Vunaste uši |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
quazar912 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:14 |
HITNO trebam odgovor - mog mezimca (sa slike) napala je neka bolest u obliku malih loptica kao neke paučine...koliko se vidi sa slika! čime da ga liječim?
ta je unatrag mjesec dana! sličan slučak imala sam sa drugim kaktusom samo što su tamo bile kao neke uši koje su ga uništile u roku 2 mjeseca pa se bojim da isto nije i tu... dajte pomoć, pliiizzz!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nis opasno to su - usi.
Imas dve opcije.
Prava ak je usi malo uzmes vaticu (onu za usi) i natopis ju u alkohl/rakiju i s tim pokupis usi.
Druga solucija ak je usi dosta uzmes insekticid.
Mos uzet bas za biljne usi, al ja kad nemam uzmem Raid.
Poprskas par dana za redom i sve usi se presele na drugi svijet.
|
|
![]() |
|
Chanty ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Trebam vašu pomoć.
Imam prekrasne loptice Noline koje je nažalost napao neki nepoznati nametnik. Ima li tko savjet kako ga se riješiti? Hvala ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ovo su vunaste uši...uzmi kist ili štapić za uha namočen otopinom alkohola i sapunice i prebriši sve listove, iza toga otuširaj biljku...
...može se i pošpricati biljku sa tekućinom za prat prozore |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Chanty ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Moram se primiti čišćenja što prije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |