Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Moje malo carstvo

Web: Cvijet.info
Kategorija: Vrt - Forum o vrtovima
Ime foruma: Moj vrt u slikama
Opis foruma: Pogled u moj, tvoj i Vaš vrt, kroz slike...
URL: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=944
Datum ispisa: 29 Lipanj 2025 u 22:47
Verzija softvera: Web Wiz Forums 10.15 - http://www.webwizforums.com

Tema: Moje malo carstvo
Objavio: Branka
Tema: Moje malo carstvo
Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:14
Evo da i ja pokažem malo svojih biljčica,
malo sad, a malo drugi put........

moji bockavci

Odgovori:
Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:15
Moje orhideje

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:16
još malo mojih bebica

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:17
moje Noline

Objavio: Triša
Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:18
Bravo Branka, bravo- mogla si staviti još - jako volim kaktuse, baš sam danas napravila jedan mali terarij od njih, a već imam jednog.smile78

-------------
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:19
i još malo......

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:19
Dok sam pisala prethodnu poruku ti si već ubacila nove biljke, koje su fenomenalne - nemam riječi - sve je vrlo lijepo.smile79

-------------
RIJEKA

Objavio: TeaK
Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:21
Ja neću komentirati jer sam svoje komentare ostavila uživo

smile93

-------------

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:22
Dijelić mog limuna

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:24
Moj vodeni u zimskom izdanju

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:26
A ovo je porezani pampas da je nebi znala naći put do kuće

ali ja snimila kuću ranije i danas samo DIN-DON. smile156

-------------

Objavio: shasha
Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:52
smile141smile141prekrasno,Branka.Onaj veliki kaktus,zeleni jesmile94
E sad bi te jasmile143 pelcer od njega.Dam ti pelcer takvog crvenogsmile143

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 19:58
E Shasha jesi li primjetila ptičicu na nolini????

Kako je guba - kao prava.

-------------

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 20:12
nisam,ja sam zapela na kaktusuLOL

Objavio: Zvjezdana
Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 20:19
Branka predivno!

-------------
Per aspera ad astra.

Objavio: andrea01
Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 21:11
smile141Branka... Vidim ja da je Tea već obavila posao!!! smile96 

Datum objave: 26 Siječanj 2008 u 23:29
pa ljudi dobro večer evo ja stigla u goste i onda šta k kažete na moje cvjetiće mislim da sam zaslužila da budem u  vašem cjenjenom društvancu . zahvaljujem dragoj teici što je  bila tako dobra i sve vam zorno pokazala  . neznam da li je još tu ili je ošla  spat - evo imala je priliku da čuje glas amerike, jer kod mene se svašta može doživjeti - a pelceri  o tom kasnije kad bude vrijeme - neki su bezecirani.

Objavio: nbjelovu
Datum objave: 27 Siječanj 2008 u 01:06

Hi, Branka,

Predivno cvijece, od svega po malo imas! I kaktusici, i tropsko, i paprati, svasta!

Ona biljka sa listovima nalik na amarilis, samo malo debljim, je li to hameanthus? I jesu li ono njegovi cvjetovi okrugli, zuckasti? Ako jesu, koliko je star i kako uspjevas da ti cvate. Moj je vec skoro trecu godinu, pustio je mlade, ali ne cvate. U kakvoj ti okolini stoji (sunce-sjena)

-------------
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Objavio: Šeflera
Datum objave: 27 Siječanj 2008 u 18:50
Jako ljepo Branka! Paprati su ti prekrasne!
A samim tim što si potražila forum o cvijeću - zaslužila si da budeš i njegov dio!
smile79

Datum objave: 27 Siječanj 2008 u 19:23
Branka sve je prelijepo, ali tvoj vodeni vrt - bazen  smile227

-------------
RIJEKA

Objavio: Arwen
Datum objave: 27 Siječanj 2008 u 23:44
branka, prekrasno!

-------------

Objavio: AB100
Datum objave: 30 Siječanj 2008 u 17:15
jako mi se sviđa vodeni vrt prekrasan mi je smile55

-------------
AB100

Datum objave: 30 Siječanj 2008 u 21:27
za sašu -može pelcer  ima ih nekoliko ( na kavi) - au vezi  klivije - pa dosta je osjetljiva nevoli mijenjati mjesto  , neće puno vode osjetljiva je na štitaste uši , mada sam ih nekoliko puta čistila . cvjeta nakon nekoliko god.  dok ne ojača , tako je bar bilo kod mene. voli i sunce ali ne prejako ,ljeti stoje na stepenicama pred kućom. da ima prekrasan cvijet naranđaste boje , nekoliko njihu na jednoj stapki koji tvore veliku okruglu lopto  , i dugo cvjeta . obično im dajem 1 mj.štapiće za cvjet u to vrijeme.. imam nekoliko kom. jer sam ih presadila prošle god. a vodeni vrt je u fazi sna , tek pokoja biljčica oživljava na suncu, ali kad bude u punom sjaju ja ću da vam pošaljem fotku , ako mi pes  ne zgazi prije toga .

Objavio: flora
Datum objave: 31 Siječanj 2008 u 09:45
wow, baš lijepo i raznoliko, od svega po nešto Clap i vani i u kući
a tek kad zatopli, ahaj, krije se tu svega,  imat ćemo što gledati na sličicama Smile

Datum objave: 26 Ožujak 2008 u 23:54
evo maminih novih slika koje ona ne zna uploadat (ali naucit ceTongue) pa sam ja to napravio umjesto nje. neke slike nisu okrenute kak treba ali vjerujem da cete se snaci.

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 00:05
evo vam sad moje nove slikice ali vidim da su malo pijane ali vjerujem da budu odgovarale. dala sam si truda da ih malo približimsmile136

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 00:13

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 00:22

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 00:28

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 07:14
Branka slike su fantastične , a tek ono na njima.
pa za pogledati prve malo sam morala iskriviti vrat, ali poslije se sve popravilo.
Noćna ptico, dok mi spavamo ti vrijedna, da sam znala bila bi se priključila, jer baš nisam nikako mogla zaspati.
Imaš hrpu biljčica, ali bezenčić mi je zapeo za oko.

-------------
RIJEKA

Objavio: lana_1
Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 07:23
prekrasno branka

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 07:50
ma joj malo su se naoile ali pokušala sam vam  malo približit da bolje vidite , to vam tako izgleda kad čovijek neke stvari ne radi sam , ali dobro je , drago mi je da vam se sviđaju,tek sad počinje cvatnja .smile211

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 09:06
Meni zapela za oko kockavica.
Naravno da je sve preljepo no neke tako rijetke(gotovo da ih više ni nema)biljkice zapnu za okosmile120

Objavio: maso
Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 09:16
smile39predivno Branka

-------------

Objavio: SilveK
Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 09:19
smile141 Prekrasno. Prava mala đungla! Ima tu svega, a vrt jednostavno prekrasan...

Objavio: mimar
Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 09:55
Branka,moj glas ide za vodeni deo vrta! I dugujes nam njegove slike kada sve ozeleni.

-------------
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 13:25
haaa.. mnnnnnn - baš san hepismile126

Objavio: iris
Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 13:28
baš je lijepo kod tebe :)

a vidim i da se neko bilje i posude odupiru gravitaciji :))

-------------

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 13:32
da - da - ma to moj sin  kao mami napravijo  uslugu .

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 13:36
ma zezam se...nema veze za to...svakako je prelijepo sa ili bez gravitacije :)

-------------

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 13:40
ovo što sr vidi u  jezercu - kao neke posude to su kadice ukojima su lopoči ali oni još neidu van , tek pokoji listić niče pa se nevidi najbolje . bit će slike kad budu u cvatu .u vrtu  iza ove grančice gdje se vidi breskvin cvijet - nalazi se nekoliko presadnica pampas trave koje čekaju buduće vlasnike . to mi je ostalo viška .zatim se vidi mala kockavica ,pa zimzelen sa crvenim bobicama , , i puno toga što se još nalazi u ložioni ali to će biti drugi puta , neke slikice su sad prikazane drugi put ali u boljem izdanju .

Objavio: FranjicaZG
Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 14:11
Mislim da danas više od mene nikakve koristi, samo se sprešetavam po vrtu i po kući, stvarno pravi raj, ne znam što mi je ljepše, jedino znam da mi pogled na tvoje nolinice steže srčeko. Prekrasne su i tako djeluju zdravo, meni još uvijek nije jasno što sam napravila sa svojom.
Nisam znala da je klivija tako komplicirana princeza.
Kupila sam kartu za vlak....smile183

Objavio: alisa
Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 17:42
Branka,predivne su ti biljke,ali vodeni vrtttt,ma divotaa..planiram i ja da nabavim jedna mali vodeni vrt..

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 17:52
ja sam samo mala kap u moru - naspram onoga što sam vidjela kod gazde , , tamo su mi oči ostale , ali ja sam još u uređenju , ovoje tek početak .

Objavio: dada28
Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 18:01
Branka, ti si iz Siska ako se ne varam? Kad slijedeći puta dođem u Sisak, evo mene po pelcere . Cvijeće ti je prekrasno, vodeni vrt je krasan...sve ti je stvarno super!

-------------
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..

Datum objave: 27 Ožujak 2008 u 21:18
može , ja sam uvijek za  ako ste i vi za,samo dođite,, ali samo niko ništa ne govori kako vam se  sviđamoj kaktusić onaj mali zeleni što ima cvijetić od pola metra na stapki. to mi je ljubimac. i kao što vidite sve su mi orhidejice također u cvatu punom parom , , ako se sjećate da sam rekla daih ne obrezujem ni kako i stalno cvijetaju . sad pušta ju nove listiće i očekujem puno novih cvijetića .. 

Objavio: prepelica
Datum objave: 28 Ožujak 2008 u 09:19
Pa,  Branka hvala na lijepim željama za rođendan, a i hvala na slikama u ime svih zelenorukih. Očito da tvoje ruke nisu samo zelene, već i šarene - pa kod tebe cvjeta sve moguće i nemoguće.
U drugom postu nemoj slike naginjati samo lijevo, već nagni i koju desno da nam se vratovi vrate u normalni položaj.
Svaka čast, pozdrav, Ive

Objavio: lana2
Datum objave: 28 Ožujak 2008 u 09:37

Branka, zaista prekrasno, ti od svega imaš ponešto, a vodeni vrt je ..... supeeer

Datum objave: 28 Ožujak 2008 u 20:30
Branka, biljke su stvarno smile120Još kad se sve zašareni smile57

Datum objave: 05 Svibanj 2008 u 22:09
Budući da nije javna tajna da nam Branka ima problema sa podizanjem slikica, evo da sad ja pokažem njene biljčice jer moram priznati ovu uslugu je skupo platila (stigao je bijeli lopoč za mog vodenka)

Brankin vodenko

-------------

Datum objave: 05 Svibanj 2008 u 22:11
i ostale čarolije

-------------

Datum objave: 05 Svibanj 2008 u 22:26
Krasno,ma kaj krasno,prekrasnoooooo!!!!
Neke su mi biljkice i poznate.Branka,(ili TeaK) slikajte cvijet kad ova zadnja procvate.Moja je u kamenjaru i ako prije procvate stavim slikicu.Nestrpljiva sam da vidim cvijet(ako ga ima,a trebala bi)

Datum objave: 05 Svibanj 2008 u 22:29
vidim da je teak bila vrijedna , zato je njezin lopoč došao sa velike rijeke drave . direktno u petrinju . volim se iskupit kad mi netko učini uslugu,hi...hi..ha..ovdje su neke koje sam kupila neki dan sa sashom u ludbregu , te sutra posadim ,. da nađu svoje novo mjesto .
slikala je sve . samo mene  ne - zaboravila

Datum objave: 05 Svibanj 2008 u 23:01
ja te nisam zaboravila,Branka....slikatiLOL

Objavio: xenia64
Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 09:36
Prekrasno Branka, naročito oni kaktusići

Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 17:50
Na nekom od foruma sam priznao da sam banuo u Brankino carstvo i sva cvjetna čuda vidio iz bliza. Branka stvarno ima i zelene i zlatne ruke. Vjerujte, još je ljepše uživo nego na slikama.
Pozdrav, Ive

Objavio: TILjO
Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 20:05
Originalno poslano od člana prepelica prepelica napisao:

Branka stvarno ima i zelene i zlatne ruke. Vjerujte, još je ljepše uživo nego na slikama.

Vjerujemo... Znamo...

Branka, zaista je sve predivno,
a vidim još neke zanimljivije stvari mome oku kod tebe...
Hehehe...

-------------

Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 21:42
Branka, Branka, čudesnosmile120

-------------
RIJEKA

Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 21:52
nije to baš tako kako vi mislite , ali dobro .pozdrav prepelici . imam još onih jaja . kad stižeš . a dobiš i kavicu .
sas ha je vidla poznati cvijetić , ček dok opet dođem neče mi tvoj vrt pobijeći sigurno . samo da tina dođe kući eto mene .
nisu mi svi irisi još procvali , a tek ruža penjačica , to je tea zaboravila slikati .

Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 21:57
Branka, naravno da nećeš "sama sebe hvaliti", ali slike pokazuju više... Wink
Jeli onaj rozi cvijet iza irisa bijelih phlox ili nešto drugo?

Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 22:07
Nema veze ko je slikao! Mogu ja dočarati i sa malo naherenim vratom! Dobro mi dođe vježba vratnih mišića obzirom da tak i tak samo sjedim!
Bitno je tko se trudio! Sve je prekrasno Brankić! smile79
Naša pasiflora sa zadnje kavice mislim da nije preživjela!Cry

Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 22:47
dobro nemaš brige , ima moja majka kolko voliš pa te jedna grana čeka . a andreju sam već obavijestila o svemu , njeno pitanje je potvrdno

Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 22:58
Brankić smile79

Datum objave: 06 Svibanj 2008 u 23:14
Što učinila si ti od života mog, od života mog...
Noćas nema spavanja, samo zbrajam i oduzimam gdje bih što mogla staviti kaj bum kod tebe ukrala. Aha, zaboravila sam ti reči ne dolazim vlakom nego šleperom, ne dolazim na kavu nego na tjedan dana a možda i ostanem ak se upijem prišmajhlati tvom mužu (planiram mu obećati da ću ja vaditi čarape iz vešmašine i da ću vam oboma nositi kavu u krevet i joj svašta bum mu obećala da malo ostanem u raju, misliš li da bu upalilo?)smile78

Objavio: mimar
Datum objave: 07 Svibanj 2008 u 08:42
 Branka, kako je u Beogradu vec Evrovizijsko raspolozenje ja u skladu s tim-  I .... 12 poena za Brankin vodeni vrt!

-------------
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje

Datum objave: 07 Svibanj 2008 u 15:03
joj mimar srce  si  baš ti hvala . sreća tvoja  da si tak malo dalje , nebrini da bi baš i kod tebe sve bilo na broju . ja sam ti neke loše ruke  što od nesem , sve ostalo ide zamnom .ha.ha..... a kod tebe sam vidla svega lijepoga , samo treba velika beggggg  

Datum objave: 07 Svibanj 2008 u 15:04
a možda da posudum od fra njice prikolicu , torba bi bojim se bila malena    

Objavio: romira
Datum objave: 07 Svibanj 2008 u 22:52
smile120PREDIVNO

-------------
la vita e' bella

Datum objave: 18 Svibanj 2008 u 00:27

Nakon cjelojutarnje jurnjave i hvatanja vremena sjedam njezino visočanstvo MKM i pravac Sisak, veselim se obilasku Sisačkog sajma cvijeća s našom Brankom. Jasno MKM ostaje u Lekeniku kod svoje sestrične (mislim da joj je previše mojeg kihotanja a salve smijeha koje povezuju Branku I mene ne bi njezine malecke uši podnjele!). Pokupile smo sve igračke (albume sa fotografijama MKM i njezinih kraljevskih potomaka), bočice sa hranom (banana, dijabetički bonboni i na kraju ali ne najmanje važno inzulin), prebrojile koliko imamo maramica, uzele štap i kišobran za svaki slučaj i uz Božji blagoslov – krećemo. Prvi dio puta odrađujem besprijekorno,  pronalazim  cestu u Lekeniku za prilaz rođakinji, pronalazim kuću, rođakinju i sad jurim u Sisak.

Ne mogu proći a da vam ovo ne pokažem:

Visoko sa električnih stupova gledaju me

A uz put se nižu drvene hižice

Pa onda prava turopoljska katnica

Na kojoj je prekrasan detalj drvenih rebrenica (škura, šalaporki)

Zgodna kombinacija  starog i novog

A susjedna kuća vapi da i nju obnove ali kako je to zaštićeni spomenik kulture izgleda da je bolje da propada.

Glava leti na sve strane ali ako nastavim sve slikati neću ovaj tjedan doći u Sisak, za kraj detalj dok sam čekala da se promijeni svijetlo na semaforu.

Dobila sam detaljna uputstva, Iz Lekenika ideš samo ravno, samo ravno prema Sisku, prođeš Petrinju i javi se, ja te čekam na cesti pred kućom. Dobro, valjda žena zna! Moram priznati da sam uspjela doći do Siska ali ni Petrinju ni Brankinu kuću vidjela nisam. Hvala Bogu na mobitelima, joj pa nisam skrenula prema Petrinji, dobro, sad po industrijskoj zoni kroz Sisak, pa onda preko mosta i natrag prema Petrinji – “i samo ravno do kraja”.  Neću vam ni spominjati da me je navela  na obilazak svih velikih robnih kuća, mao sparkirala kod OBI-ja. Opet križanje  o kojem nisam dobila niti riječ objašnjenja  i baš zato ne odlazim ravno već skrećem desno, ulazim u mjesto pod nazivom M..., izdaleka ugledam pampasicu (hvala Teak što si me upozorila na taj detalj)

dajem žmigavac i taj tren Branka počinje mahati. Mislim da zbog konspiracije moram paziti da vam ne spomenem  ime mjesta u kojem sam bila, nakon vožnje u krug pa do kraja.  Branka je uvjerena da to neću moći nikada više ponoviti. Vara se, vara se!

Ruže za dobrodošlicu već i izvan dvorišća, I bijela, I crvena I žuta I sve odjednom

Pogled s ulaza

Ne samo da joj kapučino “dolazi” u krevet već stiže jedna nježna ali žuta ruža

Brankin vodenko

Pitoma šparoga za podsjećanje na dane u Njemačkoj

Prozor pun bodljikavaca a kuća potpisa nekih tamo bradonja

Kroz žuuute perunike škicam sijačicu? Drljačicu?

Andrea je l’ ti se štuca!

Oko vodenka prekrasno kamenje a ovaj je s Raba

Ovo je čudesan vrt (pa jasno kad u njemu rastu lude gljive)

Istovremeno cvijetaju đurđice

Rastu plodovi smokvice (ma nisam pomiješala, stvarno raste u M između Siska i Petrinje)

Nektarine

i
Breskvice i paradajzeki u kanalićima za natapanje

Grmek kojem nisam zapamtila ime sa puno crvenh pupova

Sad mi obilazak postaje jako čudan, prvo ružmarin

Pa onda kale.

Nevjerojatne asocijacije a nisam sigurna što je sve u stanju Branka učiniti pa brzim korakom stižem do ove ljepote, veli Branka da su Francuzi

Klijalište u kotlovnici joj čuvaju nimfa papiga i lastavice

Na zadnjoj strani kuće fotkam ispred I  kroz kuhinjski prozor

A ovo je odbor za doček na ulazu u kuću

O, o, o, moja , ma ne ana već nolina

Više nemam snage za pojedinačno portretiranje i jednostavno neću baš ništa reči o Brankinim orhidejama (uf, uf, uf) I  bodljikavcima I sukulentićima njezinog muža (grrrrrrrrrr, grrrrr)

Atmosferu I uzajamnu ljubav te zajedničko stvaranje možda najolje pokazuju oe prelijepe ukrasne posude za cvijeće koje su napavili Branka I njezin muž

a vidi se  razvlačenje loze z zaštitu kod ispijanja kapučina!!!!

Za danas mi je dosta i fotića i smirivanja ruku, ne moram vam reći da me je ovo cvijeće zadovoljilo i da nismo stigle na sajam cvijeća. Na kratko nam se pridružila i Teak. Jedno prelijepo druženje začas se približilo kraju uz obećanje da ćemo nastaviti priču …

Bila sam jako pristojna i rekla da nemam kuda posaditi novo cvijeće, sad ću lijepo na fotkicama vidjeti što bi ipak moglo doći u moje kopanjice (ma onaj, onaj posve bijeli iris i još ponešto) pa onda jedan dan na prepad kod Branke (ma dobro, mogu opet biti kremšnite, faaaaantastične su, mislim da to ne smijem tako na glas reči jer će doći iz Sanobora po recept).

Datum objave: 18 Svibanj 2008 u 08:40
Dakle Branka! Zakaj se tvoj vrt tak skrivao. Franjice hvala na otkrivanju!
smile57

Datum objave: 18 Svibanj 2008 u 09:30
pa sve sam pročitala samo nema slikica , , ali kao što već svi znaju franjica to malo uljepša na svoj način , tako da to nije baš tako sve super ,
 nevjeruj ženi ni dok spava , kaže poslovica  a franjica , ma mislim da sam našla još jednu divnu žensku  sa kojom mogu podijelit sve vesele i tužne trenutke , jer FRANJICA JE  JEDNOSTAVNO , FANTASTIČNA   čak se dopala i mm koji inače uvijek ima naki ludi komantar  sveze glede mojih odabranih prijatelja .hhaaa....a. a uostalom muškima su samo gluposti na pameti kad nemaju o čem razmišljat tak da je to normalno  tak mu se dopala da je samo obletao oko nas i nosio šalice i tacne , ha.....ha...   

Datum objave: 20 Svibanj 2008 u 23:34
Franjice, lako bumo mi za kremšnite!!! smile156
Vidim ja na ovim slikicama i drugih detalja koje su mi zapele oku!!!!

Štucanja je bilo naravno...

Objavio: maso
Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 12:21
Ovo je predivnosmile79

-------------

Objavio: rijeka53
Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 13:46
Neka malo napise pa da vidimo kojim  HOST-om  se sluzi Fzg mozda je tu misterij ca Branka ne vidi njene slike, as kad ih ja stavim sa fotobucketom ih vidiUnhappy 

Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 14:24
Ja srećom vidim slike i predivne su, i ne znam koja je ljepša ona s Brankom, rodom ili kokoškama, ali mislim da je ipak najbolja ruža koja dolazi u krevet.

-------------
RIJEKA

Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 14:39
Branka... Zaista ti je sve predivno...

Nisam znao da imaš Talijanke?! Krasne su...

-------------

Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 14:49
joj ja neznamšta da kažem više smile155 rijeka mi pošalje sliku i ja je vidim , a od drugih ne 

Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 14:56
Daj, kada ti sin dođe neka ti sredi kompjutor...
Mislim da bi to bilo najbolje...
Ili... ne znam ako bi šta pomoglo da si obrišeš Cookies...

-------------

Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 18:10
evo ja obrisala cookies, ali sve je kako je bilo 

Objavio: dada28
Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 20:58
Brankić, super ti je vrt!

-------------
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..

Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 21:05
prekrasno Smile a da unajmimo Franjicu za prezentaciju naših vrtova Tongue

-------------

Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 21:20
ma ona ti je oriđiđi nema bolje , ali samo kad bi imala taxi

Objavio: SilveK
Datum objave: 21 Svibanj 2008 u 22:13
Sve je prekrasno! Bravo Branka!

Objavio: proljeće
Datum objave: 26 Lipanj 2008 u 11:20
Branka, što se ja odmorih uz tvoje cvijeće, imaš prekrasan vrt, bazenčić, ma sve ti je tako lijepo...

Datum objave: 26 Lipanj 2008 u 12:43
Branka se ništa ne javlja izgleda da toča nogu u vodenku!

Datum objave: 29 Lipanj 2008 u 22:47
nikako ne stignem zauzeta sam non stop , a i moje dijete nikako da se makne od kompa , ma nek samo uživa još malo i ode ona a ja ću sa vama djelit tugu i radost

Datum objave: 29 Lipanj 2008 u 23:17
Martina, nebum mamu špotala, ali tebe... barem nam ti dočaraj ugođaj dok si s nama!!!! smile72

Datum objave: 30 Lipanj 2008 u 17:40
danas sam vidjela da mi se javljaju rozni crveni lopoči , jedva ih čekam . budem slikala ak tina još bude tu ili ak oni uspiju procvasti 

Objavio: vanja
Datum objave: 14 Rujan 2008 u 09:41
 Branka, pa sve su rekli naj naj naj predhodnici o tvom vrtu, cvijeću a posebno o vodenom vrtu, pa ja nemam šta novoga dodati već samo

smile57smile71smile120smile141
smile79

Objavio: gioiaa
Datum objave: 16 Rujan 2008 u 19:17
Branka stvarno ti je divan vrt,samo pohvale

Objavio: manči
Datum objave: 16 Rujan 2008 u 21:51
Konačno sam sve pregledala....koja zbirka !!!!!!!!
Čestitke, jezero...divno!!!!!!

Datum objave: 26 Rujan 2008 u 22:02
evo samo da se malo ova kiša smiri , slijedi uređenje jezera i ako netko nešto treba ili tko želi lopoče bijele , nek se javi , imam i dva pampasa , ali bi voljela nešto drugo zauzvrat , , bit ću skromna pa ću pitati za mimozu ili  kameliju , samo mi treba grančica- ostalo je moja čarolija 

Datum objave: 26 Rujan 2008 u 23:12
Draga moja Branka, da sam ja dobio toliko pohvala kao ti, već bih se umislio. Molim pampas, ako ga već prije nisam bezecirao i mladicu lopoča, na kojem ipak treba biti malo korijena, jar moja čarolija nije baš jaka.
Ne znam samo kako ću ti se odužiti, jer nemam mimoze, a imam damu bez kamelija...
Pozdrav

Datum objave: 28 Rujan 2008 u 21:19
ma ti si stvarno šašav . samo dođi dobit ćeš pampas , nemaš brige , jedan je rezerviran za božikovine , pa i tebi dan jednoga , a kameliju već dugo tražim , to će mm , on ima čarobne ruke za pelcanje , samo trebam JEDNU  GRANČICUUUUUUUUUU
pozdrav tvojoj dami i luni

Objavio: Anaida
Datum objave: 30 Rujan 2008 u 06:48
Draga Branka, a i ja se naputovala tvojim vrtom, domom, kućicom, okućnicom... Na jednoj od slikica "dobrodošlice u dom" vidjela sam i tvoju crvenu djetelinu, takvu imam i ja... Prelijepa mi je ta biljčica. 

-------------
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans

Objavio: kikina
Datum objave: 06 Listopad 2008 u 22:41
Branka super si to uredila.jako lijepo.jezerce je mrak.kako si dobro rasporedila  biljke,svaka čast.smile141

Datum objave: 07 Listopad 2008 u 09:53
Anaida ovaj kutak je presladak, a djetelina super.

-------------
RIJEKA

Objavio: bija
Datum objave: 07 Listopad 2008 u 21:01
smile127Veoma lijepo.

Objavio: bergenia
Datum objave: 07 Listopad 2008 u 22:05
Uf, što sam spora!smile42
Ovu ljepotu vidjela sam tek danas!
No, hvala ti svejedno (tebi i franjici) što ste mi uljepšale večer vašim sličicama!
Branka, pravi majstor cvijeća! Jezerce je suuupeer!

Datum objave: 14 Listopad 2008 u 10:19
vidim da je triša več u polu snu , pa me je zamijenila , očarale je  moje biljkice  ali toga ima još malo više od zadnjih slikica  tako da sad muku mučim gdje ču to sve spremit , slijedi preuređenje jezerca  jer sad su lopoči pri kra ju i trebaju oštru rezidbu 

Ispiši stranicu | Zatvori prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk