Uzgoj i prihrana drveća |
Odgovori |
Korisnik | |
medomann
Upravo klijam Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 13:54 |
pozdrav svima!
evo puno pricamo o sadnji i rzmnozavanju, a nigdje nema informacija o prihrani tog drveca. iako mu vjerojatno nije ni potrebna, ako netko zna cime i u kojoj mjeri bi se moglo prihranit da biljčice bolje rastu barem dok su u "pelenama" prvih par godina?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerojatno je najbolja gnojidba mladih biljaka sa kompostom. Sa kompostom obično gnojimo sjemenište. Idealan je i za mlade biljke jer na taj način u zemlju unosimo već gotove hranjive tvari, koje mlade biljke mogu brzo upotrijebiti.
|
|
medomann
Upravo klijam Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to znam, hvala na odgovoru svejedno, ja sam krif jer nisam konkretizirao pitanje. mislio sam na neko instant rjesenje po put umjetnog gnojiva, da li ima za kupiti takvo sto za drvece ili koji je dobar od ovih NPK kojih ima na trzistu?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |