Molba |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 14:34 |
....imam sjemena svake godine ali ga ne skupljam...momentalno znaci nemam...ako nekoga interesira mogu ga skupiti kad dodje sezona....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antonija super
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mali kaktus, nisi se obratila meni!!!!
u nedjelju idem u mojih, pitati ću tatu, biti će nešto u njega, sjeme, ako ne onda će biti rasada!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nisam ni ja nikad vidjela,moja mama svake godine dobije od svog susjeda dalmatinca nekoliko sadnica,pa sam mislila da možda u Dalmaciji ima sjemena za kupiti.Hvala Srmčkice,ako nigdje ne nađem,probat ću s ovog linka kupiti.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Do sad nisam naletila na sjeme u dućanima. Evo ti na ovom linku prodaju.
![]() http://www.bio-zrno.hr/shop_new/produkte.asp?ID=4 |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lijepo molim ako tko ima sjeme raštike za prodati ili pokloniti!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |