Stablo koje ne naraste previsoko |
Odgovori |
Korisnik | |
Maggie
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 16:49 |
Koje stablo bi mi preporučili da ne naraste previsoko, a da uz to ima korijen koji se ne razgrana previše.
Posadila bi ga u mali vrt ispred kuće. |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koiko je to ne previsoko ???
bilo bi preciznije i lakše za odgovoriti kada bi znali o koliko se to metara ili centimetara radi....
npr, japanski javor, forzicija, jabuka, kruska ...
|
|
Maggie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro pitanje si postavio.
otprilike 3 najviše 4 metra jer vrt nije preveliki. mislim tu na neku bjelogoričnu vrstu, a da li bi to bila voćka ili nešto drugo, sve dolazi u obzir... važno je i to da se radi o stablu koje ne traži veliko znanje o njezi... |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nekoliko vrsta manjeg drveća koje atraktivno izgleda i nižeg je rasta: - Rhus typhina - ruj runjavi - Malus ... - ukrasne jabuke - Laburnum - zlatna kiša - Acer japonicum ili palmatum - japanski javor (niže vrste) - Prunus ... - japanska ukrasna trešnja (niže vrste) - Magnolia ... - magnolija (niže vrste, posebno M. stellata) - Cercis - judino drvo - Prunus x cistena - patuljasta crvenolisna ukrasna šljiva - Corylus avellana - lješnjak (ima ih i crvenolisnih) - Betula pendula - žalosna breza - Cornus florida ili cousa - drijen ukrasni |
|
Maggie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno ti hvala!
Proguglala budem malo o njima, porazgovarala s ostalima koji tu žive, jer vrt nije samo moj pa da svi budu happy. |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li još koje drvce koje cvijeta po ljeti a da ne naraste visoko. Ako mi jacaranda ne oživi u Njivicama morala bih staviti nešto drugo..
|
|
Rijeka
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |