Moj decoupage - dada28
Web: Cvijet.info
Kategorija: Hobistika - Forum za hobi
Ime foruma: Decoupage galerija radova
Opis foruma: Slike decoupage tehnike od članova foruma
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2726
Datum ispisa: 06 Svibanj 2025 u 18:19 Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com
Tema: Moj decoupage - dada28
Objavio: dada28
Tema: Moj decoupage - dada28
Datum objave: 03 Veljača 2009 u 22:07
Evo i mene, odlučila sam otvoriti svoju temu...imam par sličica koje sam napravila i vrijeme je da se usidrim!
Moj prvi uradak
Danas sam prodala sliku (pejzaž - breze) ....
Ovom slikom nisam nikako zadovoljna...prvo je izgledala ovako...
sad izgleda...možda sutra opet nešto promijenim.
Ovo sam danas namuljala i mogu vam reći da mi je sasvim o.k...zapravo, baš mi se sviđa!
Dakle, to sve, ali sigurna sam da ću uskoro opet nešto novo napraviti...čak imam narudžbe za nove slike...a tako mi se teško odvojiti od njih. Sutra moram na poštu po nova platna, naručila sam iz Zg, tamo je jeftinije. Jedva čekam!
------------- Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
Odgovori:
Objavio: jassi
Datum objave: 03 Veljača 2009 u 22:16
brodovi,afrika, violina, suma, irisi......super
-------------
|
Objavio: Gogs
Datum objave: 04 Veljača 2009 u 07:08
jako mi je žao za breze, bile su prekrasne, a pitala sam nekidan od kud ta salveta i nisam vidjela odgovor šmrc, šmrc baš sam tužna
|
Objavio: Perla
Datum objave: 04 Veljača 2009 u 15:32
Gle, gle, slikar u srcu i na djelu!
|
Datum objave: 04 Veljača 2009 u 17:12
Gogs napisao:
jako mi je žao za breze, bile su prekrasne, a pitala sam nekidan od kud ta salveta i nisam vidjela odgovor šmrc, šmrc baš sam tužna [IMG]smileys/smiley13.gif" align="middle" /> |
Sorry ...naručila sam iz Njemačke
------------- Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
Objavio: kaća43
Datum objave: 04 Veljača 2009 u 21:45
dada ja neznam sto mi je ljepse kod tebe,sve slike su prekrasne,a motivi majstorski izabrani
|
Datum objave: 05 Veljača 2009 u 07:00
dada28 napisao:
Gogs napisao:
jako mi je žao za breze, bile su prekrasne, a pitala sam nekidan od kud ta salveta i nisam vidjela odgovor šmrc, šmrc baš sam tužna [IMG]smileys/smiley13.gif" align="middle" /> |
Sorry[IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />...naručila sam iz Njemačke |
a mogu li ja koju čopnuti, stajem u red
|
Objavio: gortyna
Datum objave: 05 Veljača 2009 u 08:18
prekrasne su ti slike
koje su ti to velicine platna
|
Objavio: Tija
Datum objave: 05 Veljača 2009 u 13:48
sve je prelijepo, a na onoj slici s makovima nebi više ništa mijenjala
-------------
|
Datum objave: 05 Veljača 2009 u 19:15
gortyna napisao:
prekrasne su ti slike
koje su ti to velicine platna
|
Brodići, violina, makovi, Masai žene su dim. 20x20 cm., pejzaž i Masai selo su 30x30, irisi su 24x30, a Klimt je 18x24cm.
Sorry Gogs, dupliće koje sam imala, podijelila sam, a naručujem samo po jednu salvetu...skužila sam zapravo, bolje da naručim manje motiva, a da od svake naručim po dva - tri komada, jer mi ponegdje treba više od četvrtine salvete, tako da ju cijelu moram uništiti...
|
Objavio: miškopiško
Datum objave: 05 Veljača 2009 u 20:14
dada, sve slike odreda su ti prekrasne !!! ja na makovima isto ne bih ništa više dirala...
|
Objavio: FranjicaZG
Datum objave: 05 Veljača 2009 u 20:38
Već kad si dobila salvetice sam bila oduševljena motivima a sada ka si ih "sredila" jednostavno je najpametnije da, moj naklon majstorice. Uživala sam!
|
Datum objave: 07 Veljača 2009 u 14:51
Jučer sam imala sreću i nabasala na jeftina platna u Offertissimi , dim. 30x24cm su 14 kuna, a nešto manja, 30x20 su 11 kuna...kupila sam dvanaest komada (po šest od svke dim.)
|
Datum objave: 07 Veljača 2009 u 15:01
Vrijednica, jedva čekam da vidim što si napravila a u ponedjeljak idem vidjeti što ima nova u purgerskim oferticama..
|
Datum objave: 07 Veljača 2009 u 21:29
Ovo su dvije male sličice 10x10cm
Jedna morska, nebo sam sama mackala jer mi se pokidala salveta, čak sam krovove i more malo popravljala jer su mi boje bile malo blijede. Dimenzija slike 20x20 cm.
I na kraju, slika kojom nisam zadovoljna, nešto mi nedostaje, ali ne mogu skužiti što...može malo pomoći od vas?
i iz drugog kuta
|
Objavio: miškopiško
Datum objave: 07 Veljača 2009 u 21:51
dada...sve su mi slikice lijepe, posebno ova morska sa barkicom...ta me podsjeća na mjesto gdje ja ljetujem...
a što se tiče ove zadnje slike, ja osobno ne bih uopće stavila onaj gornji cvijet...ja bih sve ostavila na ovim donjim detaljima,a gore malo doradila bojom i to je to...eto, moje mišljenje... 
|
Datum objave: 08 Veljača 2009 u 00:50
miškopiško, poslušala sam tvoj savjet i čini mi se da je sada bolje...
fotka je malo tamnija...blic previše osvjetli sliku pa se ništa ne vidi i zato sam slikala bez njega.
|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 08 Veljača 2009 u 09:16
dado svaka cast
|
Objavio: dori-st
Datum objave: 09 Veljača 2009 u 11:56
Dada, prekrasni radovi, jedva čekamo da vidimo i slijedeća platna.
Ti kažeš početnica, a radovi su ti majstorski.......... Bravo.
|
Objavio: monna-1
Datum objave: 09 Veljača 2009 u 15:31
Dada, prekrasno! Čekam nove radove!
------------- "Friends are Flowers in the Garden of Life"
http://cvjetnavila.blogspot.com/ - cvjetnavila.blogspot
|
Objavio: cleopatra
Datum objave: 10 Veljača 2009 u 07:30
dada, gledam ove tvoje radove i divim se. .prekrasni su. .
|
Objavio: hippy
Datum objave: 10 Veljača 2009 u 09:06
Dada, ti definitivno imaš oko za odabrat dobar motiv
..a o krajnjem efektu mislim da više ne treba puno komentirati....cure su već sve rekle
|
Objavio: jassi
Datum objave: 10 Veljača 2009 u 09:19
dadek super, onaj svjetionik mi je mrak, i ja obozavam format 10x10
-------------
|
Datum objave: 10 Veljača 2009 u 22:37
Ovo sam danas namuljala..baš je fora...
|
Datum objave: 11 Veljača 2009 u 06:39
ovo je prekrasno, (pretpostavljam da je salveta u komadu) jednostavno i.........
|
Objavio: nadalivz
Datum objave: 11 Veljača 2009 u 08:34
Objavio: leonarda
Datum objave: 11 Veljača 2009 u 09:30
stvarno je lijepo sve sto si napravila......ma bravo
------------- The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
Datum objave: 11 Veljača 2009 u 09:34
Jako zanimljivo, je l mi se čini ili to nije sve jedna salveta?
|
Datum objave: 11 Veljača 2009 u 15:48
Salveta je "samo" onaj ornament na dnu i orhideja (orhideji sam crnom bojom pojačala konture).
|
Datum objave: 12 Veljača 2009 u 22:03
Današnji uradak...jedrenjak je motiv sa salvete, sve ostalo je namuljano bojama
|
Objavio: ivona 777
Datum objave: 12 Veljača 2009 u 22:09
Predivno!Sada me podsjeca na more i nocno kupanje joj.......

|
Objavio: Duda-Lave
Datum objave: 12 Veljača 2009 u 22:39
Dada..odma si me bacila na koljena sa Poljupcem Klimta i njegove Emilie.To mi je jedna od dražih Klimtovih slika..on je jako utjecao na moj "hobi" rad u ulju,keramici a nadam se i u decoupagu.Jako mi se sviđa i ona sa kućom u cvieću što ima u daljini lavandu,i irisi su pravi Van Gogovski 
|
Datum objave: 14 Veljača 2009 u 11:40
Nikad zadovoljna...to bi mi mogao biti nickname...malo sam popravljala ove dvije slike
prije
poslije
prije
poslije
Što mislite? Bolje je sad ili ne?
|
Objavio: bubamara22
Datum objave: 14 Veljača 2009 u 11:47
na prvoj mi je puno bolje, a na drugoj nije loše, al ni prvotna zamisao s tamnijim morem nije bila loša....
|
Datum objave: 14 Veljača 2009 u 11:54
sto ljudi-sto čudi=sto različitih ukusa..meni je svaka na svoj način ok makar mi ove druge bolje leže
|
Datum objave: 14 Veljača 2009 u 21:15
Meni se sviđaju više druge varijante tvojih djela (tko zna hoće li to biti konačne verzije!), jedrenjak je prepreprekrasan!
|
Datum objave: 15 Veljača 2009 u 18:21
Ovako sam danas ispunila vrijeme...još nisam dovršila...ako imate sugestija, ako mislite da ih mogu ili trebam poboljšati, napišite mi...

|
Objavio: Izzy
Datum objave: 15 Veljača 2009 u 18:38
Ovo je predivno! Ne bih ništa dirala ni popravljala ni pod razno!
|
Objavio: bubamara22
Datum objave: 15 Veljača 2009 u 18:41
apsolutno ne bih dirala ništa....baš su krasni!!
|
Objavio: ivona 777
Datum objave: 15 Veljača 2009 u 18:45
More,more... Prekrasno....Perfektno!
|
Datum objave: 15 Veljača 2009 u 18:57
ne diraj višeeeee ...ovo je krasno ja živim udaljena od mora 30 metara ali mi ga nikad dosta,ovo je meni super
|
Datum objave: 15 Veljača 2009 u 19:15
ne diraj ništa, prste k sebi. A što se tiče jučerašnjih popravaka meni su oni bolji od prvotne.
|
Datum objave: 15 Veljača 2009 u 23:01
Pa onda, zaključujem seriju...slike su gotove, ništa više ne diram...i prekosutra se rastajem od njih , radila sam ih po narudžbi...
Još jednom, sve zajedno...
|
Objavio: gioiaa
Datum objave: 16 Veljača 2009 u 11:22
eh more,divno
|
Objavio: proljeće
Datum objave: 16 Veljača 2009 u 13:11
Dada ja sam ostala bez teksta....
Slike su  Točno se vidi da imaš onu neku nit umjetnika....
Ovaj morski opus ti je stvarno.... prevazišla si samu sebe...bravo
I pitanje na kraju: u kojoj ofertisimi si kupovala platna?
|
Datum objave: 16 Veljača 2009 u 18:42
proljeće napisao:
Dada ja sam ostala bez teksta....
Slike su [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot148.gif" height="46" width="56" align="absmiddle" alt="smile94" />Točno se vidi da imaš onu neku nit umjetnika....
Ovaj morski opus ti je stvarno.... prevazišla si samu sebe...bravo
I pitanje na kraju: u kojoj ofertisimi si kupovala platna? |
Hvala na komplimentima! Kupovala sam u Offertissimi u Sl. Brodu...Rijetko imaju platna, kolegica mi je rekla da ih je vidjela...otišla sam isti dan i kupila ih, a ona je navratila sutradan u namjeri da mi kupi još koje platno, ali veli da više nije bilo ni jedno.
|
Objavio: rose
Datum objave: 16 Veljača 2009 u 19:29
majko mila koliko fantastičnih radova! 
------------- http://tininkreativnikutak.blogspot.com/ - Moj Blog
|
Objavio: rena
Datum objave: 18 Veljača 2009 u 17:49
Svi tvoji radovi su fantasticni, super!
|
Datum objave: 18 Veljača 2009 u 18:59
... gledam more..
predivno more iz Slavonije...
|
Objavio: saara
Datum objave: 22 Veljača 2009 u 23:15
Prekrasno, prekrasno, prekrasno
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 01:11
Konačno sam dobila materijal koji sam naručila...evo što sam uspjela napraviti...
|
Objavio: ančica
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 06:27
stiglo ti je,juhuuu
afričko jaje zakon,krasno!!!!
-------------
|
Objavio: iris
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 08:10
afričko jaje je jedno od najoriginajlijih koje sam vidila 
-------------
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 10:19
afrikaner ti je baš uspio sa ovom crvenom podlogom ko da ga je pravi masai radio
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 10:21
iris napisao:
afričko jaje je jedno od najoriginajlijih koje sam vidila [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" /> |
Ideja nije bila moja, malo sam škicnula na netu, ali je stvarno super...inače mi se skoro ništa ne sviđa što napravim, a ovo je čak i mene oborilo s nogu.
|
Objavio: Triša
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 10:34
Rijetko ovdje svratim ,jer me iskreno puno više vuče cvijeće,a li ovo što ti radiš je stvarno predivno. 
------------- RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 12:45
Dada... a šta da ti kažem što već prije nisam rekla???
Ma super, sve +10!!!
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 14:00
odlično dada,
|
Objavio: Mamaa
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 14:09
Iako dosta često svratim na vaše radove i divim se viđenom, rijetko kad ostavim poruku jer mi je žao prekidati tako prekrasne nizove umjetničkih radova - ali sad ti moram reči --zaista prekrasno - detalji za kuće iz bajke
------------- Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 15:57
Mamaa napisao:
Iako dosta često svratim na vaše radove i divim se viđenom, rijetko kad ostavim poruku jer mi je žao prekidati tako prekrasne nizove umjetničkih radova - ali sad ti moram reči --zaista prekrasno - detalji za kuće iz bajke[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" /> |
Tim više cijenim tvoj kompliment...hvala!
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 18:10
Jajca su mrak, ali afrikaner je predivan, imam slabu točku na te motive!
------------- Extraordinary in the mundane.
http://www.izzycreations.blogspot.com - Moj blog
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 21:39
Ništa bez Klimta...
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 21:50
originalno i prekrasno
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 21:55
odlično! 
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 22:30
Sjajno!
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 22:35
nisam ljubitelj Klimta ali ovo je stvarno odlično
|
Objavio: Pemale
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 23:20
Predivno.
Ne znam po koji put pregledavam tvoj topic, jednostavno se ne mogu nadiviti.
Može pitanje?
Sa kakvim bojama radiš na platnu i čime ih mažeš(kistom ili spužvicom-kakvom)?
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 23:44
baš je po mojoj mjeri...super
|
Datum objave: 06 Ožujak 2009 u 23:50
Pemale napisao:
Predivno.
Ne znam po koji put pregledavam tvoj topic, jednostavno se ne mogu nadiviti.
Može pitanje?
Sa kakvim bojama radiš na platnu i čime ih mažeš(kistom ili spužvicom-kakvom)? |
Radim akrilnim bojama, a nanosim ih običnom spužvicom...poput onih kojima peremo suđe (bez grubog dijela)...izrežem komade, veličine kutije šibica, čak i manje. Boje uglavnom tupkam spužvicom, rijetko ih razmazujem u potezima, osim ako mi baš tako treba.
|
Datum objave: 07 Ožujak 2009 u 09:27
ovo je dobro.....savrseno lijepo....valjda zato sto mi je pri srcu.....klimtic
------------- The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
Datum objave: 07 Ožujak 2009 u 09:28
kad stavljma spuzvicom onda mi ostaju mjehurici......jel oni poslije tebi nestanu....jer meni ne bas
|
Datum objave: 07 Ožujak 2009 u 11:38
leonarda napisao:
kad stavljma spuzvicom onda mi ostaju mjehurici......jel oni poslije tebi nestanu....jer meni ne bas
|
Moje boje su guste, ne razrjeđujem ih s vodom...dobro, možda ni ti ne razrjeđuješ svoje...spužva me smije biti previše šupljikava...
|
Datum objave: 07 Ožujak 2009 u 15:03
i meni ostaju mjehurići ali kad se osuši pređem ponovo
|
Datum objave: 07 Ožujak 2009 u 19:17
Kutijica je stari rad, a jaje novi...u međuvremenu sam nanijela Sottile na Mozarta i sad čekam da počme djelovati...nadam se da hoće, jer prije nisam radila s tim lakom. Jaje je puno svjetlije nego na slici... metalik -srebrno
|
Datum objave: 07 Ožujak 2009 u 19:26
fantastično!
|
Datum objave: 07 Ožujak 2009 u 20:19
uvijek neka nova ideja, o realizaciji nema smisla niti pričati, fantastične su ti
|
Datum objave: 08 Ožujak 2009 u 10:52
Sva moja jaja

|
Datum objave: 08 Ožujak 2009 u 11:10
sva jajca su prekrasna,a ovo na mozarta je vanzemaljski lijepo
|
Datum objave: 08 Ožujak 2009 u 13:08
odlično!
|
Datum objave: 08 Ožujak 2009 u 20:05
jaja su
|
Datum objave: 09 Ožujak 2009 u 10:22
Dada šta da napišem kada su sve već rekli....
Uživam gledati tvoje radove.
|
Objavio: nadalivz
Datum objave: 09 Ožujak 2009 u 10:43
Mmmmmmmmmmmm kakva divna jajčeka. Ono plavo s anđelakima je nešto kak ja volim
|
Objavio: rena
Datum objave: 12 Ožujak 2009 u 19:05
dada28, ukrasena jaja su divna. Da li ces napraviti koje s uskrsnjim motivima, npr. zeko, pile, sarena jaja u gnijezdu, narcisi, jaglaci, i slicno. Takva bih mi dobro dosla kao ukras za stan. Ako prodajes, kupujem!
|
Objavio: monna-1
Datum objave: 12 Ožujak 2009 u 19:37
Predivni su ti radovi!
------------- "Friends are Flowers in the Garden of Life"
http://cvjetnavila.blogspot.com/ - cvjetnavila.blogspot
|
Datum objave: 12 Ožujak 2009 u 19:45
rena napisao:
dada28, ukrasena jaja su divna. Da li ces napraviti koje s uskrsnjim motivima, npr. zeko, pile, sarena jaja u gnijezdu, narcisi, jaglaci, i slicno. Takva bih mi dobro dosla kao ukras za stan. Ako prodajes, kupujem![IMG]smileys/emot112.gif" align="absmiddle" alt="smile55" />
|
Ma naravno da ih prodajem...pošalji mi poruku na privatnu poštu, dogovorimo se...napiši kakve motive želiš...
|
Datum objave: 22 Ožujak 2009 u 23:03
Danas sam prvi puta radila na kutiji...čini mi se da je malo prešareno...imam još jednu koja nije ofarbana, pa sam mislila zamijeniti poklopce, tako da uz ovaj poklopac ide donji dio koji bi bio jednobojan...
malo su mutne fotke
|
Datum objave: 22 Ožujak 2009 u 23:11
Odlični su motivi i rad ti je ispao super, baš je savršeno, svaki za sebe, ali slažem se da pokušaš ipak u drugačijoj kombinaciji, da se ne "tuku" dva ovako lipa motiva.
|
Datum objave: 23 Ožujak 2009 u 07:13
ovaj ornament ti je poseban, što je to (šablona, salveta..).Pukotine na "poklopcu" su ti fantastične i slažem se da zamjeniš gornji dio jer koliko vidim i pukotine su na donjem dijelu manje pa onda imaj u vidu kad radiš "zamjenske dijelove" - (kao da mjenjamo dijelove na autu ha ha )
|
Datum objave: 23 Ožujak 2009 u 07:24
Što počneš raditi od prve je savršeno izvedeno!
|
Datum objave: 23 Ožujak 2009 u 13:10
dada,prekrasno je!
|
Datum objave: 23 Ožujak 2009 u 14:35
Dada ništa nije prešareno.
Dapače...
Posebo je!!!
|
Datum objave: 23 Ožujak 2009 u 17:36
Hvala svima, i pohvale i kritike su dobrodošle...ipak ću pokušati zamijeniti poklopce, pa ću vidjeti kako će biti...uvijek mogu vratiti nazad...
Gogs, taj ornament je slaveta...zajedno s pukotinama.
|
Datum objave: 23 Ožujak 2009 u 18:52
dada kutija je i ovako prekrasna .. ali bi isto zamijenila poklopce..a bas sam se pitala za ove pukotine,kako su tako sitne,kad ono motiv
|
Datum objave: 23 Ožujak 2009 u 21:59
Ipak sam se odlučila za zamjenu poklopaca...mislim da je ispalo prilično dobro...u svakom sliučaju, čini mi se da je bolje nego što je bilo...
Onaj poklopac s cvjetnim motivom još čeka kutiju...primam prijedloge o mogućoj boji kutije...
|
Datum objave: 23 Ožujak 2009 u 22:09
Oooooo, ovo je pun pogodak! A za drugu kutiju - zašto je ne obojiš u boju u kojoj je i poklopac (ne mogu vidjeti je li bijelo ili slonovača ili nešto treće) pa napraviš crackle samo na dijelu kutije, na bridovima ili dnu ili tako nešto. Motiv gore je lijep i velik pa bi ti dolje išlo možda nešto jednostavno... Ma sigurno ćeš nešto iskemijati jer ova kutija je jako dobra!
|
Datum objave: 23 Ožujak 2009 u 23:54
Završila sam i drugu kutiju...sad mi se više sviđa
"Uživo" mi je puno ljepša
|
Datum objave: 24 Ožujak 2009 u 06:48
ma bravo za obje kutije, onaj ornament si stvarno ispasirala prekrasno ali i cvijet je dobio "svoje" takvom jednostavnošću.
|
Objavio: sanjam
Datum objave: 24 Ožujak 2009 u 10:48
Ovo je sad puno bolje, bravo!
|
Datum objave: 24 Ožujak 2009 u 11:07
svaka čast dada!
|
Datum objave: 24 Ožujak 2009 u 12:36
Ma super! Ovo je odlično!
|
|