goga-zg,moji prvi pokušaji |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Studeni 2008 u 17:53 |
uskoro će te vidjeti moje prve radove.(ako uspijem staviti slike
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde to je lako....cekamo te
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Evo...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
goga draga,ako su ti ovo prvi radovi,kakvi tek slijede..meni je ovo genijalno,imas fantastican osijecaj za boje,motivi su prekrasni..ma sve je super,super
![]() |
|
![]() |
|
ti si moj prvi sudac
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
daklem goga a di si nam to do sada se skrivalaaaaaaaaaaaaaaa
bravo...jako jako lijepo mila
|
|
![]() |
|
skrivala,skrivala sam se.ali sad sam na pravom mjestu sa pravim tetama salvetama.fali meni još puno rada i tehnike,ali se trudim i učim od najboljih.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ajde goga i velika večina nas je na početku.. treba biti strpljiv i jako hrabar kada su radovi u pitanju!!
Ovo do sada mi se jako sviđa.. i vesele me novi radovi!! Ima se pločica u zalihama.. ja pokupila sve od mame a ona se čudom čudi a kaj će to meni!! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
bravo goga-zg, posve novi stil, drugačije kombinacije, nova umjetnička duša među nama!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jako lijepo, plocice su zakon. jako mi se svidja pogotovo orhideje ;)
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
i meni se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
uh kak sam si sad važna,sva sam puna ponosa.
![]() ![]() ja sam svoje pločke našla na otpadu,hvala bogu da moji majstori nisu uredni.sve su ostavili. ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
bravo.... ova zimska mi je posebna!!!
|
|
![]() |
|
nju sam radila do pola 3 u noći.muž mi se prepao kad me je vidio,ja inače idem spavati kad i kokoši
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
zima i one prve orhideje su prekrasne! odlicno!
|
|
![]() |
|
hvala.
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
oriheja na sl.3 moj favorit, samo tako nastavi
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
draga moja, radovi ti uopće ne izgledaju početnički! i meni je orhideja prekrasna, a ni ova božićna ne zaostaje...
sve u svemu, dobro nam došla i još nam puno radova pokazala
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Goga radovi su zaista prelijepi!!!
To sve si radila na pločicama???
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
tebi to stvarno dobro ide, mogu ti reć da si baš volja do pol tri...uuhh
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |