Fantastique tres chique |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | |
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Ožujak 2013 u 10:35 |
Svaka ćast za stolicu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure
![]() |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
čajnici su predivni...jako mi se sviđaju te stare tvari obučene u novo ruho....posebni su...a stolica ostavlja bez riječi....
|
|
![]() |
|
thania ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 84 |
sve je jako lijepo,kutije posebno!
![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
STOLAC MRAK
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ladice su obojene, ali je u međuvremenu moja kćer obojala na svoj način sve ostalo.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Stolica sa Jakuševca prije..
![]() i poslije ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vlatka- ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 229 |
Sve je super, bravo salomon
![]() |
|
![]() |
|
I meni se kutija posebno sviđa, a znaš da ju na sajmu nisam uspijela prodat? Nitko ju nije ni pogledao..Na kraju sam ju mjenjala za broš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Super ,ali ona kutija mi dfalčje ostaje favorit ,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Prije..
![]() Poslije.. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kokica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
Prekrasni radovi, posebno mi se sviđa kako si sredila onaj ormar!
|
|
![]() |
|
Kutija mi je odlića ,od kog materijala je ?
|
|
![]() |
|
I kutijica
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I malo svijećnjaka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Još jedan čajnik
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lily, na sajmovima. Meni je ovo prvi na koji idem, ali se nadam i ne zadnji. Treba bar dijelomično pokrit troškove
![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Svi idu na sajam a ja ni trc ubi me nemrem si pomoči valjda ču do sljedečegf napraviti nešto za prodat a ne kaj samo dijelim
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Sve je super ,ali gdje vi to prodajete?Ja samo dijelim i dijelim ...
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Svjećnjaci sa Djedom Mrazom su mi preslatki, i čajnici mi se baš dopadaju
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |