Mjenjam... |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 11:16 |
Nudim:
jedna lukovica ljiljana 'Muscadet' jedna lukovica ljiljana 'Stargazer' jedan paketić sjemena Heliotropium arborescens 'Marine' jedan paketić sjemena Nicotiana alata 'Lime Green' Ne znam za što bih točno mjenjao...Napišite svoju ponudu pa ću vidjeti.Pozdrav! |
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijepo cvijeće!
Žao mi je što nemam ništa za razmjenu!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
neznamo sta te zanima..moze barem naputak...
![]() |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Naprimjer volio bih se zamijeniti za sjeme mirisne grahorice,ricinusa i sličnih biljaka,zatim reznice passiflore(osim one obične) i raznih tropskih grmova,reznice mirisnih pelargonija,itd.,itd.
|
|
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ja ti mogu poslati ricinus, a ti meni one bijele ljiljane...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja imam nesto sjemenki grahorice a zanima me jedna lukovica ljiljana 'Stargazer'
i
jedan paketić sjemena Heliotropium arborescens 'Marine' al ovo mi je dovoljno svega koja sjemenka nek ostane i drugima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ako ti antun ne pošalje javi mi se za sjeme ricinusa, a mogu ti poslati i mirisnu pelargoniju, onu starinsku - ne cvjeta baš nešto, ima malene svjetloroze cvjetiće, ali listovi imaju stvarno prekrasan miris
javi mi podatke na pp |
|
![]() |
|
Antun007 za sjemenke ricinusa možeš dobiti samo jednu lukovicu ;) Znaš li koja je točno vrsta?Volim znati što točno uzgajam...
Maslacak tvoja ponuda je primamljiva,ali vražjoj kanđi treba puno sunce kojeg nažalost na mom balkonu nema :( Znaš li ti koji točno kultivar grahorice imaš? Natalija je li možda tvoja pelargonija Pelargonium graveolens i miriši po limunu? |
|
|
|
![]() |
|
U obzir za zamjenu dolazi i bilje mirisnih cvjetova i listova :)
|
|
|
|
![]() |
|
ok,ja sam samo dala svoju ponudu
![]() a mirisnu grahoricu sta ja imam,pise samo na paketicu mirisna grahorica a iza lathyrus odoratus... evo ako ti sta to pomaze... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stvarno ne znam kako se točno zove, ali po slikama bi mogla biti
i da miriše na limun ako hoćeš reznicu, pošalji mi adresu |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ma meni je i jedna lukovica dosta ;-) , vrsta je Ricinus communis, ali ne znam točni naziv kultvara iako nije onaj crveni, ovaj ima plave plodove, pogledaj u temi Ranč Vallis Aurea...
|
|
|
|
![]() |
|
Evo mene!Nije me bilo par dana jer nisam imao pristup internetu...
Antune molim te možeš postati sliku ricinusa ovdje jer je nigdje nemogu naći... Natalija,htio bih se zamjeniti za reznicu,što bi htjela u zamjenu? Pozdrav! |
|
|
|
![]() |
|
ništa, samo mi pošalji podatke
|
|
![]() |
|
Hvala ti puno Natalija,šaljem podatke na PP ;)
|
|
|
|
![]() |
|
Nemam sliku tog ricinusa...uglavnom drugačiji je od onog crvenog....
|
|
|
|
![]() |
|
Ok Antune,zamjenio bih se za ricinus,pošalji mi adresu na PP.
|
|
|
|
![]() |
|
Prepun ti je sandučić...
|
|
|
|
![]() |
|
Sandučić ispražnjen :)
|
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jel imaš još koju lukovicu ljljana?
A mijenjam za bilo što iz mog vrta, pogledaj ak ti što paše pa se javi...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |