Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Vrt Zelenkine mame

Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5598
Datum ispisa: 12 Svibanj 2025 u 01:27
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: Vrt Zelenkine mame
Objavio: Zelenka
Tema: Vrt Zelenkine mame
Datum objave: 03 Veljača 2011 u 21:57
Kao što sam obećala želim podjeliti s vama ljepote vrta moje drage mame!Ona je također veliki zaljubljenik u cvijeće i zaista ulaže puno truda u uređenje svojeg malog raja na zemlji.Prvo ću postaviti prvotne slike tog stvaranja raja sada on izgleda kao iz bajke i ovo što ću sada prikazati nije ni približno lijepo kao ono što danas doista jest ali volim prikazivati same početke stvaranja pa ću tako i u maminom slučaju polako pa sigurno! Pa uživajte!

Odgovori:
Datum objave: 03 Veljača 2011 u 22:07

Datum objave: 03 Veljača 2011 u 22:16

Datum objave: 03 Veljača 2011 u 22:20

Datum objave: 03 Veljača 2011 u 22:23

Objavio: sarajka
Datum objave: 03 Veljača 2011 u 22:47
Prekrasno.raznovrsmo,uredno,u pravu si zaista sam uživala gledajuči ovo krasno cvijeće,sve pohvale tvojoj mami,uh da sam bliže pa da  se ogrebem o koji pelcer, pusa za mamu i tebe dragasmile79

Objavio: misty-da
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 06:21
Valjda nije prekasno da ti poželim dobrodošlicu na forum Zelenka? Tvoja mama očito ulaže puno rada i ljubavi kako bi vaš dom postao pravi mali raj za sve ukućane!! A ti si izabrala najljepši način da nam ga pokažeš, od samog nastanka! Ne znam pomažeš li joj u tome, ali već tvoje divljenje prema vašem malom raju ukazuje na još jednu zaljubljenicu u cvijeće! Smile

-------------
Time is something you can never get back..

Objavio: Nataly
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 06:39
Baš sam uživala gledati slike, u ovo zimsko doba....I ponovit ću isto kao i Misty - ako ti nisam zaželjela dobrodošlicu, sada to činim..

Objavio: gospina trava
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 07:20
Hoste,ruže,"kopanja"bergenija,kkatusi,otoci, sve 5.
Bravo!!!!!!!!!!

-------------
Vrbovec, grade moj dragi:

http://www.youtube.com/watch?v=rhDCY-WM818&feature=related - http://www.youtube.com/watch?v=rhDCY-WM818&feature=related

Objavio: mali kaktus
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 07:41
Ja sam se ugrijala u vrtu tvoje mame,vidi se da voli cvijeće i sa puno truda uređuje svoju okućnicu.Clap

Objavio: antonija
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 08:15
prelijepo je cvijeće u tvoje mame, uživala san!

-------------
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Datum objave: 04 Veljača 2011 u 12:51
Hvala cure na dobrodošlici i lijepim komplimentima na račun vrta moje mame! To je vrt u ljeti i tada je prekrasan i uredan jer mu ona stvarno puno polaže ljubavi i brige.Ja joj ne pomažem previše jer imammalo dijete,nezgodno radno vrijeme(radim čitav dan )i još kad sam slobodna imamala am sve dosad dva-tri posla uz redovni posao a imam i sama svoj vrt i gradimo kuću tako da sam razapeta na sve strane iako sam strastveni zaljubljenik u cvijeće i sve vezano za njeg i zaista mi nije problem ništa raditi u vrtu i oko njega! Smile Evo sad je gotov ručak i idem kod mame pa ću joj prenjeti vaše pohvale inače to je vrt do prije 3 godine a danas ću kad se vratim postavti slike vrta prošle godine točnije u jesen u 11 mjesecu .Slike nisu baš dobre kvalitete jer sam slikala u krivo doba dana pa se vide na nekim sjene ali svejedno se vidi ljepota i raskoš te njegovanost! Tongue

Objavio: baka
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 13:05
Vrt je zbilja mali rajThumbs%20Up. Ali moram priznati moje divljenje ide kaktusima. Pa koliki su to veliki primjerci!!!Clap
Doista imaš divan primjer  kako urediti svoj vrt!Thumbs%20UpBig%20smile 

-------------
Nikad neću biti stara Riječanka.<br /><br />Stari su oni koji su barem 10 godina stariji od mene i to po cijelom svijetu!

Objavio: gioiaa
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 13:06
Zelenka,stvarno sam uzivala ,odmah se vidi da je ulozeno puno truda i ljubavi,vrt je divan i uredan,posebno mi se svidja kamenjar i stazice od sljunka i moram priznati da bi rado popila kavu na vasoj terasi...pozdrav za tebe i mamu

Objavio: hoya
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 13:17
Zelenka, uživala sam!

-------------
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT

Objavio: smrcko
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 13:19
Da predivne slike, puno zanimljivih detaljasmile99

Jedva čekam nove slikeSmile

-------------
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.

Objavio: Retriver Sara
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 13:43
Zaista jedan krasan domaći i uredan vrt u kojemu sve pršti od krasnih ljetnih boja. Baš sam uživala...velike pohvale i pozdravi mami! http://www.glitter-graphics.com">

Objavio: korijenko
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 14:52

Ovo je vrt u koji ću ja z guštom svraćati i uživati, a vidim i naučiti puno novih ideja.

smile141 za Zelenkinu mamu.

-------------
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)

Objavio: Fany54
Datum objave: 04 Veljača 2011 u 23:19
vrt tvoje mame je prelijep ruže fenomenalne a vidim i hoste jako lijepo izgledaju njih posebno volim smile141za zelenikinu mamu

Objavio: Anaida
Datum objave: 05 Veljača 2011 u 06:46
Bravo za mamin vrt i svakako nam se javljaj s krasnim slikicama!!

-------------
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans

Objavio: FLORAMYE
Datum objave: 05 Veljača 2011 u 11:45

Joj, prekrasno!

smile141za Zelenkinu mamu!

Datum objave: 05 Veljača 2011 u 12:47
Evo, kao što sam obečala, draga Nuna, Ovo je samo jedan dio, niti pola ruža moje mame. Ima ih oko 50-tak vrsta.

Datum objave: 05 Veljača 2011 u 13:02
Predivne ružeClap

Znaš li možda vrstu ove penjačice bujnog cvata i ove crvene niže?

-------------

Objavio: Mira K
Datum objave: 05 Veljača 2011 u 13:28
Divne ruže a ova mala ljepotica je najljepša!
Imaš divne penjalice! Mislim da je crvena Don   Juan i veselim se svojoj koja će valjda jednog gana biti kao tvoja.

Datum objave: 05 Veljača 2011 u 13:43
Neznam zašto ali slike kad sam ih postavljala na forum jednostavno zarotiraše obrnuto! :(( Neke se poslaše i duplo a neke su mutne ok te mutne su bile takve i prije jer su slikane mobitelom ali ovo je sad čista katastrofa! Jer mi može tko reči zašto se normalno okrenute slike obrnuše postavljenjem na forum??? Confused

Datum objave: 05 Veljača 2011 u 13:45
Ovu crvenu sam kupila ja mami i mislim da se zove Don Juan,prekrasna je i divno miriše a procvala je iste godine kad ju je mama posadila . Nakon dvije godine popela se gotovo na krov Smile

Objavio: Mari,5510
Datum objave: 05 Veljača 2011 u 13:54
smile57Prekrasno uređeno dvorište s bezbroj različitih biljaka, oduševljena sam i čestitke tebi i mami za puno raznovrsnih i kreativnih gredica, kamenjar je također dotjeran

-------------

Datum objave: 05 Veljača 2011 u 15:14
Hvala na odgovoru, prekrasna jeClap.

Imam je, znači tako će izgledatiTongue

-------------

Datum objave: 05 Veljača 2011 u 18:14
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Hvala na odgovoru, prekrasna jeClap.

Imam je, znači tako će izgledatiTongue
I ja je imam nadam se da će i moja biti takva ja sam svoju tek u jesen posadila ali imam pravog stručnjaka za ruže tako da se ne brinem! Wink Inače moja mama u jesen pognoji te svoje ružice obilato stajskim gnojem ujedno ih zaštiti od mraza i kaže da su zato tako brzo narasle i bujno cvatu! Tongue

Objavio: mali kaktus
Datum objave: 05 Veljača 2011 u 18:22
Prekrasne ruže ima tvoja mama,to je moje cvijećeClap

Datum objave: 05 Veljača 2011 u 18:43
Hvala ženske ! Smile Ima ih ona jako puno samo ja ne mogu naći te slike u brojnim albumima Confused Vidim da su mi slikice sada konačno okrenute pravilno neznam čije je to djelo ali mu se duboko zahvaljujem! smile79 I vama jedan veliki smile78

Objavio: enrikova nona
Datum objave: 05 Veljača 2011 u 18:48
kakva mama takva kci, bravo za obadvijesmile55

-------------
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna

Objavio: nuna
Datum objave: 05 Veljača 2011 u 20:19
Zelenka veliko HVALA,ispunila si obećanje.Vrt je stvarno super a sigurno znaš da su me ruže posebno oduševile.A i ona slatka curica naravno.Cvijeće među cvijećem.Penjačice su baš bujne.Za crvenu sam pročitala da je Don Juan a kako se zove ona žuta?Pozdravi mamu i još nam tih slikica pronađi.Idem ponovo pregledati slike.

Objavio: sarajka
Datum objave: 05 Veljača 2011 u 20:42
Ona malena ružica je preslatka,a mamine ruže krasne,zaista se vidi da ih gaji sa puno ljubavi,pozdrav za malenu,mamu a naravno i tebe koja nam stavljaš ove prekrasne slike

Objavio: OTOK
Datum objave: 05 Veljača 2011 u 21:05
Prekrasan vrt, baš sam uživala

Objavio: moon
Datum objave: 06 Veljača 2011 u 15:47
prekrasan vrt tvoje mameThumbs%20Up

Datum objave: 07 Veljača 2011 u 16:26
Hvala svima i mama se zahvaljuje na lijepim komplimentima! Nažalost ne zna nazive ruža ! Ja ću se ove godine sama potruditi malo bolje ih uslikati pa će ih znalci ruža možda znati dešifrirati :) 

Objavio: antonija
Datum objave: 07 Veljača 2011 u 17:56
lijepe su ruže tvoje mame!
slika njene unučice na travi sa bilelim cvijećem je prekrasna!

-------------
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk