Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Bolesti biljaka
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ocvale pelargonije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ocvale pelargonije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ocvale pelargonije
    Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 10:28
Ajme ludila!!!Imam tj. imala sam bijele jednostruke pelargonije,viseće,ne jako dugačke i lijepo su cvale sve do neki dan. A onda odjednom su sve ocvale i sada su samo listovi. Tu i tamo sam našla neki pupić ali to mi se još nije nikada dogodilo da mi bršljanke ocvatu usrd ljeta. Lijepo sam ih očistila od ocvalih cvjetova i sada čekam šta će biti dalje. Ima li netko ideju šta da još napravima?smile43
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 11:37
dati malo prihrane za cvijetanje
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 12:28
Hvala,pokušat ću to i čekati.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 13:16
probajte svaka 2-3 dana ih prihraniti za cvjetanje
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 17:29
Da li ima možda neka posebno dobra prihrana ili je to svejedno?
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2011 u 22:13
Moje su pocele ko lude cvjetati ! Ja sam sve cvijetove potrgala , suho lisce ocistila i stavila ih u podrum ! Imam strah da ako ih ostavim cvijetati da onda nece to uciniti na proljece !   smile180
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.