moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Korisnik | |
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Kolovoz 2009 u 17:44 |
buduci se pokusavam registrirati danima, stalno mi je nesto stekalo i danas konacno uspijem.....
![]() vjerojat ce mi trebati jos toliko dok skuzim kako staviti slike
![]() buduci nisam uspijevala da vam pokazem neke svoje radove, divila sam se vasima, zbilja je sve lijepo i super je da toliko uzivate u svom hobiju i dijelite svoja iskustva medjusobno
e sada kako staviti slike....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo, za cudo uspjela sam od prve staviti slike nekih svojih radova.
![]() buduci sam decoupage upoznala prije nekoliko mjeseci jos uvijek se uvjezbavam i sve vise sam zadovoljna svojim radovima.
nadam se da vam se svidjaju!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Majasp,dobro došla
![]() Radovi su ti jako lijepi,posebno me se dojmila ona teglica sa plavim cvijetićima,prekrasna je.Di si uzela tu salveticu?Ovo na kutiji,jesi lijepila i drugi sloj salvetice ili si okolo bojala?Maslina mi se isto jako sviđa. |
|
![]() |
|
hvala piramida, salveta sa plavim ružama je iz peveca, ako hoćeš pošaljem ti jednu, pošalji adresu na pp, imam ih cijeli štos
kutiju, prebojala sam bijelom bojom , a zatim sam prekrila salvetom, samo prvi sloj
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Joj,super,poslat ću ti adresu,ja sam ovisnik o plavoj boji
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala Primavera, nadam se da ce biti jos boljih kada se uhodam
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Jako lijepo... bravo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
dobronam došla! radovi su ti jako ljepi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Dobro došla! Baš mi je drago što nas ima sve više. Radovi su ti jako lijepi. Samo naprijed. Bravo! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla i uveselila nas još dugo svojim radovima... konačno još netko radi kućice... jupi!!!
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |