Jacobinia - jacobinia carnea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no zašto meni nije uspjela, a bila sam dobila već zakorijenjenu od Antonije ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Mari,
Moju iznesem u rano prolece napolje i smestim je u senoviti deo baste. Pije dosta vode jer kada je zedna list, pa cak i deo stabla se opuste. Laka biljka za negu. Nebih znala gde si pogresila. ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Evo i mene na ovoj temi.
Vrlo jednostavna i nezahtjevna biljka. Poželjno ju je što više obrezivati jer cvate samo na vrhovima grana. Laka za uzgoj i zakorjenjivanje- samo se zapikne u zemlju i povremeno zalije- reznice ne vole jako mokru zemlju. Tolerantna je što se tiče svjetlosti ali puno ljepša i bujnija na suncu. Preko zime voli umjerenu temperaturu i dosta svjetla- može prezimiti i u podrumu s manje svjetla ali će joj onda otpasti listovi no ona će na proljeće vrlo brzo sve to nadoknaditi. |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Aidazg ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
predivan cvijet, gdje se može nabaviti?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |