![]() |
||
RIJEKA
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Pozdrav i od mene Bjelovaru.Moram pokazati slike MM, to je grad njegove mladosti!
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Triša, uzvraćam pozdrav Rijeci iz Bjelovara. Ove slike nisu moje, ukrala sam ih sa interneta, ali morat ću malo sama slikati, jer vidim da je na internetu zastupljen uglavnom centralni park, a ostali nisu, pa ću to morati ispraviti, jer imamo mi još lijepih parkova.
Hvala Baka. Viš, viš, kud buju sve naši dečki dospjeli. |
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Bravo Božikovine! Poslikali ste nam našu katedralu i jedan od najljepših parkova u ovom dijelu Evrope. Sve 5, samo da ima malo više parka.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Sused dok bumo išli u banku, katedralu, kod prijatelja, u kupovinu, bumo poslikali ( ak se sjetimo zeti aparat). |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Dobro došla draga Bjelovarčanka! Tek sam te sad skužila. |
||
![]() |
||
|
Gospina travo, bolje ikad nego nikad. Nadam se da ćemo se dugo družiti. |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Dobrodošla!
Lijepe slike i opet osvježena stara tema (i moja mama je iz Bjelovara). ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
Hvala na dobrodošlici Anastazija.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |