Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - InoxCimina kućica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava


InoxCimina kućica

 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 28>
Korisnik
Poruka
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Avatar
DONATOR

Pridružen: 22 Siječanj 2009
Status: Offline
Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 09:27
Bok deca (Inox + Cimi)!
Na temi sam bila u prolazu, kad je imala samo tri posta. Onda su me malo stegle obaveze, pa sam uglavnom bila  ''offorum'' i povremeno pročitavala razgovorne teme. Danas sam otvorila ovu temu, kao novine, od zadnje stranice, a to je bila greška! smile39
Nemrem samo prelistati!!! Za pregledati ove tri stranice, trebat ću mnogo više vremena. Eto me opet za vikend, da u miru, s nosićem u ekranu, pregledam i pročitam sve što je napisano. Ovo je prekrasno!
Na vrh
Sponzorirani linkovi


Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 20:20
Sve je dobro prošlo jer toljage nije bilo, ali u buduće ću ipak pazit što govorim. Rizici su ionako za mlađe a ne starije. Zbog ovog mlađe uhvatio sam se u kontradikciji sa samim sobom. Ništa novo kod mene. Kolizija alter ega i mene. Stalno se nešto prepiremo razjašnjavamo i dogovaramo u pokušajima usklađivanja. Nije baš da smo u odnosu netrpeljivosti, nego stalno svaki vuče na svoju stranu. Jedan vidim jedno, a drugi vidi drugo. Jedan ozbiljan, drugi potpuno neozbiljan za svoje godine (kao što ste pretpostavljam i sami već zaključili). Da pojasnim konačno o čemu se radi. Evo, prošlih dana Ja često primjećujem kako netko lamentira o godinama kao kategoriji starosti, njihovom broju, teretu, brzom prolasku i sl. Da ne idem dalje od ovog foruma. Između ostalih na pr. „baka“, očito draga, elokventna i iznad svega duhovita osoba, koja osvaja sa svakim svojim postom. Ako ju ne nađem u mojim temama, Cimi mi prepriča ili skrene pozornost na njezine duhovite štiklece sa „kava“ ili“nočnih“ pa ih sa zadovoljstvom pročitam i nasmijem se. Eto ona, tava, pa lamentira, na sebi svojstven način, o svojim godinama već u samom svom potpisi profila, a i ponekim postovima.
Pa zatim „tatjanabajcic“ ( imao sam ju čast i priliku upoznati na nedavnoj Zagrebačkoj kavici). Draga, simpatična, isto duhovita, i nadasve jaka osoba koja i pred privatnim problemima, koje mora permanentno rješavati, ne poklekne i klone, također je sklona pričati o godinama u kontekstu starosti.
Onda i moja Cimi. Ponekad je sklona reći, kad ju pitam zašto nema potpisa za svoj profil, da bi najradije odabrala onaj,  koji je u nekom postu prepričala kao „štos“. „Nekad sam bila mladi i lijepa, a sad sam samo „i“.  Na to joj kažem….draga, „i“ nije nešto samo, nego nešto uspravno i ponosno. Pogledaj bolje, to ti je ustvari uskličnik.(Nadam se, da se spomenute dame neće ljutiti zbog spominjanja  u ovako pozitivnom kontekstu), jer i ja ih potpuno razumijem (što mislite otkud nick „Inox“ nego iz straha od rđanja-starenja).
A On (alter ego) cereka se iz prikrajka zafrkava jer misli drugačije pa kaže: Sve je to bez veze i bez razložno. Tome treba potpuno drugačije pritupiti. Sve je to ovisno u kutu gledanja, o pretjeranoj ozbiljnosti u pristupu problemu. U percepciji.
Zato ne opterećujte se brojkama jer su one ionako relativne i izmišljene radi pojašnjavanja nečeg ionako jasnog. Hajde da se bavimo osjećajima u nama koje one (brojke) ionako ne mogu pojasniti niti opisati. Ma fućkaš brojke kad one opisuju 65, 70, 60, 55, a ti osjećaš 45, 40, 30 ili zašto ne 25. Uskličnici su u nama, a ono vidljivo je manje bitno. Prkosimo vidljivom i budimo ponosni na te uskličnike u nama. Ne dajmo se opteretiti vlastitim izgledom na slučajnim fotkma, nego uživajmo u osjećaju života u nama i izvan nas. Izbacimo iz nas Doriana Gray i njegovu sliku te se ne opterećujmo sa onim na što ionako ne možemo utjecati.
Razmišljajmo i osjećajmo pozitivno, baš za inat onom što ponegdje u nama škripi ili bolucka i ne gubimo vrijeme.

Za pozitivnu atmosferu i vedre impulse uz bavljenje onim što volimo, prikaz onog što moja dva prozora ugledaju kad u rano jutro protrljaju oči i progledaju:

moj velikogorički prozor



















prozor "InoxCimine kućice"



























Možda će netko reći kako ovakve fotke spadaju u neku drugu temu, međuti, ako razmišljate na moj naćin, uvidjet će te da ne.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 04 Siječanj 2008
Lokacija: Rijeka
Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 21:45
Hej evo me opet malo u tvojoj temi. Obiđem vrtove, malo u brbljaonicu, jer ipak sam ja žensko čeljade, a onda mi tu pod utjecajem talijanštine kažemo dolce (slatko,)ili šlag na kraju vaše carstvo.
Samo da znaš da ne prelazim olako preko tvoje teme. Upijam svaku riječ, svaku sliku i nalazim puno zajedničkog u našim životima. Jedino što je mm totalni nesposobnjaković što se tiče kuhinje, ali mi to ne smeta, jer sve drugo je njegov fah.
Nisi samo talentiran "sam svoj majstor", već se veselim čitanju tvojih duhovitih i iscrpnih tekstova, pa tu nalazim pisca s pjesničkom dušom, vjerojatno romantičara (moram pitat cimi), pa majstora u kuharstvu, pa kad vidim da smo tu negdje i po godinama, pitam se samo kako me je to Cimi preteklasmile96
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 13:17
Draga Triša,
veseli me svaka Tvoja posjeta mojoj temi jer već znam, dolazi netko, da se matematički izrazim, sa zajedničkim nazivnikom ispod crte koja predstavlja način življenja pa možda čak i razmišljanja.
Čini mi se da u zadnje vrijeme nisi svraćala u temu „moja kućica – moja slobodica“. Ne treba me čuditi, jer ona ustvari ne živi. Objavio sam tamo post koji se referira i na Tebe i uputio neke animatorske impulse drugima. Molim Te pročitaj i pomogni u motiviranju drugih da otvore svoje teme slične InoxCiminoj kućici.

Gode mi , naravno, Tvoje pohvale svega što radim - uključujući i kuhanje, ali mi je i malo neugodno zbog drugih muževa, a u konkretnom slučaju Tvojeg. Kako vidim i čitam, stvara čuda neiscrpnom energijom i radom rukama. Vidi se da zaista svašta zna, hoće i može pa ne bih volio da moje znanje kuhanja postane minus njemu ili bilo čijem mužu koji to nema. Ni moje znanje kuhanja i volja za to nisu, kako se kaže, bez vraga. Prije dvije godine, znači prije mog odlaska u penziju, na tom sam području bio totalna neznalica (kuhanje čaja ili jaja ne računam, a roštilj isto tako).
 
Buđenje želje za kuhanje proisteklo je iz određenog promišljanja, a možda i nečiste savjesti. Godine provedene u poslovnim obvezama, nekada stvarnim, a nekada prenapuhanim, koje su se nekad (da ne kažem često) znale protegnuti i dulje od oficijelnog radnog vremena, ostavile su i meni samom gorak okus. Prisjećao sam se da je Cimi  uz odgovoran posao u firmi, kroz sve te godine bila i savršena domaćica, savršena majka našoj djeci,  i istovremeno permanentna potpora meni. Na kraju tog promišljanja, kao zaključak, osjetio sam veliku potrebu da joj se odužim. Od tada to radim često i sa velikim zadovoljstvom. Kao što sam već rekao, s vremenom je kuhanje postalo i vid mog „stvaralaštva“.
 
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao
Avatar

Pridružen: 16 Prosinac 2009
Status: Offline
Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 18:07
Evo ja uživam u čitanju tvojih tekstova isto kao u gledanju radova.Godine nisu ni izgovor ni prepreka,ja u njima vidim iskustvo i kad gledam tvoje postove vidim da nikad nije kasno za ono što volimo!Veliki pozdrav!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Avatar
DONATOR

Pridružen: 22 Siječanj 2009
Status: Offline
Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2010 u 23:33
Nisam izdržala do vikenda! Iskoristila sam mirnu blagdansku večer i polako prošla ovu tvoju prezentaciju, viđenje i  doživljavanje InoxCimine kućice.

Mnogoštošta mi je privuklo pozornost: kontrast u uređenju vašeg velikogoričkog stana i InoxCimine kućice u skladu s okruženjem, lokacijom i namjenom, fil rouge koji označava vaše djelovanje na kućici i u dvorištu, odlične fotografije i simpatični, lakočitljivi i dovoljno obilni tekstovi, koji zadovoljavaju znatiželju.

No, posebno me zadivila pozitivna energija kojom zrači cijela tema, a koja proizlazi iz sklada uloženog napora, radosti rukotvorenja i zadovoljstva učinjenim.

Prekrasno ste osmislili svoje umirovljeničke dane: kreativno, naporno, produktivno i nadasve zanimljivo i poticajno.

Iz poslijednje serije fotografija (vjerojatno zbog snijega koji u ovom trenutku opravdava Zagrebu njegov epitet Bijeli) privukla me slika stopa u snijegu, nevjerojatno slična onoj koju sam jutros vidjela sa svog prozora.

S veseljem ću navraćati, nadam se malo ćešće, na tvoju temu, pa se unaprijed veselim dobrim fotkama, simpatičnoj zafrkanciji i elokventnim popratnim tekstovima.

Originalno poslano od člana Inox Inox napisao:


moj velikogorički prozor




Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar
Najljepši vrt 2017

Pridružen: 11 Studeni 2009
Lokacija: Velika Gorica
Status: Offline
Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 00:08
E, moja Triša, jesi li sigurna da bi bilo interesa i za ono prije "stvaralačke faze kuhanja"?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 04 Siječanj 2008
Lokacija: Rijeka
Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 08:49

Cimi, svaka čast, kako ne volim baš kuhati, odmahj se "zaljepim" kad neki muškarac to voli i zna,  pa sam naravno preskočila "ono prije".smile79Za vas oboje, stvarno ste zaslužili.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar

Pridružen: 02 Studeni 2009
Lokacija: .
Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 11:50
Dragi Inox, ne znam dal sam više uživala u tvojim slikama ili tvojim opisima. Svaka ti čast! Kućica je predivna. Vidi se koliko tvoje i Cimine ljubavi je uloženo u svaki kamen, svaki komadić drva i svaki cvijetak na kojem ste radili. Bravo za oboje!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 14 Rujan 2008
Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 11:56
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Dragi Inox, ne znam dal sam više uživala u tvojim slikama ili tvojim opisima. Svaka ti čast! Kućica je predivna. Vidi se koliko tvoje i Cimine ljubavi je uloženo u svaki kamen, svaki komadić drva i svaki cvijetak na kojem ste radili. Bravo za oboje!
Potpisujem. Nakon ovih predivnih slika nemam što dodati!ClapClapClap
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Avatar

Pridružen: 14 Travanj 2009
Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 12:09
Pa ja neznam što pametno reći osim da je sve što ste nam do sada pokazali predivno..vaša kuća i okoliš su pravi mali raj..sviđa mi se baš sve..
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 19:25
Još uvijek pokušavam zagrijati svoju, za proljećem i ljetom čeznuću dušu. Ne ide lako, ali ipak ide. Fragmenti zime nose u sebi, uviđam to čak i ja, neku zapretenu, toplinu i nesumnjivu ljepotu. Ako već mora biti zima, onda dobro. Neka to bude onda u toplom mekom puloveru, u toplini sobe naše kućice čiji predvečernji mrak ritmično uznemiruje lelujava igra sjena na  njezinim zidovima potaknuta vragoljastim plesom plamičaka vatre iz malog kamina u kutu. Tišinu uljepšava pucketanje goruće brezovine, a osjet zavodljivi mirisi cimeta i klinčića iz vrućeg kuhanog vina….

Dakle fragmenti zime koji u sebi ipak nose neku zapretenu toplinu i nesumnjivu ljepotu:













Cimi i Inox: " jel bu još padal?"



"nigdje puta, nigdje staze, svud gol snijeg noge gaze...



...evo, zašto ne volim zimu



Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 19:50
Viđeneno sa mog velikogoričkog prozora :





Za koji ću dan imati dokaz da cigareta ubija.




Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 01:08
dokaz da cigareta ubija


Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru


Pridružen: 04 Prosinac 2008
Lokacija: nooooo
Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 08:23
Srećom na vrijeme sam prestala pušiti Wink.
 
Dragi moji ja uživam doći k "vama" u sve teme, a i tako nekako sam zamišljala da bi se trebao "reklamirati" i "prezentirati" i vrt, zato i je moja tema "siromašna" jer nekako nemam potrebe "reklamirati" pojedini cvijet iz svih mogućih kuteva, volim ga zapravo smjestiti u prostor. Isto ko vi i mi doma sve radimo sami, nekako je jeftinije a i nama draže. ( http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2616 ovo je moj mali doprinos ovom forumu)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar
ZLATNI DONATOR

Pridružen: 04 Siječanj 2008
Lokacija: Rijeka
Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 09:10

Opet predivne sličice snježne okolice, srećom nikada nisam pušila inače bi me ovaj dokaz "ubio".

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 07:27
Sa prozora našeg velikogoričkog stana neometano vidimo naborane Vukomeričke gorice, a pri vrhu jednog nabora je naša kućica. Udaljena je 15 km ili toliko minuta ležerne vožnje. Pravog ljubitelja zimskog ugođaja kakav sada vlada, takve snijegom prekrivene gorice privlače snagom kojoj se teško oduprijeti. Već je poznato da ja to nisam, ali Cimi zato uživa u svakoj posjeti kućici, a one u posljednje vrijeme, istina «zahvaljujući» meni, nisu bile česte. Kad se dođe, počisti se snijeg, izvrši se uobičajeni pregled. Obiđem patuljke. Na sigurnom su i nije im hladno. Reda radi saslušam  njihove pritužbe. Uglavnom (da me ne čuju) patuljačke bezvezarije. Jednom je pre mračno, drugi se žali da mu nisam ostavil cugu za cirkulaciju, treći da nema cura pa mu je dosadno. Onda im ja (kakti srdito) velim da nisu ni svjesni kak im je dobo, nek pogledaju vani u vrtu «majku s djetetom» i nek se pitaju kak je tek njoj.
Da, «majka s djetetom» je skulptura anonimnog stvaraoca, koju sam svojevremeno našao ispred smetlarnika zgrade u Velikoj Gorici. Bilo je očito da će skončati u nekom «reciklažnom dvorištu». Iako bez ikakve likovno-skulpturalne vrijednosti, u meni je sa svom beznačajnošću izazvala sažaljenje pa je tako nastavila svoj život u «Cimicifuginom raju», s njim se saživjela i u našim je očima dobila neku novu vrijednost koju ranije nije imala.

U ovo godišnje doba nije im lako, ali tješi me, dijele jednaku sudbinu kao druga prava, velika, parkovna umjetnička djela.




Poznaju njih dvoje i bolja vremena, a ona će opet doći





Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Avatar

Pridružen: 14 Rujan 2008
Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 08:06

Skulptura je lijepa i pitanje je nema li ipak neku vrijednost.

I što zapravo znači vrijednost nekog umjetničkog djela? Poznati autor, starost u godinama kad je stvoreno .... Za mene djelo ima veliku vrijednost ako ja uživam u njemu.

A vaša skulptura je našla pravo mjesto!

Inače još uvijek "navijam" za snježne slike. Oduvijek sam jako voljela snijeg a nekad ga je bilo više i duže, pa nismo gunđali jer je to u zimi bilo normalno.

Tako da ove zadnje slike prije nego je cigareta ubila "čovjeka" su mi baš za dušu. Prekrasne.

Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm


Pridružen: 13 Prosinac 2009
Lokacija: VG
Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 15:54
Draga bako,
svaki susret sa Tobom i Tvojim rečenicama u bilo kojoj temi ( na“kave„ načelno ne idem) je radost
pa čak i kad izražavaju neslaganje. Zato si uvijek dobrodošla i u našoj temi. Sve što, Cimi i moja malenkost, radimo u „našem raju“ sa radošću i veseljem naših ispunjenih penzičkih dana, odlučili smo na samom početku podijeliti sa vama ostalima na ovom forumu. Bez namjere da se eksponiramo na nesimpatičan i nametljiv način jednostavno smo poželjeli i na druge prenijeti što više pozitivne energije koja nas okružuje u „našem raju“ po to, evo, pokušavamo činiti fotkama i riječima.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica
Avatar

Pridružen: 01 Veljača 2008
Lokacija: Srbija
Status: Offline
Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 21:31
Ja verujem u bajke, a ovo je dokaz da one jos uvek postoje!

smile141
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.