|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
Branka samo naprid
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
I ja mislim - bilo je i vrijeme da se probudiš iz zimskog sna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
ah konačno sam si pronašla stranicu , moram stavit slikice , a nisam znala gdje se to zagubilo , evo ja sve priredim , i prenest ču vam da vidite
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
![]() |
e- e, sigurno bi i ona htjela takvu ali je nema,
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Nije te Triša zamijenila, Branči, nego sam ja "kopirala" tvoju slikicu komentirajući kako je lijepa djetelina, pa je ona potvrdila moju misao
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
![]() |
gledajući tvoje cvijeće i sve ostale s foruma došla sam na ideju da naručim kamion zemlje i na terasi napravim dvorište i obavezno jezerce.mislim da bi me poslali u prijevremenu mirovinu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() |
e Branka slatke su to muke, a sve ti je prekrasnooo
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
vidim da je triša več u polu snu , pa me je zamijenila , očarale je moje biljkice ali toga ima još malo više od zadnjih slikica tako da sad muku mučim gdje ču to sve spremit , slijedi preuređenje jezerca jer sad su lopoči pri kra ju i trebaju oštru rezidbu
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
Uf, što sam spora!
![]() Ovu ljepotu vidjela sam tek danas!
No, hvala ti svejedno (tebi i franjici) što ste mi uljepšale večer vašim sličicama!
Branka, pravi majstor cvijeća! Jezerce je suuupeer!
|
|
![]() |
|
bija ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2008 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 65 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Anaida ovaj kutak je presladak, a djetelina super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kikina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
![]() |
Branka super si to uredila.jako lijepo.jezerce je mrak.kako si dobro rasporedila biljke,svaka čast.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Draga Branka, a i ja se naputovala tvojim vrtom, domom, kućicom, okućnicom... Na jednoj od slikica "dobrodošlice u dom" vidjela sam i tvoju crvenu djetelinu, takvu imam i ja... Prelijepa mi je ta biljčica.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
ma ti si stvarno šašav . samo dođi dobit ćeš pampas , nemaš brige , jedan je rezerviran za božikovine , pa i tebi dan jednoga , a kameliju već dugo tražim , to će mm , on ima čarobne ruke za pelcanje , samo trebam JEDNU GRANČICUUUUUUUUUU
pozdrav tvojoj dami i luni |
|
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
![]() |
Draga moja Branka, da sam ja dobio toliko pohvala kao ti, već bih se umislio. Molim pampas, ako ga već prije nisam bezecirao i mladicu lopoča, na kojem ipak treba biti malo korijena, jar moja čarolija nije baš jaka.
Ne znam samo kako ću ti se odužiti, jer nemam mimoze, a imam damu bez kamelija... Pozdrav |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
evo samo da se malo ova kiša smiri , slijedi uređenje jezera i ako netko nešto treba ili tko želi lopoče bijele , nek se javi , imam i dva pampasa , ali bi voljela nešto drugo zauzvrat , , bit ću skromna pa ću pitati za mimozu ili kameliju , samo mi treba grančica- ostalo je moja čarolija
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
Konačno sam sve pregledala....koja zbirka !!!!!!!!
Čestitke, jezero...divno!!!!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
Branka stvarno ti je divan vrt,samo pohvale
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() |
Branka, pa sve su rekli naj naj naj predhodnici o tvom vrtu, cvijeću a posebno o vodenom vrtu, pa ja nemam šta novoga dodati već samo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
danas sam vidjela da mi se javljaju rozni crveni lopoči , jedva ih čekam . budem slikala ak tina još bude tu ili ak oni uspiju procvasti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |