Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 22:33 |
Sjećate se počelo je s ovim:
![]() A onda je bilo puno lijepih riječi za sve učinjeno u ovih pet godina i ovako to izgleda danas.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perla ovo izgleda samo tako radi tebe, sjećaš se dok si pitala "Pa zar u ružičnjaku nećeš imati nešto, pa barem lukovice?". Hvala za to pitanje, djelovalo je vrlo poticajno, a danas ružičnjak izgleda prekrasno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno si toga promijenila, jako je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() Vrtek ti je prekrasan - pravi bujni, svježi, cvjetni, proljetni ugođaj. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kad si to sve stvorila
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Dobro nam dosla natrak ,vrt lijep ko i inace |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() I dobro došla!
![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Drago mi je da si nam se vratila. Još mi je draže da si ponovo otvorila temu svog vrta, s tako lijepim fotkama.
Veseli me da sam te potakla na tako uspješno uređenje tvog ružičnjaka. ![]() Tvoje prelijepe ruže stablašice će zasjati u svom punom sjaju taman kad tulipani posustanu. No, nemaš ti samo tulipane u toj gredici! ![]() Iako su tulipani i ostale lukovičaste proletnice ovih dana zvijezde tvog vrta, helleborusi, trave i heuchere izgledaju sjajno! Sad ja još čekam fotke hostinjaka, čim se hoste ''odmotaju'' ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() pravi proljetni ugodjaj ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Dobro nam dosla natrag
![]() ![]() |
|
![]() |
|
v e s n a ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
Zablistala si u punom sjaju.Mislila sam da je fotomontaža,
![]() |
|
melody - dubrovnik
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Prekrasan vrt svaka čast na trudu!!!!
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
ovo je melem za oči. zaista imaš predivan vrt!!!
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
vrt je zaista predivan, priča od početka do kraja, nemam što za nadodati!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e pravo za uživanje,svaka čast,stvarno puno urađeno i krasno
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Oh!!! Kako si sve lijepo uskladila...boje,cvijece...sve je samo za pohvalu...fakat prelijepo...neznam sta reci....vidim da i ti imas(mislim da se tako zove) Carsku krunu-zuti visoki cvijet...prelijep je,javi mi nesto vise o njemu
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
presladak mali gradski vrt
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Proljeće u punom sjaju!Stvarno ti se isplatio trud oko onog pretumbavanja!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Radosnice pa i nije puno toga promijenjeno, zapravo neznam što si zadnje vidjela, ali bilo je jedno pretumbavanje u ljeti, ali s trajnicama, a lukovice sam samo dodala, mene ti više ovo što dolazi poslije zanima kakvo će biti.
Cimicifuga, Rosa2, Baka,Gioia, Zvrkice, hvala na toploj dobrodošlici!
Mari 5510, kad sam stvorila? Pa u međuvremenu.
![]() Bako hvala na tri puta WOU, bude još toga za WOU, barem se nadam i meni je svaka nova postava iznenađenje.
Zvrkice dragi se zahvaljuje na svim komplimentima!
Vesna, vidiš vidiš nije mi palo napamet upotrijebiti čuda Photoshopa, ja si budem "nadodala kvadrate" u vrtu.
Forzicija, Lukaccc, Sarajka, Lora, Rein hvala na lijepim riječima, gode.
Dzomba o Carskoj kruni ti neznam puno osim da je lukovičasta biljka i da mi smrdi ko pokvareni luk, ali da je efektna, efektna je....hvala na svemu.
Perla.....potaknula si me na svašta, pa i na povratak ovdje s temom, ja se zahvaljujem, a Hoste su krenule polagano van za sad mislim da su sve na "broju".
|
|
![]() |
|
Da i zaboravila sam napisati imam poveću količinu malih kukurjeka, sami su se rasijali pa ako ima nekog iz blizine zainteresiranog može doći po njih jer neznam kako će se ponašati u paketu.
A to su ovi;
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivan je kukurjek,zao mi sto nisam blize
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |