Molim pomoć - koja je ovo biljka? |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
sunshine ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Siječanj 2008 u 11:13 |
Molim vas pomoć u detekciji koja je ovo biljka, nije samo znatiželja u pitanju nego nešto više jer mačka je pojela dosta listova ove biljke i izgleda otrovala se od toga pa bih morala znati kako se biljka zove kako bih mogla reći veterinaru.
![]() Ažurirao administrator - 08 Siječanj 2008 u 13:05 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svarno mi je teško odgovoriti na ovo pitanje. Dali biljka možda cvijeta?? |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
To je,čini mi se,neka vrsta palme. idem virnuti....
|
|
![]() |
|
sunshine ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4 |
mislim da ne ali ona je još mala i mlada biljka pa ne znam
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Našla sam u knjizi,zato sam i mislila da je palma.Evo slike,mislim da se dosta vidi da zaključimo jel ista ili nije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rekla bih da to je to samo je moja manja
i kako se zove?
|
|
![]() |
|
Meni tvoja najviše liči na ovu na najvećoj slici-Howea belmoreana
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
sunshine, i ja imam ovu palmicu, to je howea ili kencija
moja je isto mala, oko 25cm evo slika moje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Sunshine jeli mačak bolje???
|
|
![]() |
|
malo bolje ali nisam sigurna da će se izvuči :(
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
jesi bila kod veterinara??
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
To je palma eureka.
|
|
![]() |
|
milica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
letos sam bila u Grckoj i snimila ove dve biljcice, uzela sam i seme,samo sto neznam ni kako se zovu niti kakvi su im uslovi potrebni. Dal neko zna?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa tu uvijek netko zna,Milica. Odoh pogledat di o njima piše
![]() |
|
![]() |
|
prva,roza je bugenvilija
A ova druga,nisam sigurna no čini mi se da je caeselpinija. Baš je Dalmax jučer nju spomenula i čini mi se da je to to.Progooglaj-caeselpinija_gilliesii ,pa usporedi sliku.
|
|
![]() |
|
milica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 236 |
hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
i da znas da si upravu sad sam googlovala i nasla
|
|
![]() |
|
Drago mi je da si našla. predivan cvijet ima. Još da mi ga je nabaviti
![]() |
|
![]() |
|
ja sam krisom uzela seme kad sam bila u Grckoj mada neverujem da ce mi se odrzati jer trazi dosta sunca i primorsku klimu a ja toga ovde nemam
![]() |
|
![]() |
|
Ma samo ti posij to.No nemoj van nego u teglu jer vani neće prezimiti. Imat ćeš drvce u tegli
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |